Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(Leksa @ 2014 04 13, 22:36)
na, tai jus skaitykities tuos savo istatymus ir nuomokit kam jus norit. O as pasimokiau is savo klaidu, mokysiuosi ir is svetimu.

O jei nuomininkai ima lauktis. Ar ir tokiem kurie galbut kazkada.... nenuomuojat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 04 13, 20:39)
O jei nuomininkai ima lauktis. Ar ir tokiem kurie galbut kazkada.... nenuomuojat smile.gif

tokiu nebuvo, kurie apsigyvene sunestetu. Kai bus, tqada ir galvosiu. Bet patirtis rodo, kad protingi zmones besilaukdami savo vaiku ar net pries tai jau pradeda galvoti apie nuosava busta, o ne pinigus nuomai leist.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 04 13, 22:56)
tokiu nebuvo, kurie apsigyvene sunestetu. Kai bus, tqada ir galvosiu. Bet patirtis rodo, kad protingi zmones besilaukdami savo vaiku ar net pries tai jau pradeda galvoti apie nuosava busta, o ne pinigus nuomai leist.

Kaip gerai,kad protingam zmogui uztenka tik pagalvot ir jis ju turi nuosava busta... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 04 13, 21:04)
Kaip gerai,kad protingam zmogui uztenka tik pagalvot ir jis ju turi nuosava busta... lotuliukas.gif

va matot, protingas ne tik pagalvoja, bet ir sugalvoja, kaip isigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 04 13, 23:21)
va matot, protingas ne tik pagalvoja, bet ir sugalvoja, kaip isigyti  biggrin.gif

bet ir protingai sugalvoje ima ir praranda namucius ir vaiko "sugimdyt" atgal nesigauna lotuliukas.gif
Mandrus dabar tie kurie patogiu laiku isigijo butus ir ne viena ir ne 2..Kurie palikimus gavo...O tiem kuriem nepasiseke...nei su alga nei su palikimu belieka uzsisiut vienas vietas...nes sotus alkano neuzjaucia...
Atsakyti
Galima ir turet, ir prarast. Galima ir paciam uzsidirbt be paskolu nusipirkt, ir paveldet, ir su paskolom pirkt ir issimoketi per 20-30 metu. Bet visada yra labai geras posakis: noresi - rasi galimybe, nenoresi - rasi priezasti. Bet jei zmones nieko nedaro, o tik skundziasi, kaip blogai, tai cia jau niekas nepades.

P.S. nepazistu asmeniskai nei vieno zmogaus, kuris buta buvo pirkes specialiai nuomojimui.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 04 13, 19:34)
bet ir protingai sugalvoje ima ir praranda namucius ir vaiko "sugimdyt" atgal nesigauna lotuliukas.gif
Mandrus dabar tie kurie patogiu laiku isigijo butus ir ne viena ir ne 2..Kurie palikimus gavo...O tiem kuriem nepasiseke...nei su alga nei su palikimu belieka uzsisiut vienas vietas...nes sotus alkano neuzjaucia...

Na, cia jau ne i tema, sorry. rinka yra rinka, ir jeigu as noresiu uzsiimti labdara, ir uzsiimsiu. Tai, kad vienas yra sotus o kitas alkanas, tikri ne sociojo problema. Ir pasikartosiu, komunizmo ir socializmo laikai baigesi. thumbup.gif Nes man ta lygybe..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2014 04 14, 20:44)
Na, cia jau ne i tema, sorry. rinka yra rinka, ir jeigu as noresiu uzsiimti labdara, ir uzsiimsiu. Tai, kad vienas yra sotus o kitas alkanas, tikri ne sociojo problema. Ir pasikartosiu, komunizmo ir socializmo laikai baigesi.  thumbup.gif  Nes man ta lygybe..... doh.gif

Tai,kad mano atveju ne rinka buvo kalta...o tai,kad as vaika turiu...kur jau uzkeltos kainaos bala nemate,bet,kai suzinai,kad tau nenuomuoja nes tu vaika turi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka-Vanylka: 14 balandžio 2014 - 19:59
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 04 14, 20:56)
Tai,kad mano atveju ne rinka buvo kalta...o tai,kad as vaika turiu...kur jau uzkeltos kainaos bala nemate,bet,kai suzinai,kad tau nenuomuoja nes tu vaika turi....

Nenuomoja, nes atsirado gudručių, kurie suprato, kad turėdami nepilnamečių vaikų gali nemokėti ne tik nuomos, bet ir komunalinių ir likti nepajudinami.
Ne jūsų tai kaltė, suprantu, kaip sunku ir neteisinga, bet yra kaip yra - deja. Žmonės nebenori rizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2014 04 10, 17:31)
na tai nesinuomuokite prastu butu. nuomuokites geros bukles. kur savininkas moka vmi, kur butas draustas, kur baldai visi modernus, kur remontas neseniai darytas. yra tokiu budu. nepaneigsi. tik va kaina atitinkama. o kai ieskoma - kuo austesnes kokybes uz maziausia imanoma kaina... tai ir gaunasi tokie postai.

pati butą susitvarkiau, pati daug ką remontavau ir darau tai nuolatos, nes man rūpi kur gyvenu. bet manau, kad ir šeimininkas turėtų bent kiek prisidėt prie savo turto saugojimo. nemanau, kad privalau mokėti už trukusių vamzdžių (kurių jis nekeitė, neremontavo ir niekaip neprižiūrėjo) remontą ir dar likti kalta, kad aš jų "neprižiūrėjau". aš tame bute gyvenu 5 metus, vamzdžiams 65 metai.
taip, galiu išeiti į kitą butą, bet aš ne apie tai. beje, jaukumą sukurti moku ir baisiausiam bute, aš kalbu apie suvokimą, kad ne tik nuomininkas turi rūpintis butu, bet ir nuomotojas, turi suvokti kad tai jo turtas.
tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Layla: 15 balandžio 2014 - 13:15
QUOTE(Layla @ 2014 04 15, 14:14)
pati butą susitvarkiau, pati daug ką remontavau ir darau tai nuolatos, nes man rūpi kur gyvenu. bet manau, kad ir šeimininkas turėtų bent kiek  prisidėt prie savo turto saugojimo. nemanau, kad privalau mokėti už trukusių vamzdžių (kurių jis nekeitė, neremontavo ir niekaip neprižiūrėjo) remontą ir dar likti kalta, kad aš jų "neprižiūrėjau". aš tame bute gyvenu 5 metus, vamzdžiams 65 metai. 
taip, galiu išeiti į kitą butą, bet aš ne apie tai. beje, jaukumą sukurti moku ir baisiausiam bute, aš kalbu apie suvokimą, kad ne tik nuomininkas turi rūpintis butu, bet ir nuomotojas, turi suvokti kad tai jo turtas.
tiek.

manau normalių butų savininkai ir turi tą supratimą. Rūpinasi butu, todėl butas ir atrodo tvarkingai. Bet. Akivaizdu kad toks rūpestis kainuoja, todėl ir nori tokių butų savininkai, kurie rūpinasi savo turtu, gauti atitinkamą kainą už savo butą.
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2014 04 15, 14:14)
nemanau, kad privalau mokėti už trukusių vamzdžių (kurių jis nekeitė, neremontavo ir niekaip neprižiūrėjo) remontą ir dar likti kalta, kad aš jų "neprižiūrėjau". aš tame bute gyvenu 5 metus, vamzdžiams 65 metai. 

Kiek mokat už nuomą?
Atsakyti