QUOTE(oddity @ 2012 06 19, 21:09)
Aš kažko matyt nesuprantu
Jeigu nuomininkai tokie vagys ir niokotojai, kodėl jūs tuos butus laikote ir nuomojate? Paprasčiausias būdas atsikratyti vargo - parduoti. Gryni į saują ir gyvenimas ramesnis

QUOTE(oddity @ 2012 06 20, 07:22)
Šiaip aš visai nepiktai paklausiau, tik iš smalsumo
Aš gyvenu su nuostata: viskas, kas kelia man nerimą ir gadina nervus - atsikratoma. Gi reikia kažkaip dalią pasilengvinti.
Na, o dėl butų... jeigu nuomininkai yra aferistai, o butą norisi išlaikyti, tuomet pasidarote remontą, jį užrakinate ir patys susimokate mokesčius. Butas ne namas - nesutręš, sienos nenušals, pelėsiu neapeis ir t.t. Taigi pigiau kainuotų patiems susimokėti mokesčius, negu kiaulidę, padarytą nuomininko, tvarkyti, paliktas skolas mokėti

Na, o dėl butų... jeigu nuomininkai yra aferistai, o butą norisi išlaikyti, tuomet pasidarote remontą, jį užrakinate ir patys susimokate mokesčius. Butas ne namas - nesutręš, sienos nenušals, pelėsiu neapeis ir t.t. Taigi pigiau kainuotų patiems susimokėti mokesčius, negu kiaulidę, padarytą nuomininko, tvarkyti, paliktas skolas mokėti

Atsakau visai be jokio pykčio..
Ištikrųjų nuoma įkyrėjo iki gyvo kaulo ir butą jau pardavinėju..

Kad ir kaip buvo pradžioj gaila -nes butas neblogas ir buvo planų išlaikyt ateičiai, bet tiesiog kaip jūs ir sakot-nervai brangiau kainuoja..

Ištikrųjų buvo ir tokia mintis-užrakint ir laikyt, bet vis tiek lieka neramumas-gali užpilti, išlaužti, reiktų vis tiek žiūrėt, o be to aišku ir mokesčiai susidaro..
Kol kas sugalvojom kitą planą.