Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo (NB) pirkimas, kaip išsirinkti? 4 tema

QUOTE(Šokoladė @ 2015 07 21, 14:57)
gal kas galetu patarti koki gera nesiojama kompa pirkti darbui namuose, internetas filmu ziurejimas  4u.gif

Šiek tiek aukščiau įvardyti pagrindiniai kriterijai, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį smile.gif
Atsakyti
Sveiki, matau, kad tema mažuma apmirus, tačiau gal atsilieps suprantantieji . Perskaiciau tema, zinoma ne viska supratau, bet kadangi skubiai reikalingas kompiuteris, patarkit del sio.zinau, kad apie lenova geru atsiliepimu nera, na bet man si rekomendavo, neziurintint i varda, o geriau analizuojant jo sudetus parametrus. Reikalingas bus studijoms statybos sektoriuje.
http://www.fortakas....l-core-i3-.html
Atsakyti
Sveiki,

ieškau nešiojamo kompiuterio mokslų reikalams (na, ir naršymui internete, gal filmų žiūrėjimui). Svarbu, kad nebūtų sunkus, patogus nešiotis, vežtis į keliones, taip pat nemažo ekrano. Man visai patiko bandyti "Lenovo" kompiuteriai.

Kokių pasiūlymų turite? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,


Ieškau kompiuterio namams. Pagrinde interneto naršymui, filmų pažiūrėjimui, smulkiom programėlėm. Norėtųsi liečiamo ekrano labai daug neinvestuojant. Turiu nusižiūrėjusi du modelius, nes nuo gausos jau galva susisuko. Gal kas pakomentuotų ar verta kažkurį ( kurį?) įsigyti?

https://www.asusshop...ompiuteris.html

http://www.rde.lt/pr...ompiuteris.html

O gal geriau paprastu ekranu, nebežinau ... doh.gif
Atsakyti
pirkit betkoki , pvz dell xps , nereikalingas jums tas sensorinis, windows del start menu grazino, niekas neperka tas sensorius tongue.gif
Atsakyti
Darbo kompiuterio jau du kartus keitė c diską, dabar sakė nenešioti, geriau kompiuteris , kad būtų vienoj vietoj-nekeliautų iš patalpos į patalpą ir t.t.... Ir taip sako mūsų įstaigą aptarnaujanti įmonė smile.gif ar tai gali būti tiesa? juk kompas tam ir skirtas ir vadinasi nešiojamas, jie ir prieš paskutinį taisymą sakė nenešiot...
Atsakyti
Sveiki smile.gif turiu aprašymą norimo naujo nešiojamo kompiuterio, gal kas pakonsultuotų ir pasiūlytų geresnius variantus? 4u.gif

Reikia interneto naršymui, darbui su pagrinde offiso programomis, nors gali būti ir sudėtingesnių progr., filmų žiūrėjimui, muzikos klausymui, žaidimų nežaidžiu. Kad būtų visų pirma dailaus dizaino, plonas, greitas ir lengvas, ilgai laikanti baterija, nes dažnai kelionėje jį naudočiau, bet ir žinoma namuose. Norisi aukštos kokybės ekrano (Full HD raiškos ar pan.) ir kokybiško garso (nes dievinu gerą muziką, nors turiu taip pat neblogas ausinesšypsena ). Tikrai nenoriu tokio visiškai mini ekrano kompiuterio, bet įsivaizduoju, kad jei lengvas ir plonas , tai ir ekranas mažo colio gautųsi ar ne? Dairiausi tarp šių: ultrabook modelių, tas pats asus zenbook atrodo patraukliai, Dell vostro modeliai naujesni. Kaina šiek tiek dar patikslinu 900-1100 eur.
Atsakyti
Sveiki,

Tema neaktyvi, bet gal kas užsuks patarti Kalėdų proga smile.gif

Ką manote apie šį kompiuterį?
http://www.bigbox.lt...80XH00L4LT.html

Reikalingas vidutiniams poreikiams: naršymas internete, darbas MsOffice paketu, nuotraukų redagavimo programom.

O gal galite pasiūlyti geresnį variantą? Įstrižainė min 14''. Biudžetas iki 500 Eur.
Atsakyti

Sveiki, gal atsiratų galinčių patarti. Ieškau nešiojamo kompiuterio. Naudosiu ir mokslams, ir darbui, ir namų poreikiams. Galingi žaidimai neaktualu, reikia darbui su office programomis, pdf, naršymui, kartais filmą pažiūrėt (ypatinga kokybė nebūtina, užtektų sklandaus normalaus vaizdo). Kartais savo reikmėm panaudoju photosop ar kokią panašią nuotraukų redagavimo programą. Aktualu, kad sklandžiai veiktų kelios programos vienu metu, nestrigtų. Taip pat svarbus mobilumas, baterijos veikimo laikas, dydį mąstau rinktis gal 13,3, iš pažiūros atrodo užtektų ir 11,6, bet realiai tokio nesu turėjus, tai abejoju ar ilgainiui nepritrūtų. Nelabai šitoj srity turiu žinių, tai noriu patarimų, kokius techninius parametrus rinktis, suprantu, kad reikia žiūrėt procesorių, ram, kas dar aktualu? Kokie gamintojai patikimesni, patvaresni ar kuo pranašesni? Kolega rekomendavo lenovo, ką manot apie juos? Gal konkrečių modelių galit rekomenduot? Kaina nėra labai jau užbrėžta, jei yra už ką, galiu mokėt ir daugiau, nors aišku tuščiai išlaidaut noro nėra.

Ir ką manot apie transformerius (su liečiamu ekranu, kurį atlenkus galima naudot kaip planšetę)? gal kas naudojat, ar pasiteisino?

Atsakyti

Sveikos mamos! Gal patarsit ir man nelabai kazka kompuose ismananciai. Reiketu nniversalaus kokio kompiuterio, kad ir filmams ir darbams, noretus labia ilgaamzisko daikto, tai galeciau ir noreciau isleist 600-800eur. Gal patartumete kazka, arba bent jau kokie gamintojai jusu nuomone yra paitkimiausi? :)15' istrizaines dar reiketu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santarve: 12 kovo 2019 - 04:19
Patarčiau į DELL'us pasidairyti. XPS labai gera serija, kiek teko skaitytis visokių apžvalgų, tai apie xps'us visur labai gerai atsiliepia. Baterija laiko apie 12val, grafika atlaikytų tiek žaidimus, tiek kitą mediją. Praktiškai gauni macbook air'ą už daug pigiau. Kitas pigesnis variantas - kažkas iš Lenovo serijos, pvz 81fv00w7lt. Dizainas kiek neįprastas, bet gan gerai apgalvoti portai, galingas kompas kad ištemptų bet kokią užduotį, SSD gal kiek lėtokas tik ir grafika nestebuklinga. Dar pastebėjau fenai gan garsiai dirba.
Atsakyti

Sveiki, radau internete labai patrauklų pasiūlymą, bet kaina kelia dvejonių. Gal esate kas nors su tuo susidūrę ar pirkę?

https://pelnut.com/n...geforce-1050ti/

Atsakyti