QUOTE(Skaitanti @ 2012 07 18, 13:10)
Dar perskaičiau
Tūkstantis ir viena naktis. Vėlgi - jausmas nepakartojamas. Leidimas 1977 m. versta Balčikonio. Kalbos grožis nerealus! O ir tas jausmas, skaityti pasakas... Vasara - pats geriausias laikas vaikiškoms knygoms. Jei turit - pasinaudokit proga

.
Jei čia ta tokiais violetiniais viršeliais, tai turiu ją nuo pati neatsimenu kada, skaičiau vaikystėj daugybę kartų. Labai ji man patikdavo, tik tos pasakos gana šiurpios atrodydavo.
Skaitanti, tau, kaip lietuviškos literatūros mylėtojai, rekomenduočiau Jasukaitytės knygą "Stebuklinga patvorių žolė" (jei nesi skaičiusi, aišku). Manau, tau turėtų patikti.
QUOTE(muminukas @ 2012 07 18, 13:14)
o kuri nors esate skaičiusi B. Radzevičiaus Priešaušrio vieškeliai? ir Kazlas interviu, ir dar kažkas iš neseniai skaitytų be galo gyrė kaip vieną geriausių lietuvių autorių kūriniių. aš studijų metais skaičiau, bet nelabai ką atsimenu. aišku, ir neperskaičiau visko
Skaičiau šią knygą, tiksliau pirmą tomą, mokykloje. Man labai patiko, viena iš geriausių, skaitytų mokykliniais metais.
QUOTE(Dorifore @ 2012 07 18, 20:38)
O dabar skaitau
"2001 metų kosminė odisėja". Labai patinka

Laukiu nesulaukiu, kada užbaigsiu ir pažiūrėsiu filmą.
Nebūčiau pagalvojusi, kad tau gali tokia knyga patikti.

Kai aš ją skaičiau, vis galvojau, kad labai norėčiau ir filmą pamatyti, pažiūrėti, kaip ten viskas vizualiai išpildyta. Bet filmas, palyginti su knyga, daug blankesnis pasirodė.
Pradėjau "Limbų priesaiką", bet kol kas nieko ypatingo. Tiesa, dar 600 puslapių liko, tai per daug nenusimenu.