Moteris gatveje siandien sustabde ir pasiteiravo kokiais kvepalais pasikvepinau. Guerlain Rose Barbare. Uzrasius pavadinima padekojo ir sake, kad ieskos Seniai taip bebuvo.
: avon-pur blanca(balti). biski per daug prisipurskiau, drauge "kvepi kaip mano mociute". sakau"ka ???" ji "skaniai,maloniai, kvapas primine kaledas ir dovanu gavimo meta
Kenzo drambliukas sugebejo siandien gauti ir komplimenta ir anti- kolege atejo pavelavus, apsiuoste ir sako: "..ir sitokioj smarvej as turesiu visa diena dirbti?!" o viena interesante, uzejus i kabineta, labai norejo ilgiau pabut ir PAUOSTYT
Nu siaubas, nu. O man taaaaaaip nepaprastai gražiai Caleche atsiskleidžia, šiandien sugėdinau save, kad ilgą laiką buvau nugrūdusi juos į komodos gilumą...
Nu siaubas, nu. O man taaaaaaip nepaprastai gražiai Caleche atsiskleidžia, šiandien sugėdinau save, kad ilgą laiką buvau nugrūdusi juos į komodos gilumą...
Siandien drabuziu parduotuveje moteris pagire mano kvepalus ir paklause pavadinimo,buvo labai malonu,nes dazniausisi gaunu komplimentus is pazistamu zmoniu.Tai buvo Versace Crystal Noir edp