Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

QUOTE(JVana @ 2012 10 17, 12:52)
Moteris gatveje siandien sustabde ir pasiteiravo kokiais kvepalais pasikvepinau. Guerlain Rose Barbare. Uzrasius pavadinima padekojo ir sake, kad ieskos smile.gif Seniai taip bebuvo.

įtariu ne LT viskas vyko?
Atsakyti
: avon-pur blanca(balti). biski per daug prisipurskiau, drauge "kvepi kaip mano mociute". sakau"ka blink.gif ???" ji "skaniai,maloniai, kvapas primine kaledas ir dovanu gavimo meta lotuliukas.gif
Atsakyti
Nemalonės nuo vyro susilaukė Hermes Caleche SDP: kuo čia taip nemaloniai atsiduoda kambarys? Tavo kvepalai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 11 05, 20:17)
Nemalonės nuo vyro susilaukė Hermes Caleche SDP: kuo čia taip nemaloniai atsiduoda kambarys? Tavo kvepalai?  biggrin.gif

tai maniskis irgi buvo uzmetes kai su jais buvau: kaip nervina kai va tokiais kazkokiais prisipurski

matyt feromonu pamazino Jeanas Claude’as Ellena laugh.gif
Atsakyti
Kenzo drambliukas sugebejo siandien gauti ir komplimenta ir anti- lotuliukas.gif rolleyes.gif
kolege atejo pavelavus, apsiuoste ir sako: "..ir sitokioj smarvej as turesiu visa diena dirbti?!"
o viena interesante, uzejus i kabineta, labai norejo ilgiau pabut ir PAUOSTYT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 11 05, 19:17)
Nemalonės nuo vyro susilaukė Hermes Caleche SDP: kuo čia taip nemaloniai atsiduoda kambarys? Tavo kvepalai?  biggrin.gif

O taip, pazistama fraze... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 11 05, 18:41)

iki skausmo pazystama... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 11 05, 19:30)
tai maniskis irgi buvo uzmetes kai su jais buvau: kaip nervina kai va tokiais kazkokiais prisipurski

QUOTE(v-i-k-a @ 2012 11 05, 19:41)

QUOTE(MOja @ 2012 11 05, 19:43)
iki skausmo pazystama... verysad.gif

Nu siaubas, nu. unsure.gif O man taaaaaaip nepaprastai gražiai Caleche atsiskleidžia, šiandien sugėdinau save, kad ilgą laiką buvau nugrūdusi juos į komodos gilumą...
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 11 05, 19:51)
Nu siaubas, nu. unsure.gif  O man taaaaaaip nepaprastai gražiai Caleche atsiskleidžia, šiandien sugėdinau save, kad ilgą laiką buvau nugrūdusi juos į komodos gilumą...

Hermes labai myli dregme. Kai tik pradeda lyti renku kvapa tik is Hermes kvapu. Ir visada jie pasakiski.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 11 05, 20:55)
Hermes labai myli dregme. Kai tik pradeda lyti renku kvapa tik is Hermes kvapu. Ir visada jie  pasakiski.

taigi siandien ir lijo visa diena....
Atsakyti
Siandien drabuziu parduotuveje moteris pagire mano kvepalus ir paklause pavadinimo,buvo labai malonu,nes dazniausisi gaunu komplimentus is pazistamu zmoniu.Tai buvo Versace Crystal Noir edp smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olliukas @ 2012 11 09, 19:15)
Versace Crystal Noir edp smile.gif

drinks_cheers.gif oooo, sie kvepalai nuolat renka komplimentus (kai kartu su manim) biggrin.gif
Atsakyti