Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

QUOTE(katalike @ 2013 02 17, 02:00)
Komplimentai Chanel Chance wub.gif Turbūt truputį padauginau, nes dar pridūrė: "X kaip Pliseckaja" (ta prasme, nekukliai pasikvepinusi) blush2.gif lotuliukas.gif

EDP? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 02 17, 01:05)

EDT
Atsakyti
Eidama per turgų mestelėjau draugei, fufliakas tikrai nepirksiu schmoll.gif išgirdo turginė; pasakė bigsmile.gif ot stierva, priėmiau kaip komplimentą.
Atsakyti
..."Is kur cia cinamonu pakvipo???" - MB reakcija i Kenzo drambliuka rolleyes.gif
Atsakyti
Ne siandien, o gal pries kokias dvi savaites..
Ruosiausi i baliu i svecius, pasipurskiau 2 psykais, sakyciau net perdaug buvo paciai... grizta mb ieina i kambari sako kaip cia pelesiu smirda - sakau aciu uz komplimenta, cia turbut mano kvepalai tai bande visaip issigint kad gal jam cia tik staigiai is lauko atejus taip pasirode biggrin.gif Nueinam i masina, pakeliui paiimam pora draugu, vienas kitam sako nejauti cia tokiu slapimu paduoda - itariu cia vel buvo apie mano kvepalus lotuliukas.gif
o kvepalai buvo TM angel edp unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 02 21, 00:00)
Ne siandien, o gal pries kokias dvi savaites..
Ruosiausi i baliu i svecius, pasipurskiau 2 psykais, sakyciau net perdaug buvo paciai... grizta mb ieina i kambari sako kaip cia pelesiu smirda - sakau aciu uz komplimenta, cia turbut mano kvepalai tai bande visaip issigint kad gal jam cia tik staigiai is lauko atejus taip pasirode biggrin.gif Nueinam i masina, pakeliui paiimam pora draugu, vienas kitam sako nejauti cia tokiu slapimu paduoda - itariu cia vel buvo apie mano kvepalus lotuliukas.gif
o kvepalai buvo TM angel edp unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi, tie vyrai doh.gif
Atsakyti
"Oho, kaip skaniai kvepi ramunėlėm! Tobula wub.gif " - vakar išgirstas komplimentas... Paloma Picasso EDP. Kad komplimentas, tai puiku, bet ramunėlės??? Pagalvojusi nebūčiau, kad PP kam nors ramunėlėm gali kvepėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gata_salvaje @ 2013 02 17, 22:29)
..."Is kur cia cinamonu pakvipo???" - MB reakcija i Kenzo drambliuka  rolleyes.gif

Ogo,cinamonas,man tai kai mociute jais pasikvepino,pakvipo tokiu kamparu,bet labai maloniu ir skaniu blink.gif

O pirmadieni buvau gavus komplimenta uz Givenchy Madmozele,sake,kad jie kvepia medum,ir ne dirbtiniu,o tikru ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gata_salvaje @ 2013 02 17, 22:29)
..."Is kur cia cinamonu pakvipo???" - MB reakcija i Kenzo drambliuka  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Man daznai zmones sako, kai esu su drambliuku, kad kvepiu cinamonu. Patinka man cinamonas kvepaluose, bet valgyti jo negaliu, fui-fui-fui.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 01 24, 16:08)
VISKAS dabar ispardavykloj atsiras kokie 5 minimum pageidavimai, kad ju iesko biggrin.gif
o siaip smagu, man visiskai pasalinis-nepazistamas asmuo niekad nera pasakes, namiskiu, giminiu ir bendradarbiu neskaitau smile.gif

O man viena karta parduotuveje nepazistama moteris sako : Na jau jusu kvepalaaaiii! bigsmile.gif

Buvau su Estee Lauder beautiful LOVE smile.gif

Turbut jazminai jai patiko.
Atsakyti
mama atejusi perejo per kvepalyna ir issirinko TF White Pachouli atomika - jai patinka nesaldus.
nuejo i darba, o vedejai jos pasrodo patinka saldus.
sake kosmaras koks buvo - paklause kuo cia tokiu astriu pasikvepinus, atidare duris, langus
mama sake nuejus prausesi kakla, pasikeite drabuzius, nuejusi pas bendradarbes klause ar dar jauciasi kvapas - sake, taip, kvepia biggrin.gif
Atsakyti
LEEja - idomi reakcija unsure.gif as taip nesielgiau net jei labai nepatiktu kvapas ax.gif
Atsakyti