Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

QUOTE(Voxi @ 2013 03 12, 01:42)
Man labai patiktų jei kas paklaustų...

drinks_cheers.gif man irgi visai patiktu

Siandien nuvedziau vaika i darzeli, vienas tevelis pasake, kai as uzejau i grupe, kad jam pakvipo geru ir brangiu tabaku pypkems... esu su Givenchy Hot Couture Eau De Parfum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 03 12, 07:38)
Beje, madmių šleifai mano aplinkoje pranyko smarkiai. Bet nuo to nė kiek ne geriau - La Vie Est Belle išėjo į visus frontus ir baigia nukariauti pasaulį...

Na ir ačiūdie mademoiselle's naudai biggrin.gif
Atsakyti
"Labai skaniai kvepi" - vyras apie Burberry Body Intense
Labai malonu ir netiketa bigsmile.gif
Atsakyti
Mano didziausias komplimentu zarstytojas,tai penkiametis sunelis biggrin.gif Atejau i darzeli pasiimti,o jis:mamyte kaip skaniai kvepi smile.gif
Atsakyti
komplimentai intense tiare biggrin.gif visi kas uzeina i kabineta aikcioja kaip dieviskai kvepia kaip moteriskai ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti

- Vau, koks geras šleifas - čia apie mano Mistero di Roma. Nežinau g.gif , gal kad buvau tik prieš pusvalandį pasipurškusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2013 03 14, 10:47)
komplimentai intense tiare biggrin.gif  visi kas uzeina i kabineta aikcioja kaip dieviskai kvepia kaip moteriskai ir t.t. bigsmile.gif

dabar cremine dar uzkels ant ju kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 03 14, 13:26)
dabar cremine dar uzkels ant ju kaina  biggrin.gif

vyras kai pirko tai paskutinis butelaitis buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridusia @ 2013 03 14, 09:41)
Mano didziausias komplimentu zarstytojas,tai penkiametis sunelis biggrin.gif Atejau i darzeli pasiimti,o jis:mamyte kaip skaniai kvepi smile.gif

Kokiais kvpl.kvepejot ax.gif ?
Atsakyti
kvepejau LA PRAIRIE "midnight rain" wub.gif
Bei CHANEL chance FRANCHE gavo komplimenta nuo brolienes smile.gif
Atsakyti
"Labai skaniai kvepiate" - komplimentas iš taksi vairuotojo Chanel Chance EDP smile.gif
Atsakyti
"Kaip čia skaniai kvepia..." - kolega (rimtas akademikas metuose) konstatavo užėjęs į mano kabinetą.
Priskyriau tai savo kvepalams biggrin.gif Escada'os - Magnetism'ui.
Atsakyti