Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Teletabio mūza @ 2013 08 06, 09:28)
O aš jau antra savaitė kaip nesulaukiu prekių iš šios parduotuvės, vakar parašiau el. laišką, bet jokio atsakymo negavau, vakare skambinsiu klaust kur prapuolė mad.gif

na jooo... skelbiasi pristatantys per 2-5 darbo dienas... o gal buvo pazymeta, kad prekes ner sandely?
Atsakyti
B-a.lt, kiek pirkau iš jų, visada gaudavau dviejų biggrin.gif vadybininkų laišką iš karto po amokėjimo kada bus prekės. Visada parašyta būdavo kada gausiu prekę.
Gal neatkreipėt dėmesio, kad rašo ne kalendorines dienas, o darbo dienas? Pvz, man parašė, kad vieni kvepalai ateis po 15 DARBO dienų, kiti po 8 dienų. Abejus gavau po 15 ir 8 DARBO dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 06 rugpjūčio 2013 - 12:04
QUOTE(Rutule @ 2013 08 06, 13:03)
B-a.lt, kiek pirkau iš jų, visada gaudavau dviejų biggrin.gif vadybininkų laišką iš karto po amokėjimo kada bus prekės. Visada parašyta būdavo kada gausiu prekę.
Gal neatkreipėt dėmesio, kad rašo ne kalendorines dienas, o darbo dienas? Pvz, man parašė, kad vieni kvepalai ateis po 15 DARBO dienų, kiti po 8 dienų. Abejus gavau po 15 ir 8 DARBO dienų.

Man taip pat rašė, kad gausiu po 8 darbo dienų, bet šiandiena išeina jau 10-ta darbo diena. Neseniai gavau atsakymą, kad prekės jau perduotos kurjeriams, kurie su manimi susisieks, bet kada tas bus nežinia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teletabio mūza @ 2013 08 06, 13:27)
Man taip pat rašė, kad gausiu po 8 darbo dienų, bet šiandiena išeina jau 10-ta darbo diena. Neseniai gavau atsakymą, kad prekės jau perduotos kurjeriams, kurie su manimi susisieks, bet kada tas bus nežinia  g.gif

Pirmu atveju aš siunčiausi per kurjerį, tai buvo Lex system. Antru atveju siunčiausi per Lietuvos paštą.
Atsakyti
Kiek man teko susidurti, tai patikimiausi ir stabiliausi tiekejai yra is JAV (eBay atskiras klausimas ir jo nerekomenduociau). Ju dideles apyvartos ir kvepalai nestovi sandeliuose metus laiko, ypac tai taikytina naujoms parduotuvems, kurios dar nepajegios tureti dideliu sandeliu ir kvepalu turi po kelis vienetus kievienos rusies. As radau tokia viena www.luxparfumery.com . Ji dar visai neisreklamuota ir kaip suprantu nera pilnai sutvarkyta, bet pirkti galima. Jei nelabai skubu ir idesite kvepalus i pageidaujamu sarasa, atsius laiska kada jiems yra koks nukainavimas. Tiesa gali reiketi ilgai laukti, tai del keliu doleriu galima ir nezaisti.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 25 rugpjūčio 2013 - 18:16
QUOTE(ralija @ 2013 08 25, 19:10)
Sveikos,
gal galite kas įmesti nuorodą į Basenotes Xmen kvepalų išparuotuvę  blush2.gif  4u.gif  kaip nerandu aš jo ten  ax.gif  blush2.gif

http://www.basenotes...rth-waiting-for
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 08 25, 18:13)

dėkoju 4u.gif
Atsakyti
sau.lt pardavineja originalus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2013 08 28, 19:15)
sau.lt pardavineja originalus?  4u.gif

Taip
Atsakyti

Gal kas pirkote ir galite pasakyti, kokia komplektacija (su kamšteliu, ar be, su purkštuku, ar be) atkeliauja ANNICK GOUTAL PETITE CHERIE Butterfly kolekcijos (apvalus) buteliukas testeris?
Atsakyti
Pasigirsiu ax.gif savo naujuosius kvepalus Swarovski Aura užsisakiau e-markt.lt viskuom esu patenkinta ir pristatymu ir kvepalais
Atsakyti