Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

Pritariu visoms rasiusioms apie pigu.lt parduotuve. Pries keleta metu tikrai ten buvo PIGU (pirkau Dior Midnight Poison 50 ml ir Coco Chanel EDP 50 ml buteliukus abu po 149 litus) , bet dabar mintyse pervadinau i nevisaipigu.lt pigutikispirmozvilgsnio.lt arba nebeapsimokapirkti.lt. Daznai seku ju puslapi ir matau kokius fintus isdarineja su kainomis,ir ne tik kvepalu.
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2013 12 14, 18:52)
Pritariu visoms rasiusioms apie pigu.lt parduotuve. Pries keleta metu  tikrai ten buvo PIGU (pirkau Dior Midnight Poison 50 ml ir Coco Chanel EDP 50 ml buteliukus abu  po  149 litus) , bet dabar mintyse  pervadinau i  nevisaipigu.lt  pigutikispirmozvilgsnio.lt arba nebeapsimokapirkti.lt. Daznai seku ju puslapi ir matau kokius fintus isdarineja su kainomis,ir ne tik kvepalu.

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pamirsau pridurti, kad minetose parduotuvese pigu, membershop ar pex parduodamu kvepalu originalumu niekda neabejojau ir neabejoju, tik kainos nebepatinka. biggrin.gif
Atsakyti
ta parduotuve, kur eglegle ikele foto tai pirkau kvepalus uz 59lt, kita dieni 51lt jie.. kainos nestabilesnes uz dolerio kursa tose parduotuvese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 14, 12:45)
Ar kas susidure su kvepalu pirkimu is strawberrynet.com ?

Ar apmuitina kvepalus virs 75 Lt? Siaip neturetu gi, nes siuncia is EU  g.gif

Siunčia iš Švedijos (taip ir parašyta), apmuitina kaip iš JAV.
Tos mįslės , ar kaip čia pavadinti, išsiaiškinti nepavyko g.gif unsure.gif.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 14 gruodžio 2013 - 21:09
QUOTE(sabalija @ 2013 12 14, 21:08)
Siunčia iš Švedijos (taip ir parašyta), apmuitina kaip iš JAV.
Tos mįslės ,ar kaip čia pavadinti, išsiaiškinti nepavyko  g.gif  g.gif  unsure.gif.

jopstararai... doh.gif

man rods turesiu priessventinio streso tuoj as su jais.. blink.gif

radau info ju psl, kad jei tenka moketi muita, jiems pateikus saskaitas, jie grazina sumoketus mokescius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 14 gruodžio 2013 - 21:14
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 14, 21:10)
jopstararai... doh.gif

man rods turesiu priessventinio streso tuoj as su jais..  blink.gif

radau info ju psl, kad jei tenka moketi muita, jiems pateikus saskaitas, jie grazina sumoketus mokescius.

Švedijoje tik sandėliai.
Anksčiau ne kartą esu pirkusi.Muitus grąžindavo.Nusiųsdavau dokumentų nuotraukas emailu.
Įdomu,kaip yra dabar,ar irgi grąžina.
Bet šiaip tai man aukštos kainos pas juos....
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 12 14, 22:16)
Švedijoje tik sandėliai.
Anksčiau ne kartą esu pirkusi.Muitus grąžindavo.Nusiųsdavau dokumentų nuotraukas emailu.
Įdomu,kaip yra dabar,ar irgi grąžina.
Bet šiaip tai man aukštos kainos pas juos....

na rodo, kad siusta is Stokholmo..dabar LT buvo paskirstomajam punkte, dabar atceit tikrina, ar priklauso muitus det.. tai laukiu kaip bus.

As uztaikiau labai gera kaina, kad net savo akimis nepatikejau, todel jamiau..o kad cia tokie niuanseliai gali but net ir nepagalvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 14, 22:19)
na rodo, kad siusta is Stokholmo..dabar LT buvo paskirstomajam punkte, dabar atceit tikrina, ar priklauso muitus det.. tai laukiu kaip bus.
As uztaikiau labai gera kaina, kad net savo akimis nepatikejau, todel jamiau..o kad cia tokie niuanseliai gali but net ir nepagalvojau  doh.gif

taktika ta pati ,kaip ir iherb.com ,muitus tenka mokėti.Nors persiunčiama per Europos šalis.
O kokius kvepalus radote tokia puikia kaina?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 12 14, 23:35)
taktika ta pati ,kaip ir  iherb.com  ,muitus tenka mokėti.Nors persiunčiama per Europos šalis.
O kokius kvepalus radote tokia puikia kaina?

ot suskiai

Van cleef and arpels extraordinaire collection Gardenia Petale wub.gif

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 14, 23:37)
Van cleef and arpels extraordinaire collection Gardenia Petale  wub.gif

131?
Atsakyti
susigundziau is parfum express kvepaliukais, bet jusu pasisakymus paskaicius, pasimeciau , baisu, kad padielka bus unsure.gif
Atsakyti