Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 20, 11:15)
(pakeisti pasta na vsiakij sluchaj)  lotuliukas.gif  g.gif

Jei nenorit moketi, tai ne pasta reikes keisti, o gyvenama sali, bo muitine kaip mafija - visur ras злостных неплатильщиков biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 12 20, 11:00)
Jei nenorit moketi, tai ne pasta reikes keisti, o gyvenama sali, bo muitine kaip mafija - visur ras злостных неплатильщиков biggrin.gif

zinau, nuo tu niekseliu niekur nedingsi biggrin.gif

bet esme tame, kad tokiu siuntiniu gi i namus nebenesa..turi ateiti i pasta susimoket muita ir tada jau atiduoda..o cia atnese i namus g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 20, 12:02)
zinau, nuo tu niekseliu niekur nedingsi biggrin.gif

bet esme tame, kad tokiu siuntiniu gi i namus nebenesa..turi ateiti i pasta susimoket muita ir tada jau atiduoda..o cia atnese i namus  g.gif

Kaledos - stebuklu metas newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 12 20, 11:15)
Kaledos - stebuklu metas  newyear.gif

as ta pati galvoju drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 20, 12:02)
bet esme tame, kad tokiu siuntiniu gi i namus nebenesa..turi ateiti i pasta susimoket muita ir tada jau atiduoda..o cia atnese i namus  g.gif

Aš tik vieną kartą esu muitą tokį močną mokėjus, tai mane išsikvietė pas save muitininkai ir liepė mokėt, o tada tik atidavė.

Mažum, keičiasi politika, ir mumis visi ima ir pasitiki biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 12 20, 13:08)
Aš tik vieną kartą esu muitą tokį močną mokėjus, tai mane išsikvietė pas save muitininkai ir liepė mokėt, o tada tik atidavė.

Mažum, keičiasi politika, ir mumis visi ima ir pasitiki biggrin.gif  ax.gif

emaile buvo nurodyta, kad mokescius reiks susimoket paste atsiimant.
As turiu varianta, kad pastininke neapsiziurejo, kad ji reikia palikt paste, pamate jau pazystama mano pavarde ir prigriebe kad atnest.

Nes laaaabai abejoju, kad jie cia taip keistu kazka ir paliktu musu valiai sprest kada tuos mokescius moket..as nors istatymus ir zinau, bet nedraugauju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 20, 14:10)
emaile buvo nurodyta, kad mokescius reiks susimoket paste atsiimant.
As turiu varianta, kad pastininke neapsiziurejo, kad ji reikia palikt paste, pamate jau pazystama mano pavarde ir prigriebe kad atnest.

Aga, gerietė ta mūsų paštininkė. Ji tokia jau man faina - ateina, persimetam žodžiu, o jei sutinka, tai pasako kokius siuntinius nešė ir manęs nebuvo. Vaikus pakalbina.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 12 20, 13:13)
Aga, gerietė ta mūsų paštininkė. Ji tokia jau man faina - ateina, persimetam žodžiu, o jei sutinka, tai pasako kokius siuntinius nešė ir manęs nebuvo. Vaikus pakalbina.

As jai kalediniu dovaneliu pridaviau tai tokia dekinga buvo blush2.gif

Jau saviake ji mum, kai tiek nesioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 20, 14:15)
As jai kalediniu dovaneliu pridaviau tai tokia dekinga buvo  blush2.gif

Jau saviake ji mum, kai tiek nesioja biggrin.gif

Aga, jau sveikinamės kad ir kur susitiktume biggrin.gif Gerą tu mintį čia padavei. Kaip tik ryt siuntinio laukiu ir pirmadienį.
Atsakyti
Man karta buvo, kai siunta jau gavau, o po keliu dienu i pasta ateina laiskas is muitines, kad turiu pateikti sios siuntos pirkimo dokumentus (tipo mokescio apskaiciavimui). Na, as jiems tada atleidau ta laiskeli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 12 20, 13:20)
Aga, jau sveikinamės kad ir kur susitiktume biggrin.gif Gerą tu mintį čia padavei. Kaip tik ryt siuntinio laukiu ir pirmadienį.

musu gyvenimas susideda is smulkmenu smile.gif todel gi nesunku padaryti kazkokia dovanele zmogui, taip yra parodoma, kad galvojai apie ji, skyrei savo laiko ir t.t.o zmogui malonu.. kaip sakoma: meloch, a prijatno smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MilGana @ 2013 12 20, 13:22)
Man karta buvo, kai siunta jau gavau, o po keliu dienu i pasta ateina laiskas is muitines, kad turiu pateikti sios siuntos pirkimo dokumentus (tipo mokescio apskaiciavimui). Na, as jiems tada atleidau ta laiskeli.  smile.gif

pozhivem uvidem kaip cia issispres viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Agam, LaimingaMergina, tu teisi dėl smulkmenų.
Atsakyti