Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai,

QUOTE(raiboji peleda @ 2012 11 11, 21:17)
Kaip manot, ar 20 cm plocio salikelio pakanka 1.5 metuku vaikui? vis galvoju, ar ne per siauras g.gif

Man atrodo, kad sočiai, net kokių 15 cm tikrai užtektų, jei neplanuojat to šalikėlio sulenkti per pusę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2012 11 12, 00:29)
Man atrodo, kad sočiai, net kokių 15 cm tikrai užtektų, jei neplanuojat to šalikėlio sulenkti per pusę  ax.gif

as irginedaryciau platesnio, o jeigu dar storoki siulai tai tas perlenktas is vis bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2012 11 10, 23:20)
Gera ideja,jei galima issisaugosiu.O gal turit nuoroda su peledziukais?  4u.gif

Turiu net visą rašliavąsavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 11 11, 23:12)
labutis mergaites 4u.gif  4u.gif kartais ir as megstu numegsti ka nors, bet apart geruju ir bloguju akiu nieko nemoku blush2.gif sakau gal kuri galit jei turik koki angliska ar lietuviska aprasyma kokiu paprastu rastu pasimokinciau.dabar kai atsiverciu shema ir ten tie hieroglifai as ju nesuprantu, o taip noriu kazka grazaus dukriukui numegsti blush2.gif labai buciau dekinga, bet uz pora schemuciu paaiskinimu blush2.gif o jusu darbeliai tiesiog neapsakomi, man iki to dar oj toli biggrin.gif

pasidairyk čia, raštai su schemų paiškinimais, tikrai manau turėtum suprasti mirksiukas.gif raštai su schemom tik prisiregistruoti reikia, kad schemas galėtum pasižiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2012 11 11, 22:17)
Kaip manot, ar 20 cm plocio salikelio pakanka 1.5 metuku vaikui? vis galvoju, ar ne per siauras g.gif

As suaugusiems 17cm mezgu,o tokiam vaikui ir kokiu 10cm per akis smile.gif juk tokie beveik kaklo neturi.Na,nebent norit puosnaus ,dedamo ant striukytes.
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2012 11 11, 20:59)
Labai grazus visi jusu darbeliai smile.gif
stai keli mano megzti darbeliai dukrytei, dar tik mokausi, bet tai  jau veza  biggrin.gif

labai grazu 4u.gif

musu salikucio plotis 15 cm bet ant striukytes dedant man jis persiauras
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2012 11 12, 08:45)
pasidairyk čia, raštai su schemų paiškinimais, tikrai manau turėtum suprasti mirksiukas.gif raštai su schemom tik prisiregistruoti reikia, kad schemas galėtum pasižiūrėti smile.gif

labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
del saliko - svarbiausia ir yra nuspresti kur jis bus risamas. jei po striuke, apvyniojus tik viena karta, uztenka ~10cm ir tada trumpesnio.
jei ant striukes, vyniojant kelis kartus, reikia ir platesnio ir ilgesnio.
as vaikams turiu po viena varianta tokio ir anokio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kairekoja: 12 lapkričio 2012 - 14:46
Liemenė ir blauzdinės dukrytei:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2012 11 11, 20:52)
labai grazus darbeliai  wub.gif

QUOTE(angelelisane @ 2012 11 12, 10:57)
labai grazu  4u.gif
musu salikucio plotis 15 cm bet ant striukytes dedant man jis persiauras

Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2012 11 12, 16:24)
Liemenė ir blauzdinės dukrytei:

labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2012 10 18, 07:49)

Gal kuri galit pasakyti kaip megzta sijonuko apacia, kad gautusi tos klostes?
Atsakyti