Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai,

Pasirodau savu baktusiuku ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2012 11 21, 21:32)
sveikos, nu žinokit reglanu nuo viršaus mezgu jau ilgą laiką, bet nu niekaip nedašunta kaip gražų išėmimą  apykaklės padaryti.. doh.gif  verysad.gif

labas rytas,
o kas nesigauna? cia tai reglanas plateja ratu nes rastas plateja (kai kuriose eilese pagal rasta akis uzdedi bet nesumezgi). Iki siol as megzdavau reglana kai budavo 4 takeliai ties pazastimis (priekis-nugara, priekis - nugara) ir tada platindavau po 8 akis kas antra eile.. bet tada kaklas irgi neblogai gaunasi.
Atsakyti
Kairekoja, superine suknute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2012 11 22, 08:38)
labas rytas,
o kas nesigauna? cia tai reglanas plateja ratu nes rastas plateja (kai kuriose eilese pagal rasta akis uzdedi bet nesumezgi). Iki siol as megzdavau reglana kai budavo 4 takeliai ties pazastimis (priekis-nugara, priekis - nugara) ir tada platindavau po 8 akis kas antra eile.. bet tada kaklas irgi neblogai gaunasi.

na man gaunasi kaip ir normaliai,bet turėjau minty,kad priekis būtų labiau išimtas nei nugaroj ties kaklu..
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2012 11 23, 00:51)
na man gaunasi kaip ir normaliai,bet turėjau minty,kad priekis būtų labiau išimtas nei nugaroj ties kaklu..

aaa.. del sito. na su reglanu taip nesigauna. nebent kazka galvoti kai darot apdirbima, kaklo krasteli didinti ties nugara.
Atsakyti

Ir man iškilo kaip ir Čili tas pats klausimas su kaklu , Kairekoja, jūsų pavaizduotoje nuostabioje suknutėje taip pat matyti, jog kakliukas priekyje žemiau, nei kakliukas nugaroje g.gif . Tai kaip supratau, mezgu vienodai, negilinant priekio ? o tik numezgus , apmezgant ? ar neteisingai supratau ?
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2012 11 23, 12:16)
Ir man iškilo kaip ir Čili tas pats klausimas su kaklu , Kairekoja, jūsų pavaizduotoje nuostabioje suknutėje taip pat matyti, jog kakliukas priekyje žemiau, nei kakliukas nugaroje g.gif . Tai kaip supratau, mezgu vienodai, negilinant priekio ? o tik numezgus , apmezgant  ? ar neteisingai supratau ?

cia gal tik taip sulanksciau smile.gif
as specialiai nieko nedarau, kad pazeminti prieki. man kazkaip tinka ir toks variantas smile.gif aisku, jei norisi priekyje dideli iskirpima padaryti, arba trikampi iskirpima, tada reglanas visai netinka. reikia megzti prieki ir nugara atskirai. bet tada jau kitas rastas turi buti naudojamas.
Atsakyti

Ačiū smile.gif , supratau. Bet pabūsiu dar įkyri lotuliukas.gif , jei aš noriu megzti tuniką, ir nenoriu , kad būtų prie pat kaklo, vos žemiau, tai tada dedu daugiau akių , didesnę apimtį kaklo, o tie lapai , nusileis kiek žemiau, pagal raštą ? Ar taip būtų gerai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2012 11 23, 14:30)
Ačiū smile.gif , supratau. Bet pabūsiu dar įkyri lotuliukas.gif , jei aš noriu megzti tuniką, ir nenoriu , kad būtų prie pat kaklo, vos žemiau, tai tada dedu daugiau akių , didesnę apimtį kaklo, o tie lapai , nusileis kiek žemiau, pagal raštą ? Ar taip būtų gerai ? g.gif

teisingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2012 11 23, 13:30)

aš taip ir darau kol kas smile.gif

Atsakyti
Uzdekite akis kaklui, numegzkite bent viena eile. Toliau megzkite nebaigtomis eilemis pirmyn atgal (neuzbaigti eiliu priekyje, kad gautusi gilesnis kaklo isemimas), kiekvienoje eileje pamezgant mazdaug 2, po to 3, 4, 5 akis daugiau. Vel pradeti megzti ratu, kai priekyje lieka ~10-15 neismegztu akiu. Skaiciukai cia tik kaip pavyzdys-reikia pasiskaiciuoti pagal siulu stori, akiu skaiciu ir norima kaklo gyli priekyje (atsiprasau, nelabai moku aiskinti blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 11 23, 22:19)
Uzdekite akis kaklui, numegzkite bent viena eile. Toliau megzkite nebaigtomis eilemis pirmyn atgal (neuzbaigti eiliu priekyje, kad gautusi gilesnis kaklo isemimas), kiekvienoje eileje pamezgant mazdaug 2, po to 3, 4, 5 akis daugiau. Vel pradeti megzti ratu, kai priekyje lieka ~10-15 neismegztu akiu. Skaiciukai cia tik kaip pavyzdys-reikia pasiskaiciuoti pagal siulu stori, akiu skaiciu ir norima kaklo gyli priekyje (atsiprasau, nelabai moku aiskinti  blush2.gif )

didelis dėkui, va apie šitą būdą ir norėjau aiškiai ir suprantamai kad kas paaiškintų, dabar dašutooo yahoo.gif biggrin.gif Reiktų jūsų šitą aprašymuką rėmint ir į pirmą psl ar kur prie klausimų apie apykakles dėt biggrin.gif
Atsakyti