Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

manau, kad jus cia probleminat kaip reikiant smile.gif jei as buciau ta paaugle, tikrai geriau dziaugciausi va tokia uzsispyrusia savo foto, butent tokia, kokia buvau (nu gal ne dabar, bet po keliu metu tai tikrai), nei kazkokia, kur is manes norejo kazka kitka islauzt. kaip ir su tu darzeliu foto. jei stoves visi kap kuolai, tai bus graziau?smile.gif as pirmoj klases per rugsejo 1-aja zliumbiau ir stovejau visur su mama smile.gif vienintele is vaiku. nu ir ka, negi ta foto bloga?smile.gif kap tik idomi. tai maziau jus cia nervinkites smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 14, 13:13)
manau, kad jus cia probleminat kaip reikiant smile.gif jei as buciau ta paaugle, tikrai geriau dziaugciausi va tokia uzsispyrusia savo foto, butent tokia, kokia buvau (nu gal ne dabar, bet po keliu metu tai tikrai), nei kazkokia, kur is manes norejo kazka kitka islauzt. kaip ir su tu darzeliu foto. jei stoves visi kap kuolai, tai bus graziau?smile.gif as pirmoj klases per rugsejo 1-aja zliumbiau ir stovejau visur su mama smile.gif vienintele is vaiku. nu ir ka, negi ta foto bloga?smile.gif kap tik idomi. tai maziau jus cia nervinkites smile.gif)

visiškai su tavimi sutinku, bet ne visi saugę taip pat galvoja biggrin.gif čia jau nuo požiūrio priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 14, 12:13)

drinks_cheers.gif issakei mano mintis. As mokykloj turejau tokia paskudna klasioke, kuri visada viska darydavo atvirksciai negu visi, klases nuotraukose irgi ji viena vaiposi, bet del to nuotraukos nei kiek nesugadintos, anaiptol visada sukelia smagu sypsni, nes tos jos emocijos tokios tikros ir gyvos, is karto prisimeni kokia asmenybe tai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 13, 19:07)
yra, ieskok m42 adapterio nikonui. Atkreipk demesi, kad jei nori fokuso i begalybe, ziurek kad su korekciniu lesiu butu. Iekok ebay "m42 nikon infinity focus" kazka tokio.

Aciu smile.gif Suprantau smile.gif
Kaip tik dar norejau klaust del cropo, bet ziuriu jau man visi atsakymai pateikti thumbup.gif

Atnesu viena nuotrauka. Noreciau kritikos. Jeigu pati dabar fotografuociau dar karta, deciau puse zingsnio i kaire tikriausiai, nes cia jau gerokai pacropinta versija, originale modelis per viduri doh.gif ...
user posted image

Apie vaiku/paaugliu mokyklines nuotraukas, tai as manau kad viskas tvarkoj, kad atsiskleidzia "tikrasis" vaiko veidas. Praejus laikui tokias nuotraukas smagiau tureti, negu "kaip visi", ypac jeigu budas vaiko "ne kaip visu" smile.gif Svarbu, kad tevai, kurie uz tas nuotraukas pinigeli mokes tai priimtu teigiamai, nes as tikriausiai bijociau, kad kokia mamasa reikalautu "idealiai miela" jos pastoviai besivaipancio vaiko nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 14 birželio 2012 - 15:30
Noisy, maciau tavo foto FB, saunuole, kelk jas cia, tokiomis didziuotis reikia smile.gif jei ne paslaptis, kaip isgavot toki sviesos efekta? Sviesos blyknsni?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 14, 17:19)
Noisy, maciau tavo foto FB, saunuole, kelk jas cia, tokiomis didziuotis reikia smile.gif jei ne paslaptis, kaip isgavot toki sviesos efekta? Sviesos blyknsni?

Labai ačiū, malonu smile.gif
kam įdomu čia: http://www.facebook....4...1845&type=3

turiu lėkti, paskui bandysiu įkelti kelias didesniems komentarams, taip, naudojama buvo blykstė smile.gif

Čia SBM siūlė išmėginti pažaisti su šviesa, tai pažaidžiau smile.gif Ačiū ax.gif
Atsakyti
Noisy-B, nerealiai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 14, 15:45)
Labai ačiū, malonu smile.gif
kam įdomu čia: http://www.facebook....4...1845&type=3

turiu lėkti, paskui bandysiu įkelti kelias didesniems komentarams, taip, naudojama buvo blykstė smile.gif

Čia SBM siūlė išmėginti pažaisti su šviesa, tai pažaidžiau smile.gif Ačiū  ax.gif

O man kazkodel nerodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 14, 17:45)
kam įdomu čia

Labai patiko! Man čia fainiausia tavo fotosesija smile.gif Šaunuolė! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 14, 19:17)
O man kazkodel nerodo  verysad.gif

Man irgi ne - maniau, gal de to, kad as su facebook nedraugauju... g.gif Tikiuosi, noisy-B ir i Flickr ides nuotrauku, nes ir man bais smalsu, kas ten tokio grazaus... ax.gif
Atsakyti
prisidedu ir aš prie pagyrų noisy, šis tas naujo ir įdomaus tavo padangėj good.gif pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas dirbat su Lightroomu Live seminaras cia
Atsakyti