Įkraunama...
Įkraunama...

Vertėjai - žodynai on-line

QUOTE(jufka @ 2007 01 23, 13:45)
drinks_cheers.gif
Ir as buvau atradus si puslapiuka  thumbup.gif tikrai yra geru nuorodu i zodynus  biggrin.gif

Puslapiukas kaip puslapiukas, seniai jis ten rolleyes.gif , negi nėra tekę naudotis ? unsure.gif
Atsakyti
Gal yra tokių žodynų internete, kur galima išgirsti žodžių tarimą? Būtų šaunu! book.gif
Atsakyti
atsisiunčiu Prompt Expert 7 Giant per emule , ir niekaip nesugebu instaliuot , gal kas žinot , darėt ?
bučiau labai dėkinga
Atsakyti
labas.gal zinot is kur parsisiusti zodyna uz dyka.pvz.ALKONAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif .cia kiek radau visi mokami blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Atnaujinome Wikiled
Daug kalbu, tikslesnis vertimas
Atsakyti
Mano dazniausiai naudojami zodynai - Vokieciu - lietuviu ir ivairiausiu kalbu
Atsakyti
lt-fr, fr-lt kalbu zodynas

http://www.dictionar...olithuanien.php
Atsakyti

QUOTE(keistokas @ 2007 03 07, 13:41)
Atnaujinome Wikiled
Daug kalbu, tikslesnis vertimas

Šiaipsau žodynas - nevisus žodžius verčia, kad ir " Updated" - vertimo nėra....
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 01 17, 11:56)

Labai patiko ir tiko thumbup.gif drinks_cheers.gif ...dėkui wub.gif ...tik gaila,kad į lietuvių neverčia verysad.gif
Atsakyti
Perziurejau visas nuorodas,bet neradau ko man reikia.
Gal kas zinote,kur surasti.Man reikia isversti laisku is lietuviu i lenku ir is lietuviu i vokieciu kalbas.Tai butu nedideli tekstai.
I rusu kalba yra ouikus vertejas www.translit.ru Bet va lenku ir vokieciu kaip ie neradau.Gal kas gali patarti.
Aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2004 08 19, 12:17)
tekstus verčia ar tik žodžius?  rolleyes.gif

apsvieskit ir pataisykit, jeigu klystu, bet negi jau yra vertejas, kuris vercia i lietuviu kalba.
Paaiskinsiu skirtumus - zodynas isvercia po viena zodi. Vertejas vercia sakiniais.
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 07, 18:09)
Šiaipsau žodynas - nevisus žodžius verčia, kad ir " Updated" - vertimo nėra....

Na moketum anglu kalba zinotum, kad updated tai ne esamoji forma ir norint rasti atsakyma reikia rasyti update, o ne updated. Na bet tebunie.
Atsakyti