Įkraunama...
Įkraunama...

Titas

QUOTE(Snieguota_Ela @ 2013 08 16, 18:45)
Labai jau su speneliais asocijuojasi  biggrin.gif

doh.gif
Atsakyti
Nelabai koks ,ta prasme man nepatinka
Atsakyti
skaiciau ir negalejau patiket, kad tokius komentarus raso suaugusios savo vaikus auginancios moterys doh.gif suprantu, kad vardas gali nepatikti, kiekvienas turim savo nuomuone ir del to nieko nesakau, bet tyciotis is vardo ir prilyginti jy papams, tai jau per daug. ne manau, kad nors vienai mamai auginanciai savo Tituka malonu tokius komentarus skaityti, man taip pat. o del patyciu mokykloje, jeigu brangiosios mamytes anglistes savo vaikus pirma ismokytu pagarbos ir deramo elgesio, o ne anglu kalbos ir patyciu skleidimo manau jokiu problemu ir nebutu, cia jau tevu auklejimo padariniai atsispindi... mad.gif ir pabaigai pridursiu, jau geriau savo vaikui suteiksiu, lengva, trumpa, krikscioniska ir turinti grazia reiksme Tito varda, kuri jis ir jo darzelinukai draugai bent sugeba puikiai istarti, nei toki kurio vaikas iki 7m. taisyklingai pasakyt nesugebetu
Atsakyti
QUOTE(ievusiaa @ 2013 09 20, 15:51)
skaiciau ir negalejau patiket, kad tokius komentarus raso suaugusios savo vaikus auginancios moterys doh.gif  suprantu, kad vardas gali nepatikti, kiekvienas turim savo nuomuone ir del to nieko nesakau, bet tyciotis is vardo ir prilyginti jy papams, tai jau per daug. ne manau, kad nors vienai mamai auginanciai savo Tituka malonu tokius komentarus skaityti, man taip pat. o del patyciu mokykloje,  jeigu brangiosios mamytes anglistes savo vaikus pirma ismokytu pagarbos ir deramo elgesio, o ne anglu kalbos ir patyciu skleidimo manau jokiu problemu ir nebutu, cia jau tevu auklejimo padariniai atsispindi... mad.gif ir pabaigai pridursiu, jau geriau savo vaikui suteiksiu, lengva, trumpa, krikscioniska ir turinti grazia reiksme Tito varda, kuri jis ir jo darzelinukai draugai bent sugeba puikiai istarti, nei toki kurio vaikas iki 7m. taisyklingai pasakyt nesugebetu

drinks_cheers.gif Spaudžiu ranką. Nemaloniai ir aš pasijaučiu, kai moterys ima tyčiotis iš vaikų vardų. O po to stebisi- iš kur patyčios.. Iš mamyčių ir tėvelių, kurie jas perteikia vaikams.
Atsakyti
velnias. buvo gražus vardas. nedasimąsčiau , kad taip išverst galima. bet tiesa. o kai taip akivaizdu, nebe apie grožį kalba...
Atsakyti
Asociacijos ir patycios nera vienas ir tas pats jei ka. Jeigu varda isgirdus juokas kyla, nereiskia, kad imsi is jo ir saipysiesi, juo labiau savo vaikus mokysi saipytis.
Atsakyti
QUOTE(Snieguota_Ela @ 2013 09 21, 23:59)
Asociacijos ir patycios nera vienas ir tas pats jei ka. Jeigu varda isgirdus juokas kyla, nereiskia, kad imsi is jo ir saipysiesi, juo labiau savo vaikus mokysi saipytis.

Na- jei namie aptarinėsit, kad Titas- vardas kurį galima išversti taip, kaip čia dauguma verčia - vaikas mokykloj, darželyje tikrai tai pakartos.
Atsakyti
Pazistamas amerikonas kazkada pasake -- uz tokius vardus musa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 09 22, 14:06)
Pazistamas amerikonas kazkada pasake -- uz tokius vardus musa  rolleyes.gif

draugai JAV susilaukė sūnaus Tito - lietuviškai rašo ir vadina Titas, JAV dokumentuose Titus, taria Taitus cool.gif ir tėvai puikiai moka anglų.
Atsakyti
Aš tai jau baigiu priprast prie šio vardo ax.gif Aplinkui vis daugiau šis vardas suteikiamas vaikams. Na nepasidarė jis man dėl to gražus, bet ir nuostabos nebekelia smile.gif Ankščiau tai sunku buvo įsivaizduot suaugusį vyrą, kurio vardas Titas biggrin.gif Nors neįsivaizduoju ir dabar... Kažkaip mažas mažas berniukas atrodo turėtų būt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 09 22, 15:06)
Pazistamas amerikonas kazkada pasake -- uz tokius vardus musa  rolleyes.gif

o mums vokietis - panasiai paske. Nors niekada nesusimasciau nei apie grozi sio varduko, nei apie negrozi-vardas kaip vardas, tai kai jis pasake, kad jam asocijuojasi su "titten" pagalvojau, kad gal nelabai...
Atsakyti