Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis kitaip modelinas

Na nežinau kas Jums mergaitės ten netiko, bet kiek turiu klienčių pastovių, nei viena niekada jokios pastabos dėl to nedavė nei Lietuvoj, nei kitose išrankiose šalyse, taip kad manau viskas ten gerai, gal ten optinė iliuzija susidarius fotografuojant, Niu ką po metų vėl pasirodysiu biggrin.gif biggrin.gif kažkaip kai tingine išvadinot, daugiau nebesinori rodyt ką turiu 000189.gif 000189.gif
Atsakyti
Siaip jau tingine niekas nevadino lotuliukas.gif Tiesiog buvo pasisakymai apie darbu pabaigima smile.gif
Atsakyti
Pievu meduti tu tik rodykis ir rodykis, taigi nieks negime viska mokedamas ir viska tobulai darydamas. O be to tobulejimui ribu nera mirksiukas.gif

Darbeliai isties yra grazus ir idomus bet truputi truksta kruopstumo, galima ir nesvitrint tik pries kepant reiktu truputi daugiau paglostyt, paciuciuot, pamyluot darbelius ir tada viskas butu puiku mirksiukas.gif

O cia siaip pamastymai, jokiu budu netaikau tau pievu meduti
Mano nuomone ranku darbas tai ne visada turi buti sleiva kreiva, o jeigu biski pakociojam, belenkaip atpjaunam ir viskas tai jau kiek ten to ranku darbo g.gif
O apie karoliuku slifavima, tai jeigu puse valandos slifuot tai galima ir suslifuot tiek jog nieko neliks biggrin.gif uztenka penkiu minuciu tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(pievu.medus @ 2012 06 07, 12:21)
Na nežinau kas Jums mergaitės ten netiko, bet kiek turiu klienčių pastovių, nei viena niekada jokios pastabos dėl to nedavė nei Lietuvoj, nei kitose išrankiose šalyse, taip kad manau viskas ten gerai, gal ten optinė iliuzija susidarius fotografuojant, Niu ką po metų vėl pasirodysiu  biggrin.gif  biggrin.gif kažkaip kai tingine išvadinot, daugiau nebesinori rodyt ką turiu  000189.gif  000189.gif

Jus mane visai ne taip supratot 4u.gif as nieko nevadinu tingine, nei jusu nei Mijakos. pavarltojau isireiskima "tinnginio technika" beja pati Mijaka, kazkada taip ivardino savo darbeliu teksturini pavirsiu, kuris paslepia visus nelygumus ir atrodo puikiai bigsmile.gif ir nereikia slifuoti thumbup.gif

viskas yra gerai su tais darbeliais, as issaiau savo supratima apie ranku darbo verte. kad rankdarbiai teikia pasitenkinima ir malonuma as suprantu, reikia daryti tai kas malonu.
Lauksiu ir tokiau jusu nuotrauku, prasau neisizeiti uz komentara 4u.gif man labai grazus pasirode jusu blynukai ax.gif
Atsakyti
Aš pvz. viską supratau apie tinginystę, gi ten juokas buvo, ką sakiau apie Mijaką.
tongue.gif
O jei kažkas šiek tiek užsigauna, gal tiesiog ne ta diena. Juk mes moterys.
Mums leistinos ne tos dienos, ne ta nuotaika ir šiaip burbėti lotuliukas.gif

Vat Sagių maniją kaip čia visos puolė, o nieko vyrukas, normaliai sureagavo thumbup.gif Gal nervai šalti. biggrin.gif
Atsakyti
panos, klausims:

kuris numeris modelino, kuris iškeptas tamsoje šviečia? Ar tikrai 04, jei neapsirinku?

Mano bernas mamai skubų užsakymą davė panelei dovanytę padaryti.

Atsakyti
Tikrai taip 04 numeris, dar turetu buti pakelio apacioje uzrasyta Nightglow ir toks zenkliukas nupiestas kad tamsoj sviecia
http://esperanza888....01.10.#photo=27
o jeigu perki per internetine parduotuve tai nepamirsk kad tai turetu buti Fimo Effect mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 07, 14:59)

Vat Sagių maniją kaip čia visos puolė, o nieko vyrukas, normaliai sureagavo  thumbup.gif  Gal nervai šalti. biggrin.gif

TAS Sagių manija kadangi ne motera tai ir nebuna TŲ dienų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte @ 2012 06 07, 16:30)
Tikrai taip 04 numeris,
o jeigu perki per internetine parduotuve tai nepamirsk kad tai turetu buti Fimo Effect

ačiū už pagalbą.
Nereikia man pirkti - turiu, tik pasitikslinau, nes man anglų kalba - ne "gimtoji" (jau geriau vokiškai šprechinu)
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 06 07, 15:55)
TAS Sagių manija kadangi ne motera tai ir nebuna TŲ dienų  lotuliukas.gif

oi, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
tik nesureaguokit ir dabar kažkaip ne taip ax.gif Margareta, kai pajuokauji - reikia pasakyt, kad čia pajuokavimas buvo laugh.gif
tik dabar radau temą, nes nepastebėjau, kad ana pasibaigus biggrin.gif o čia tooookia diskusija biggrin.gif jo, tingiu aš su savo technika nuo 8 ryto iki 21 vakaro 7 dienas per savaitę biggrin.gif kad tik daugiau užsidirbt ir nešlifuot biggrin.gif

pievu.medus, čia niekas prieš nesakė, bet juk smagu, kai gauni patarimų kad DAR GERIAU viskas atrodytų, tai nereiškia, kad dabar negerai smile.gif ir nereiškia, kad visi dabar jau tik į trukumus ir žiūri smile.gif aš neturiu pastabų dėl darbelių, įdomu, gražu smile.gif man tik foto kokybė kliuvo šiek tiek blush2.gif jeigu nufotkini tik sau, prisiminimui, o darbelį gyvai parduodi, tai viskas ok thumbup.gif bet jei fotografuoji su tikslu parduot ar parodyt forume, tai žinoma, kad tas darbelis žymiai blogiau atrodo nei realiai (nors net ir puikiausiose nuotraukuose, visada papuošalai prasčiau atrodo nei realiai..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 07 birželio 2012 - 19:53
Kad cia jau mane uzkabinot isikisiu ir as biggrin.gif Kiekvienas turi savo nuomone ir ja isako taip kaip jis masto, taip kad nera ko pykti. Kritika visada reikia priimti, bet nebutina ja vadovautis..
O cia nauji darbeliai. Imaisyta Fluorescensinio modulino smile.gif
user posted image
===================================================
user posted image
user posted image
beje slifuoti darbelius neblogai butu, nes nelieka pirstu anspaudu smile.gif Tik su sagemis kartais tai padaryti neimanoma..
Lipdant galima su dregnu pirstu apglaistyt, tada pavirsius lygus pasidaro, nereik daug slifuot smile.gif
Atsakyti
Sagiu Manija, man labai patinka kaip vielutes išlankstai thumbup.gif:
laikantis principo, kad mes nekritikuojam, mes patariam ir išsakom savo nuomonę, tai aš net matau, kaip nuostabiai tuose vielutėse atrodytų kokie swarovski dideli kristalai wub.gif mmmmm kokios samanų spalvos wub.gif pirmas komplektas suuuuper thumbup.gif
Atsakyti