Mumrikai, visgi vakar apsiskaičiavau, karpažolei 4 metai, trys vienoj vietoj ir nuo ano rudens čia.
vi _ , tą vaizdelį zulinu akim ne 5 kart dienoj, o 105

, gal dėl to pradedu daugiau kabinėtis

, sau esu negailestinga, turiu padaryt gerai . astrai išties skirtingi, 'Lovely' labai ažūrinis ir toks pilkai melsvas, ir tvirtas, o 'October skies
gelsvai žalias, irgi ažūras, bet kodėl taip išsikerėplino nžn, greičiausiai hortenzijos ir rūgties dėka, nes pagal viską, jo gera kero forma ir jis sodinamas gėlyno priekyje, na aišku jaunas amžius irgi savo trūkumus parodo.
Hortenzijos šitame kampe irgi nusėdo tik pernai, tai žiedai lyginant su senais augalais išties nedideli. čia labai saulėta vieta, tai jos kepa, atrodo drėgmės po lietingojo periodo sočiai, o vakar lėkiau su šlanga gelbėt, buvo visa išleipus. nepatinka man šitas jos bruožas, bet už tą baltą kalną jinai pas mane mylimiausia.
apie karpažolę šiandien paruosšiu naują mokomąją medžiagą.
Aispra, sutinku, visi augalai per kūdi kol kas, tai būtent šita disproporcija mane erzina

ir žiūrint pagal šių metų išsiplėtimą galvoju, ar jei liks rūgtis nejudinta, ar sugebės kitąmet įsispraust tarp hortenzijos, šviesioji hortenzija kasmet smarkiai pasiplečia, gal protingiau būtų rūgtį truktelt jai iš pašonės
o snaputis tai taip

, jų iš pavasario buvo dveji, pamiro vienas. bet jau kaip anksčiau rašiau, tamsūs augalai vidurdienį papuola i savo ir kitų augalų šešėlį, jų nesimato, o šitas visai dingsta. svarstau du variantus, arba šalia jo sodint spalvotas heucheras, kad jos jį paryškintų, arba iškelti kitur, o šitame gėlyne labiau orientuotis į šviesias spalvas, ir gėlyno priekį šviesint, kad tas šešėlis kažkiek šviesos įgautų.
jau kaip verbenos noriu, ypač po jūsų foto, dabar dar būtinai lauksiu kitų metų žinių, ar bus užsisėję pačios.