QUOTE(Magni @ 2006 06 02, 19:31)
Sveika, sipsenele 24.

Mane pagulde ketvirtadienį, operavo penktadienį, o pirmadienį išleido namo, o biuletenis buvo iki sekančio pirmadienio.Antradienį jau ėjau i darbą. Tai nuo atsigulimo i ligoninę iki išėjimo į darbą praejo 12 dienų. Dar su mielu noru būčiau prasitęsusi kokiai savaitelei, nors jaučiausi gerai.

Bet kad i darba reikejo gryzti, ir mokslai....

Šiaip kaip gydytoja minėjo, kad po šitos operacijos gali biuletenį tęsti iki mėnesio, atrodo. Šiais laikais juos pratęsia labai lengvai
Bet savaitę po operacijos atsigavimui tai tikrai gausi, na nebent priešintumeisi.Bet tikrai verta pailsėti
o aš norėjau kad man ta pačia diena užbaigtų bet jie vis tiek dar duoda savaite, nes man darbe, leistų ir kelias dienas neiti, ar ateiti tik pora valandu, tai man nera tikslo biuletenio turet, bet kai jau dave tai sedesiu namie.
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho