QUOTE(Kozete @ 2006 09 13, 09:53)
Sveikos,
spalio 9d. guluosi laporoskopijai pas K. Perskaičiau šią temą ir supratau, kad lyg
Musmiryte tik pas jį darėsi. Ar dar kas nors galėtų papasakoti kaip ten viskas vyksta. Nes vaistų man jis jokių neliepė atsinešti

Po to ar jam duoti pinigėlių reikia?

Sakė tos dienos rytą ateiti pas jį užsiregistruoti, tai užsiregistruoti prieš einant ar tiesiog ateiti? Jis minėjo, kad ligoninėj gulėsiu 3d. Bet iš jūsų supratau, kad dar mažiausiai savaitę turėsiu būti namie.
Kai pasakė, kad darys laporoskopiją išėjus apsiverkiau, čia pasakaičiau ir apsiraminau, bet mano situacija tokia. Nepastoju 2m. iš jų metus kiekvieną ciklą prižiūri gyd. K. Visi tyrimai geri, išskyrus prolaktiną, bet jis sunormalizuotas ir lyg spazmavo vieną kiaušintakį, kai darė gimdos nuotrauką.
Ir bijau, ir nežinau ar man čia būtina tą operaciją daryti. Jau ketinau kitą ciklą eiti konsultuotis į VK, bet šiandienos žinia mane stabdo, nes kai išgirsiu 2 nuomones iš viso pasimesiu. Bet pagalvojus, kad man pjaustys...
Sveika, Kozete. Aš pas K. lankausi Tilto g. ir su jo siuntimu guliausi į Raudonojo kryžiaus ligoninę laparaskopijai, bet jis pats laparaskopijos nedaro. Po pačios laparaskopijos vyrą nusiuntė nupirkti Ketanov ampulių - jos nuo skausmo, bet man tik 1 ampulės reikėjo ir tai seselė prikalbėjo, kad jai būtų ramiau naktį ,nes man neskaudėjo

Aš apturėjau bent 2 laparaskopijas ir pasakysiu ar patenkinta tuo, kai patapsiu

Aš tos pačios dienos rytą (pirmadienį) nuėjau pas K. jis man išrašė siuntimą ir tą pačią dieną atsiguliau į ligoninę. Kitą dieną darė laparaskopiją. Dar dieną ligoninėj praleidau ir išsiprašiau namo. Vienu žodžiu man užteko 1 savaitės ir 1 dienos, nes kitą pirmadienį važiavau siūlus išėmė ir antradinį jau sedėjau darbe

Kai praeina ta diena (laparaskopijos) jautiesi labai gerai, kad TAI jau praėjo ir tikiesi, kad TAI tau patrumpins kelią link

. Sėkmės tau, Kozete