QUOTE(Citas @ 2007 01 15, 19:21)
Na tai kaip suprantu nepraeinamumas ir yra del saaugu. Tai pas tave ta viena problema ir yra. Bijau, kad ir pas mane tai pasitvirtins po laporoskopijos. Bet tai tau tipo pravale tuos kiausintakius? Ir paskui liepe bandyt naturaliai? Nes pas mane tai ir ovuliacija pagal mane nevyksta, tai dar ir stimuliuot reikes.
O del tos mikrochirurgines tai nieko negirdejau...
Man kažkaip kitaip aiškino, kad nepraeinamumas nuo pat kiaušidžių, o sąaugos kiaušintakiams iš viršaus

Normaliai nieko nepavyks man čia paaiškint

O kiaušintakių nepravalė iki galo, kažkaip darė, kiek galėjo, bet dėl ypatingai sunkios padėties reikia šitos mikrochirurginės

Natūraliai nepavyks, bet kadangi pas mus IVF yra stipriai kompensuojama valstybės, tai šita operacija yra kaip privalomas skirtas gydymas, nes matai, iš 500 per 2 metus pastoja 8, tai va, teoriškai po šitos operacijos turėsiu bandyti natūraliai porą metų, bet aš bandysiu išsiverkti IVF anksčiau, nesiruošiu išklausyti po poros metų, kad vis dėlto šansų nėra, o dabar stoji į eilę IVF

Su O tai aš net nežinau, kaip reikalai, faktas, kad prieš Naujus porą ciklų nebuvo, o kaip dabar, nežinau, tikrins po operacijos