Sveikutės mergaitės

, aš jau po laparoskopijos, antra dienelė kaip namie.

Operavo penktadienį KMUK, gyd.Tv

, vakar jau buvau namie. Savaitgalį teko pranuobodžiauti ligoninėj
Ačiū Dievuliui viskas pagaliau baigėsi, nes jau baigiau visai nusinervuoti ir net 5 kg pamečiau

Mat esu žiauriai jautri, o visokie lankymaisi po gydymo įstaigas man yra baisiausias dalykas. Jaučiu, kad ir nervai truputi pasilpo, teks pagerti vitaminų. Na bet viskas praėjo gerai ir greitai.

Operacija tetruko 45 min., po to į vadinamą reanimaciją, ten praleidau valandėlę, kol atsigavau po narkozės. Ten šiaip visas po operacijų vežė.Mane žiauriai krėtė šaltis po narkozės, tai sesutė užklojo šiltai

Beje įdomus sutapimas, bet tos sesutės vardas buvo Marija, tokia pagyvenusi moteriškutė.

Mes su ja dar maloniai pasiklabėjom.
Tarp kitko kažkaip galiu pasakyti, kad kiek teko susidurti per tą laiką Klinikose su personalu-nuo moterų, dirbančių priėmime iki gydytojų, tai visi buvo tokie malonūs ir šaunūs

Ir sesutės ir slaugutės visi visi...Ir palatos kaimynės
Po operacijos tą patį vakarą jau variau pati į WC, tik galvelė buvo truputį apsvaigusi, bet jokio skausmo nejaučiau, tik nemalonus spaudimas po šonkauliais ir pečiuose nuo tų dujų, kurias leidžia į vidų laparoskopijos metu. Beje nuo skausmo nė karto vaistų taip ir nereikėjo per visą laiką.
Rezultatai geri-kiaušintakiai tvarkoj, sąaugų nerasta, rado tik kelis mažus mažus endometriozės židinukus,kurių,sakė ilgai teko ieškoti. Tai juos tik uždegino ir viskas
Na tikuosi, mergaitės, mano patirtis kuriai nors pravers.