Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 7

QUOTE(speedy @ 2012 07 22, 19:19)
Ar būtent tas Samsung modelis?

Modelis tai RL55VTEBG1/XEO buvo, bet mane tas konsultantas subalamutino su savo pasakymu, kad kinijoj, tai pagalvojau gal visi taip, nes čia irgi žmogus galvoja, kad korėjoj, o jūs sakot, kad ne, tai automatiškai man ta kinija galvoj lotuliukas.gif Kaip žinot tiesą? g.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia r man patarimo.ieskom saldytuvo, imontuojamo, 178cm aukscio, butinai no frost kameroje ir butu gerai artima 0 zona, kaina apie 3000 lt

Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 07 22, 16:25)
Būtent, nes vienas Siemens, o kitas Bosch.
Papildyta:

Nulinę zoną pavyktų rasti pas Liebherr, nuo 180 cm. PVZ. CBP3613 ar pan.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 07 22, 19:05)
Pradėkim nuo to, kad tas Bosch ne Vokietijoje, o tas Samsung ne Korėjoje  biggrin.gif

o kur tuomet tiksliai sie modeliai gaminami ?
Atsakyti
labai laukiam atsakymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taiVaaa: 22 liepos 2012 - 23:28
QUOTE(Martyna @ 2012 07 22, 20:25)
Modelis tai RL55VTEBG1/XEO buvo, bet mane tas konsultantas subalamutino su savo pasakymu, kad kinijoj, tai pagalvojau gal visi taip, nes čia irgi žmogus galvoja, kad korėjoj, o jūs sakot, kad ne, tai automatiškai man ta kinija galvoj  lotuliukas.gif Kaip žinot tiesą?  g.gif

Konsultanto aš to nežinau, bet Jūs viską supainiojote.
RL55VTEBG1/XEO - Korėja.
RL60GGERS1/XEF - Lenkija.
Juk ant vieno šaldytuvo pamačius užrašą, visus "vienodai krikštyti" neišeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 07 23, 08:30)
Juk ant vieno šaldytuvo pamačius užrašą, visus "vienodai krikštyti" neišeina  biggrin.gif

Tai šitą ir norėjau išsiaiškint, kad supainiojau tai jau supratau ir pati biggrin.gif
Tik dar turiu vieną klausimą, kaip supratau konkretų modelį konkreti šalis gamina? Nėra taip, kad viena partija to paties modelio vienoj šaly, kita kitoj pagaminta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 07 23, 09:50)
Tai šitą ir norėjau išsiaiškint, kad supainiojau tai jau supratau ir pati  biggrin.gif
Tik dar turiu vieną klausimą, kaip supratau konkretų modelį konkreti šalis gamina? Nėra taip, kad viena partija to paties modelio vienoj šaly, kita kitoj pagaminta?  g.gif

To neteko pastebėti, kartais nutinka taip (labai retai), kad tiesiog perkeliama gamyba iš vienos gamyklos į kitą. Taip buvo su Liebherr.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 07 23, 08:30)
Konsultanto aš to nežinau, bet Jūs viską supainiojote.
RL55VTEBG1/XEO - Korėja.
RL60GGERS1/XEF - Lenkija.
Juk ant vieno šaldytuvo pamačius užrašą, visus "vienodai krikštyti" neišeina  biggrin.gif

kadangi RL60GGERS1/XEF gamina lenkija, vadinasi saldytuvas nevertas demesio ? O kur gaminamas BOSCH KGN36AW32 taip ir neisgirdau.
Atsakyti
Sveiki, nors sekiau sia tema, saldytuva bandziau rinktis savarankiskai. Apsistojau ties:
Siemens KG36NH10
Siemens KG36NVW20
Siemens KG36NVI20
Kuris butu vertesnis demesio? Jei ka, spalva, aukstis nevaidina esminio vaidmens. Labiau rupi, kaip sie modeliai uzsirekomendave. Buciau dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2012 07 23, 15:19)
Sveiki, nors sekiau sia tema, saldytuva bandziau rinktis savarankiskai. Apsistojau ties:
Siemens KG36NH10
Siemens KG36NVW20
Siemens KG36NVI20
Kuris butu vertesnis demesio? Jei ka, spalva, aukstis nevaidina esminio vaidmens. Labiau rupi, kaip sie modeliai uzsirekomendave. Buciau dekinga uz atsakyma.

Kokybiškai jie vienodi.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 07 23, 13:38)
Kokybiškai jie vienodi.

ar galiu suprasti is atsakymo, kad kokybiski taip pat? T.y. - verti demesio. Galiu drasiai imti kuri nors is ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 23 liepos 2012 - 13:52