Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 7

QUOTE(juska999 @ 2012 10 12, 13:00)
kainu skirtumas siuose modeliuose turbut del to kad vyriai skirtingi?
geriau imti brangesni?

Taip, dėl vyrių.
Čia Jūsų pasirinkimas, brangesnis atvejis kaip ir paprastesnis.
Atsakyti
Sveiki,issirinkome saldytuva bosch KGN36VW30.tik noretusi,kad rankenos butu ileistos,nes saldytuvas stoves prie sienos.sakykit,ar yra atitikmuo siam modeliui?
Atsakyti
Speedy,prasau pagelebekit.ar yra alternatyva siam modeliui bosch KGN36VW30? reikia su ileistom rankenom
Atsakyti
Sveiki, padekite apsispresti ir patarkite smile.gif Man labai patinka Liebherr saldytuvai toki noreciau ir sau nusipirkti, bet pradziau nupirkome laisvai pastatoma Liebherr tevams. Ir nesuprantu ar jis sugedo, ar taip ir turi buti: Galine senele saldytuvo pastoviai buna padengta leduku, o apacioje, saldytuvo zonoje, po viena plastikine dezute, ten kur igilinimas susikaupia kasdien pilna vandens ir net toje dezeje buna vandens pribega. Kas tai galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 10 18, 17:07)
Sveiki, padekite apsispresti ir patarkite smile.gif Man labai patinka Liebherr saldytuvai toki noreciau ir sau nusipirkti, bet pradziau nupirkome laisvai pastatoma Liebherr tevams. Ir nesuprantu ar jis sugedo, ar taip ir turi buti: Galine senele saldytuvo pastoviai buna padengta leduku, o apacioje, saldytuvo zonoje, po viena plastikine dezute, ten kur igilinimas susikaupia kasdien pilna vandens ir net toje dezeje buna vandens pribega. Kas tai galetu buti?

Skylutę galinėje sienelėje išvalyti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 18, 16:31)
Skylutę galinėje sienelėje išvalyti reikia  biggrin.gif

blush2.gif taip paprasta? o tai kurioje vietoje ji yra? Paskambinsiu mamai pasakysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 10 18, 17:31)
Skylutę galinėje sienelėje išvalyti reikia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(VAJA @ 2012 10 14, 12:19)
Speedy,prasau pagelebekit.ar yra alternatyva siam modeliui bosch KGN36VW30? reikia su ileistom rankenom

Yra Siemens KG36NVW30.
Atsakyti
Labai dekui jums uz nora padet,bet sitas saldytuvas taip pat su isorinem rankenom...arba as kazko nesuprantu...
Atsakyti
Sveiki, renkuosi saldytuva ir va toks klausimas isskilo, mano ugis 167, o saldytuvo nusiziujau 184 ir dabar galvoju ar bus patogu naudoti? Ar geriau ziureti zemesni? Saldytuvas imontuojamas ar tai nenadeda dar keliu cm? g.gif

Gal kas susiduret su tuo, pasidalinkit patirtik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 10 20, 13:28)
Sveiki, renkuosi saldytuva ir va toks klausimas isskilo, mano ugis 167, o saldytuvo nusiziujau 184  ir dabar galvoju ar bus patogu naudoti? Ar geriau ziureti zemesni? Saldytuvas imontuojamas ar tai nenadeda dar keliu cm?   g.gif

Gal kas susiduret su tuo, pasidalinkit patirtik  4u.gif

Dadeda apie 15 cm.
Bet įmontuojamuose dažnai trūksta vietos. Nebent namie negaminate ir apsipirkinėjate kas dvi-tris dienas.
Taip kad tie papildomi 6 cm (standartiniai 178 cm) šaldytuvui į naudą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 20 spalio 2012 - 11:34
Sveiki. Truputėlį paskaičiua temukę bet vistiek paklausiu biggrin.gif

ieškau šaldytuvo be šaldiklio. talpaus. virš 300 litrų. gal kas nors ką nors galite parekomenduoti? esu internete nusižiūrėjusi šiuos modelius

1

2

3

4

nu ir sugalvojau juos kur nors gyvai apžiūrėti, bet kad niekur nerandu sad.gif bijau kad nusipirkus gyvai nematytą šaldytuvą, paskui labai nusivilsiu unsure.gif

gal turite ką patarti?
Atsakyti