Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 7

QUOTE(speedy @ 2012 11 23, 09:25)

vadinasi bosch ir siemens saldytuvai atkrenta... verysad.gif
speedy, reikia patarimo del AEG ir Electrolux... kaip suprantu produktai to pacio gamintojo ir abu pagaminti Vengrijoje?
AEG S53600CSS0
Electrolux EN3614AOX
kuris is ju rimtesnis?
Atsakyti
QUOTE(Kindza @ 2012 11 23, 17:17)
vadinasi bosch ir siemens saldytuvai atkrenta...  verysad.gif
speedy, reikia patarimo del AEG ir Electrolux... kaip suprantu produktai to pacio gamintojo ir abu pagaminti Vengrijoje?
AEG S53600CSS0
Electrolux EN3614AOX
kuris is ju rimtesnis?

Gal Electrolux.
Atsakyti
Labas visiems,

Noriu paklausti gal kas turi ir naudojasi vienu iš šių modelių, o gal ir atsiras pasisakančių ir apie visus? Kuris už kurį vertesnis, išsirinkome šį Whirpool WBE 3377 NFC , bet Lietuvoje niekur negalime gauti balto, tad dabar svarstome tarp šių Whirpool WBV 3387 NFC W (jei tik jo gylis <66cm. kai kur rašo 68cm. o kaip iš tikrųjų ir nežinom g.gif ) arba dar radom tinkanti Siemens KG36EAW40 , tad labai noriu atsiliepimų? Kurį verčiau rinktis Whirpool ar Siemens? Gal kas jau naudojasi, kaip laiko ar nėra problemų? Tiesa dar galvojome ir apie šį Samsung RL52VEB , bet vėl gi niekur balto Lietuvoje negali pasiūlyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 25 lapkričio 2012 - 16:04
Sveiki.
Gal kas man paaiskins ka reiskia
Baldų durelės prie jo tvirtinamos slankiojančiomis kreipiančiosiomis. Tai reiškia, jog norint atidaryti prietaisą medinės durelės stumiamos išilgai šaldytuvo arba šaldiklio durelių. Dėl šios ypatybės galima keisti durelių atidarymo kryptį.
ir

baldų durelių tvirtinimas metalo vyriais (BI DoD).

Koks tarp situ tvirtinimu skirtumas, ar dureles kartu su baldu pluokste galima bus atidarineti?

Ir kaip sitas saldytuvas Electrolux ERN2301AOW? Man reikia, kad budu be saldyklio iki 1,46cm Kazkaip nedaug modeliu radau uz prieinama kaina (max iki 1500lt) g.gif

Is saldykliu kuri geriau modeli?
AG 98850-5i sitas kaip suprantu no frost
Electrolux FUN12510
ar sita AU86050-5i ?
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 11 28, 00:43)
Sveiki.
Gal kas man paaiskins ka reiskia
Baldų durelės prie jo tvirtinamos slankiojančiomis kreipiančiosiomis. Tai reiškia, jog norint atidaryti prietaisą medinės durelės stumiamos išilgai šaldytuvo arba šaldiklio durelių. Dėl šios ypatybės galima keisti durelių atidarymo kryptį.
ir

baldų durelių tvirtinimas metalo vyriais (BI DoD).

Koks tarp situ tvirtinimu skirtumas, ar dureles kartu su baldu pluokste galima bus atidarineti?

Antru atveju baldinė plokštė tvirtinama tiesiog ant šaldytuvo durų.
Pirmuoju - baldų plokštė tvirtinama prie baldinės "dėžutės" savo vyriais ir jungiama su šaldytuvo durimis per tam tikrą sistemą.
Paprastesnis ir patikimesnis (ir brangesnis) antrasis būdas.
Atsakyti
Speedy atkalbineja mus nuo aeg ir electrolux saldytuvo imontuojamo su no frostu, neva blogai kazkas su ventiliatorium ir daznai uzsalineja ir siulo rinktis kazka is liebherr

Ka galetum patart 4u.gif

Buvau issirinkus Electrolux ENN3153AOW, AEG SCT51800S0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rani: 28 lapkričio 2012 - 14:24
QUOTE(Rani @ 2012 11 28, 16:23)
Speedy atkalbineja mus nuo aeg ir electrolux saldytuvo imontuojamo su no frostu, neva blogai kazkas su ventiliatorium ir daznai uzsalineja ir siulo rinktis kazka is liebherr

Neteko girdėti ...
Atsakyti
labas vakaras,
Noreciau paklausti speedy 4u.gif
mama iesko saldytuvo: su saldymo kamera, trimis spalciukais joje, kad pats isitirpintu (turbut jau visi taip daro). Geriausia butu vokiskas ir kaina kuo optimalesne. ka galetumete patarti.
Beje, anksciau turejo ji Liebher firmos saldytuva, kur juos gamina?

is anksto dekoju uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikondziuke_: 28 lapkričio 2012 - 22:18
QUOTE(speedy @ 2012 11 28, 09:40)
Antru atveju baldinė plokštė tvirtinama tiesiog ant šaldytuvo durų.
Pirmuoju - baldų plokštė tvirtinama prie baldinės "dėžutės" savo vyriais ir jungiama su šaldytuvo durimis per tam tikrą sistemą.
Paprastesnis ir patikimesnis (ir brangesnis) antrasis būdas.

O is isores nesimatys kokiu budu prisuktos dureles?
Nes tame mano Electrolux ERN2301AOW kaip tik pirmas tvirtinimo variantas.

O del tu mano saldykliu ar yra tarp ju koks skirtumas esminis, ar imti pigesni ir nesukti galvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 11 29, 01:28)
O is isores nesimatys kokiu budu prisuktos dureles?
....
O del tu mano saldykliu ar yra tarp ju koks skirtumas esminis, ar imti pigesni ir nesukti galvos? g.gif

1. nesimatys.
2. šaldikliai seni visi. AG 98850-5i ir Electrolux montuojamas į spintelę. AU86050-5i montuojamas po stalviršiu. Jie skirtingo tipo.
Papildyta:
QUOTE(erikondziuke_ @ 2012 11 29, 00:17)
la...
mama iesko saldytuvo: su saldymo kamera, trimis spalciukais joje, kad pats isitirpintu (turbut jau visi taip daro)....

"kad pats isitirpintu" šaldiklis?
Atsakyti
Sveiki, ką manote apie Samsung RL55VTE1L šaldytuvą?
ar už šią kainą geriau žiūrėt kitos firmos?
Atsakyti
Rreikia šaldytuvo.... tortams smile.gif Bus tik tortams ir stovės ten kur jo nesimatys, todėl grožis ir spalva visai nesvarbu. Svarbiausiai, kad būtų sausas, nedrėktų, nevarvėtų, galėtų būti lentynėlės 60 cm pločio ir gali nebūti kameros. P.Speed gal galite pasiūlyti kokį variantą mirksiukas.gif Ačiū aciuks.gif
Atsakyti