Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti III

Miškas. Sėdi ant eglės šakos gegutė užsikrėtusi paukščių gripu. Pro šalį su krepšeliu eina grybautoja. Gegutė:
- Ponia, jūs kartais ne veterinarė? Nepasakytumėt kiek man gyvent liko?
Atsakyti
Žmona skambina vyrui:
-Alio! Sveikas, kur esi?
-Aš- namie,o kur tu?
-O aš- bare, prie gretimo stalelio sėdžiu.

Kūno kultūros mokytojas:
- Blyn, kai į pamoką - niekas aprangos neturi, o kai po rajoną
trainiotis - visi su ADIDASAIS!
Atsakyti
Las Vegase blondinė nueina prie kolos mašinos ir įmeta monetą. Ir iškrenta kolos buteliukas. Blondinė greitai nubėga ir pasiima daugiau monetu. Po kelių minučių prieina vyriškis ir laukia savo eilės, o blondinė vis toliau deda monetas į kolos mašiną. Po poros minučių vyriškis klausia blondinės:
-Gal leistum ir kitiems prieiti?
Blondinė atsako:
-Ar nematai aš laimiu!
Atsakyti
Tupi varna medyje. Pribega lape - ir taukst jai beisbolo lazda per galva. Pagriebia suri ir nubega. Varna, atsigavusi po smugio:
-Tai bent pasakecia sutrumpino....
Atsakyti
Dauguma mergaičių išteka už vyrų, kurie primena jų tėvus. Dėl to motinos per vestuves visada verkia.
Atsakyti
Ateina jauna pora pas seksopatologą ir skundžiasi, kad mylėdamiesi nejaučia jokio pasitenkinimo. Nu gydytojas patikino, kad visa tai greitai išspręs - davė keletą paveiksliukų su pozom, ir liepė už širmos pabandyti.
- Nu kaip, jaučiat ką nors?
- Ne, nieko...
- Tada pabandykit 17-ą pozą... Ar jaučiat ką nors?
- Ne... nieko...
Ir taip pusė dienos... Gydytojas pasimetęs skambina kolegai pasikonsultuoti.
Kolega klausia:
- Ar ten tokia apkūnoka raudonplaukė ir akiniuotas vaikinas kreiva nosim?
- Nu jo...
- Tai vyk juos lauk! Jie studentai, gyvena bendrabutyje, neturi ploto pasimylėjimui tai ir eina per visus gydytojus...
Atsakyti
Mįslė.Gyvūnas, kuris šliaužioja lubomis ir čiulpia lempas?
Atsakymas: Lubinis lempačiulpys.
Atsakyti
Mano brolis visada svajojo būti kosmonautu. O aš tapsiu gydytoja ir išgydysiu brolį.
Atsakyti
Standartinė situacija. Ateina vyrukas pas meilužę. Staiga skambutis į buto duris.
- Vyras grįžo! - sušunka moteris. - Šok pro langą.
Tas ir iššoka. O lauke šalta, bjauri lijundra. Žiūri vyrukas - grupelė bėgikų bėga, tai tas irgi prie jų prisijungia.
- O jūs visada nuogas bėgiojate? - klausia vienas bėgikas.
- Taip visada, - atsako vyras.
- Ir su prezervatyvu?
- Tik kai lyja!
Atsakyti
Nukrenta vidury dykumos lėktuvas, skraidinęs auksą, gyvi liko tik rusas ir žydas. Rusas prisikrovė į maišą aukso kiek tik gali panešti, o žydas aukso neėmė, tik daug maisto. Na ir patraukė jie per dykumą. Eina eina, galo nesimato rusas jau ir išalko, prašo žydo maisto. Žydas sako, aš negaliu tau duoti maisto, va aš čia surengsiu turgų, o tu ateisi ir nusipirksi. Išdėliojo žydas savo maistą, rusas atėjo, sako, parduok duonos kepalą, žydas sako, maišas aukso. Rusas sako, tu durnas, ar ką, žydas sako, o tu pavaikščiok po turgų, paieškok, gal pigiau rasi.
Atsakyti
''...Ir dažnai ką nors (tyčia ar netyčia) įžeidžiu. Bet šiaip esu geros dūšios žmogus.''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 27 liepos 2012 - 22:01
Skrendu naikintuvu - tai gerai,
Pamatau du priešo naikintuvus - tai blogai,
Vieną numušu - tai gerai,
Kitas numuša mane - tai blogai,
Katapultuojuosi - tai gerai,
Parašiutas neišsiskleidžia - tai blogai,
Apačioje pamatau šieno kupetą - tai gerai,
Šiene - šakės - tai blogai,
Ant šakių nepataikau - tai gerai,
Ant šieno irgi - tai blogai,