Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai. V dalis.

Sveikutės,

kadangi jau senokai uždaryta IV dalis apie artėjančio gimdymo požymius, nusprendžiau atidaryti naują.

SENA TEMA

Iki termino man dar trys savaitės, bet jau kelias dienas pastebiu, kad laša kažkas panašaus į vandenis, per dieną ne daugiau kaip po arbatinį šaukštelį, na ir žinoma nestiprūs pamaudenimai strėnose.

Įdomu, kaip jaučiasi kitos nėštukės artėjant terminui, kokie jūsų požymiai?
Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2012 06 14, 13:32)
Gal jau gimdžiusios mamytės pasidalintų patirtimi, kaip suprato, kad prasidėjo gimdymas, kokie buvo požymiai  g.gif

prieš ~3 sav. prasidėjo pamaudenimai strėnose, neseniai pilvo apačioje, kaip prieš mmm, bet jau diena po termino smile.gif gleivių gelsvų truputį, bet čia gal reikia sieti su kaklelio apžiūra g.gif baisiausia, kad vandenys nepažaliuotų ir kas leliui neatsitiktų, nors iki ~2 sav. normalu pernešioti taip sakė, tai va žinok blink.gif o giminaitė prigąsdino, kad jei skaudena ir kraujuoji, tai vandenys jau gali pažaliuoti blink.gif tai dabar neramu
Atsakyti
O man pradingo visi pozymiai verysad.gif Jauciu, kad nesiosiu iki termino, o gal dar ir po jo.

Su pirmu irgi nieko nejauciau iki paskutines dienos, jokiu paruosiamuju, pamaudenimu ar pan. schmoll.gif Tiesiog suejus terminui nubego vandenys.
Atsakyti
Sveikos...

O man nuo užvakar prasidėjo baisumai.. Vakare taip staigiai sukietėjo pilvas, nepadėjo ir iki šiol nepadeda joks magnis.. unsure.gif Kiekvienas vaikelio judesiukas, toks nerealiai skausmingas.. Atrodo plyš pilvas...
Nuo vakar gaktikaulio srityje tokie dilkčiojimai prasidėjo, spaudimai... O šiandien išvis tragedija.. Strėnų skausmas, sukimas neišpasakytas... Visa nugara apačioje skauda verysad.gif
Nebežinau, kas čia dabar vyksta... Buvo man skausmingi sukietėjimai pilvelio 20 sav., paskui 30 sav. Gydytojai sakė nieko blogo, ilsėtis, gulėti, gerti magnį.. Sakė tempiasi gimda per greit, nespėja su vaikeliu, nes jis 1,5 sav. greičiau vystosi...
Bet dabar kas darosi... unsure.gif Net ir sėdint, gulint, vienodai skauda.. Bijau, kad nebūtų gimdymo pradžia, nes dar ankstoka.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SviesatamsojE: 15 birželio 2012 - 13:58
QUOTE(Rinne @ 2012 06 14, 12:32)
Gal jau gimdžiusios mamytės pasidalintų patirtimi, kaip suprato, kad prasidėjo gimdymas, kokie buvo požymiai  g.gif

man su abiem vaikais vienintelis tikslus ir neabejotinas zenklas, kad prasidejo gimdymas, buvo labai reguliarus saremiai, nes iki tol tie vadinami "doloresai" (nereguliarus saremiai) truko keleta paru.. Vandenys nutekejo jau esant saremiams kas 2-3 minutes.

Gleiviu kamstis su pirmuoju vaiku isejo lygiai 3 paros iki gimdymo, o su antruoju - jau gimdymo veiklai isibegejus, kai jau ir taip buvo aisku, kad gimdau.

Bet tik beda tame, kad su antruoju vaiku tie reguliarus saremiai atsirado laaabai greit ir iskart kas kokios 5 minutes... Teko skubeti, tad ne pirmamartems geriau viska susiruost is anksto, nes gali prireikti - ciupt ir begt mirksiukas.gif

Ir dar - gana aiskus zenklas yra prasidedantis organizmo valymasis - suminksteja viduriai, yra daznas noras slapintis ir tustintis, man dingo apetitas jau diena (gimdziau abu vaikus velyva vakara ir nakti), su pirmu kartu buvau neitiketinai mieguista - norejosi vis prigulti ir numigti. Matyt, ne veltui bigsmile.gif

Paskutinis dalykas, kuris manes neapgavo - tai kazkokia labai stipri vidine nuojauta, kad taip, jau dabar smile.gif as nesu labai intuityvi, tai mane tai siek tiek nustebino smile.gif
Atsakyti
Man terminas taip pat arteja I pabaiga, jau kelinta diena is eiles kazkodel neina normaliai vaikscioti, krypuoju kaip pingvinas, baisiai suskausta kazka gaktikaulio sriti, beda ta , kad tiksliai nezinau ka butent, o ir pilvukas kieteja dazniau. Siandien nelaime buvo nutikusi, kai jaunesnioji sesuo prilaiscius ant grindu neisvale, o as eidama nukritau ir dar per kokius 4 laiptus suklupau, gerai kad ne ant pilvuko, o ant uzpakalio. Esu kazkurioje temoje skaiciusi, kad kai kuriopms mamoms prasideda viduriavimas pries gimdyma.. Tik neaisku kiek cia tiesos
Atsakyti
smile.gif+2012 06 15, 19:05-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 06 15, 19:05)
Man terminas taip pat arteja I pabaiga, jau kelinta diena is eiles kazkodel neina normaliai vaikscioti, krypuoju kaip pingvinas, baisiai suskausta kazka  gaktikaulio sriti, beda ta , kad tiksliai nezinau ka butent, o ir pilvukas kieteja dazniau. Siandien nelaime buvo nutikusi, kai jaunesnioji sesuo prilaiscius ant grindu neisvale, o as eidama nukritau ir dar per kokius 4 laiptus suklupau, gerai kad ne ant pilvuko, o ant uzpakalio. Esu kazkurioje temoje skaiciusi, kad kai kuriopms mamoms prasideda viduriavimas pries gimdyma.. Tik neaisku kiek cia tiesos

tai tas zaseles (pingvino lotuliukas.gif ) krypavimas - toks normalus reikalas, vienoms daugiau kitoms maziau smile.gif

del gaktikaulio suskaudimo - irgi norma, skausmas yra tikras tik tada, kai pakeitus padeti (atsisedus, prigulus, esant ramioje busenoje) tas skausmas nesiliauja ir tampa reguliarus kas kazkiek laiko bigsmile.gif o siaip tu pamaudimu vis daugeja i pabaiga, o dar ir baimes akys pasidaro dideles mirksiukas.gif

del viduriavimo - tikra tiesa, man buvo, tik tai nebutinai viduriavimas, gali buti tiesiog labai minksti viduriai, kai i tualeta einama keleta kartu.. Kitas ir suvimdo.. smile.gif
normalus organizmo valymasis mirksiukas.gif

Sekmes ir ramaus laukimo 4u.gif Ir lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
As taui jau laukiu nesulaukiu biggrin.gif dar pamirsau pasakyti, kad man jau kelis kartus per diena einanr suskausta tokiu durianciu skausmu maksties viduje, nelabai isivaizduoju nuo ko tas skausmas ir ka jis reiskia... Bet gal dar kuriai taip buvo?
Atsakyti
smile.gif+2012 06 16, 18:11-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 06 16, 18:11)
As taui jau laukiu nesulaukiu biggrin.gif dar pamirsau pasakyti, kad man jau kelis kartus per diena einanr suskausta tokiu durianciu skausmu maksties viduje, nelabai isivaizduoju nuo ko tas skausmas ir ka jis reiskia... Bet gal dar kuriai taip buvo?

Ryte ir as durimus silpnus pajutau, daugiau nieko, nei man ka skauda, gal tempima silpna jauciu ax.gif o pagal plana gimdyt siandien biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na, va, sia nakti jau prasikankinau su saremiais, bet i ryta nurimo, vadinasi buvo tik paruosiamieji smile.gif Bet turbut jau bet kuria akimirka galiu ruostis bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2012 06 20, 09:44)
Na, va, sia nakti jau prasikankinau su saremiais, bet i ryta nurimo, vadinasi buvo tik paruosiamieji  smile.gif Bet turbut jau bet kuria akimirka galiu ruostis  bigsmile.gif

as taip nuo birzelio 15 iki 30 kasnakt savo antra vaika "gimdziau" doh.gif
bet pasiruosusi, tiesa sakant, buvau ax.gif

bet tiek jau tikrieji, paskutinieji, paruosiamieji saremiai tai truputi man skiriasi - kai dabar pagalvoji, jie tokie jau sunkesni, kaip cia issireiskus g.gif

sekmes, jei ka 4u.gif
Atsakyti
As dar puskuoju, dingo visokie paruosiamieji , nei gleiviu kamstis nesirodo, nei vandenys nubego... O jau kaip atsibodo biggrin.gif siandien eisiu pas gydytoja tonu matuot, ziuresim kaip cia bus..m tik vienas pastebejimas, jau antra diena pilvelis kietesnis
Atsakyti