Man su pirmu vandenys maza srovele pradejo begti ir bego be sustojimo kelias valandas. Saremiai neprasidejo. Tada skatino, o likusius vandenis nuleido ligonineje jau saremiaujant.
Dabar turiu itarimu, kad jau pora savaiciu lasa vandenys, bet po nedaug labai, gal po arbatini sauksteli per diena. Todel planuoju pasidaryti vaisiaus vandenu tekejimo testa. Jeigu pasitvirtins, turbut kita savaite leksiu i ligonine pasitikrinti.
pagal ekoskopus mums šiandien terminas ir svajoniu data susilaukti vaikiuko, bet jis kaip neskuba, taip neskuba.. tampo tėvelių kantrybę...
ketvirtadieni bandė skatinti- mano kaklelis per kietas..
iššaukė tik netikrus sarėmius... o šiandien vos vos pasikartoja tikrieji... išeidinėja gleivių kamštukai
, bet apart kartais susitraukiančio pilvuko, daugiau nieko nejuntu... o taip ilgu laukti
jei nepagimdau iki pirmadienio, tada mums užsakys mišias ir rimtai darbuosis daktaras.. neleis ilgiau laukti
ketvirtadieni bandė skatinti- mano kaklelis per kietas..
QUOTE(MichGirl @ 2012 06 23, 18:58)
o kodel ne? kam skubeti? dvi savaites po termino gali nesioti.
nenoriu ir aš pernešioti.. organizmas mano tinsta, todėl daktarui tas nepatinka, jei daugiau tinstu tai ir spaudimas didėja, nuo 22 sav nėštumo į rizikos grupę įrašė su tuo tinimu ir spaudimu
Griztant prie artejancio gimdymo pozymiu, tai sia nakti jau gana stipriai maude visa pilva, bet ryte po duso nurimo. Arteja...
Jetau, o kodle man nieko panasaus nera? Jau net baisoka darosi... Nes as jauciu pamaudenimus tik maksties viduje, suskausta kazka ir po keliu sekundziu praeina... Kazin kas cia per skausmas? Gal kuri mamyte zino? O ir jokio gleiviu kamscio nematau, tik pagausejo truputi isskyru, bet jos tikrai nera tasios
as nejauciau absoliuciai nieko, iki paskutines minutes lanksciau visur abu kartus ir ne vieno paruosiamojo saremio nesu pajautus. Pirmieji saremiai abu kartus prasidejo nakti ir tai buvo gimdymo pradzia, nes is karto reguliarus. Su pirmagime is viso 11vakaro su vyru pasnekejom kaip cia niekas nevyksta ir kokie rytojaus planai, uzgesinom sviesa, tik spejau primigti truputi ir vidurnakti saremis pirmas is niekur nieko
Dar norejau pasiteirauti, kai skausmingai kieteja pilvas daugiau nei 10 kartu per diena, ar cia prie paruosiamuju skaitosi ar galima tiketis veiksmo?
Rinne, net neklauskit, gerai apibudinot " kiekv ienas zingsnis kaip peilis I nugar , man ja taip nesvietiskai skauda, ryt laukiu vizito pas gydytoja, teks kaip nors bandyt kaulyt siuntima I dienos stacionara. Siandien buvo 2 skaudus sukietejimai, bet tokie net kvapa uzimantys, bet paskui praejo, dabar vel ramu. Tik naktim nesimiega, o kaip jum su miegeliu?
sveikos dar nesubyrejusios nestukes
vat mes jau ir jauciam artejancio gimdymo pozymius
jau savaitele kaip pamaudzia pilvuko apacia, paskausta toje vieteleje ir jau paruosiamuosius turejom, beto nugariuka labai rytais skauda, kaip robotas vaikstau
ir be galo istinusi esu, vyro kroksus nesioju net, nes i savo batus koju neikisu
na tikiuosi uz kokios savaiteles pabyresiu
Labas merginos, prisidedu ir as prie jusu
mums jau 38 savaite i pabaiga ir taip laukiu kol issilukstensiu
pilvukas nusileides jau kokios 3 savaites, jau praeita penktadieni daktare pasake kad galvute pilnai isistacius, placventa jau irgi subrewndus, zodziu paskyre susitikima liepos 4d. aisku pasake jei anksciau nepagimdysiu, nes didele tikimybe, o as kaip vaikstau tokia tiksinti bomba taip ir vaikstau. jei tai kamstis tai eina jis stpriau, tokiais gabaliukaizs gera savaite, viena diena buvo tokia sunkesne, skaudejo lyg pries mmm. o dabar vos karta i diena toks lyg jausmas yra ir tai nezymus, kartais suduria apacioj.. tai dabar kiekviena diena laukime ir siokiam tokiam strese.. geriau jau nieko nebutu sakius..
Rinne matyt jau pagimde, kad cia nesirodo
as vakar pas gydytoja buvau, penktadieni liepe atvaziuot I ligonine matuot vaiko tonus, dar bande ieskot kaklelio, kas sunkokai sekesi, mat per aukstai jis, bet jau kaip surado, tai maza nepasirode
. O siandien pastebejau gleiviu kamsti, maniau, kad neatpazinsiu kaip jis atrodo, bet kai pamaciau, tai is karto supratau kame reikalas. Dar gydytoja sake, kad kaklelis 1,5 cm prasiveres. Tai idomu kiek laiko dar viskas truks