Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Montera, tavo pomidorai balkone - pavyzdiniai thumbup.gif gražu žiūrėt. Ir tas 1.74m pomidoras thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 14, 09:55)
Montera, tavo pomidorai balkone - pavyzdiniai thumbup.gif gražu žiūrėt. Ir tas 1.74m pomidoras  thumb_yello.gif

notworthy.gif
Mokytojos labai geros sitoje temoje wub.gif blush2.gif Temos praktiskai antri metai ir neuzdarau, visas zinutes stengiuos perskaityt. Jau drauges turincios prie namo darzus apakusios klausos ir juokias ar as tikrai ne kaime gyvenau anksciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 14, 09:06)
kad ir tie karveliai burnoj,tikrai slyksciai nuskambejo.cia tik mano nuomone,o amen kitiems sakyti manau reiktu dievulio prisibijot,nebent netikit jus juo...nebenoriu daugiau diskutuot tokiom nesamonem,tiesiog dar pasikartosiu,issakiau savo nuomone  smile.gif

Brangi pomidorų mylėtoja, tai, kad žmonės naudoja perkeltines prasmes ir palyginimus, tikrai nereiškia, kad iš tamstos yra šaipomasi, tyčiojamasi ir dar pasirinktos religijos aukščiausiąja galia netikima.Iš ties labai apmaudu, jog situacija priimi taip asmeniškai ir visuose dalykuose, panašu, matai persimistinę pusę. Tuo tarpu pomidorininienės čia atsipalaidavusios ir per daug nesigiliną, jei kas krebštelna žodžiu. Jau kam kam, bet man tada reikėtų tylėti i wc užsidarius, po savo genialių klausimų ir ex atsakymų į juos smile.gif

Sainlina, pomidorai kokie gražūūūūūūs wub.gif Maniškiai dar tik žiedelių stadijoje. Vienintelis su uoginiu pomidoriuku italas vyšninis. Forumietė padovanojo. PRisipažinkite, katra?
Krūmas toks paliegęs atrodo, o šakelių knybždėlynas, pomidoriukus, tik mezga, mezga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 14, 06:51)
Pas man labai įspūdingai auga Loretto ir Fantasio. Loretto va čia

Vat cia tai keke bigsmile.gif blink.gif O koki tu man be besekliu dar davei? blush2.gif Pamirsau pavadinima...
Atsakyti
as irgi labai laukiu pomidoru, jie dar tik ziedelius krauna, va pasirodau su pernyksciais liepos men., tad tikiuosi kad ir symet panasiu laiku sulauksiu derliaus...siaip siulau merginoms nesinervuoti ir neimti galva taip jautriai; as pamenu mane labai buvo sudirbusi viena sunu myletoja del mano tipo negrynaveislio pudeliuko, net nakti neuzmigau, bet po to pagalvojau juk forumas visokiu motereliu cia susirenka, tad nuotaikai pakelti idedu kelias fotkes;
user posted image

user posted image
Atsakyti
mergaitės, reikia patarimo 4u.gif
šiltnamyje auga aukštaūgiai ir vidutinio aukštumo pomidorai. žydi gražiausiais žiedais, tik ant vidutinių mezgas vaisiai, o aukštaūgiai tušti. Sąlygos vienodos, šiltnamis vėdinamas, pomidorai nepertręšti. Kame bėda g.gif
dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 14, 09:54)
Pomidorai tai laisvai auga, tiesiog iškart sodinant visai šalia stiebo žaibolaidžius įstačiau ( kaip pas Asese šiltnamy)  mirksiukas.gif
O kitos daržovės ( agurkai, žiediniai kopūstai, kukurūzai) tuose durpiniuose vazonėliuose auga. Prieš sodinant išbandžiau, ar pasiduos irimui.
Užtektų žiedelių, kurie būtų kelis cm dirvoj ir keli virš jos. Panašiai kaip nuotraukoj:
user posted image

Aciu, o mano visos kopustines ir moliugines durpin. puodelius puikiai augo kol nepradejo irt ir tada... jie ( bjaurybes) uzpuole ir beveik visus surijo. Atsiprasau, kad ne i tema. O i tema: labai dziaugiuos Kmicic, kad prisiskaicius apie juos , pasisejau kovo pradzioje, jau pradejo rausti, bet nemoku nuotrauku ikelt, jei kas kada pades, tai parodysiu. Bua patys ankstyvieji, net netikejau. kad uz Betaliuksus bus anksciau, na skonio dar palauksiu.
Atsakyti
[quote=Venta9,2012 06 14, 09:44]
Aciu, o mano visos kopustines ir moliugines durpin. puodelius puikiai augo kol nepradejo irt ir tada... jie ( bjaurybes) uzpuole ir beveik visus surijo.
Atsiprasau, kad ne tema...
Siltnamy priberiau dziovinto cesnako granuliu ( is prieskoniu parduotuves), tai issikrauste kurkliai, tik nezinau ar ilgam, pabandykit, gal ir jums pades.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Venta, ten kažkas kitas suvalgė, nes kurkliai nukerta tik tuos augalus, kurie augdami meta šešėlį ant lizdo. Naujagimiams išsiristi reikalinga šiluma. Gal grambuolio lervos patvarkė. Tiesa, čilių darže taip pat nenudalgiavo, pagaliukai šalia sukišti, nors visai šalia augančios tagetės nukenčia nuolat mirksiukas.gif

Anksčiau tie żedeliai aplink daigus tikrai gelbėdavo 4u.gif
Atsakyti
[quote=baka2,2012 06 14, 10:50]
[quote=Venta9,2012 06 14, 09:44]
Aciu, o mano visos kopustines ir moliugines durpin. puodelius puikiai augo kol nepradejo irt ir tada... jie ( bjaurybes) uzpuole ir beveik visus surijo.
Atsiprasau, kad ne tema...
Siltnamy priberiau dziovinto cesnako granuliu ( is prieskoniu parduotuves), tai issikrauste kurkliai, tik nezinau ar ilgam, pabandykit, gal ir jums pades.
Sekmes 4u.gif
[/quote]
Mano kurkliai perdaug nagli, net serencius jau zydincius skina viena po kito, matyt geliu myletojai pasitaike schmoll.gif
Atsakyti
Na, bandau rodyt savo trumpametražį multiką.. smile.gif

Žydi Izumrudnoje Jabloko
user posted image

Cardinal Mazarini (kovo mėn. sėjos)
user posted image

Žydi Asesės "ale Cardinal"... biggrin.gif vaisius nufotkint galėsiu vėliau, nes šiuo metu labai saulė žibina, neįmanoma padaryt normalių fotkių..
user posted image

Ola Polka
user posted image

"mainų programos" daigas, bevardis.
user posted image

čia tany "raminamoji tabletė" - mano pomidoro taškuoti lapai biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 06 14, 09:37)
mergaitės, reikia patarimo 4u.gif
šiltnamyje auga aukštaūgiai ir vidutinio aukštumo pomidorai. žydi gražiausiais žiedais, tik ant vidutinių mezgas vaisiai, o aukštaūgiai tušti. Sąlygos vienodos, šiltnamis vėdinamas, pomidorai nepertręšti. Kame bėda g.gif
dėkui 4u.gif

Pastebejau ir pas save siltnamy panasia situacija, ziedeliu nebera, viduj jokios uzuomazgos, juodas siuliukas tik, tai jau ten pomidoriuku nebebus, taip suprantu.
Ir visa keke tokia, ka patartumet daryti, ar skinti ta keke von, ar neliesti kol kas jos?
O kitur uzuomazgos matosi, tik neauga jos , beveik savaite vienodo dydzio spirgiukai, ar cia pas mane kantrybes nera biggrin.gif , ar is ju irgi nieko gero nebebus?
Atsakyti