Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno dailės gimnazija

QUOTE(ievaite @ 2012 12 19, 16:55)
o gal zinote-butina pirmokui (busimam pirmokeliui) tureti isskirtiniu gabumu dailei kad papulti i sia mokykla? ar uztenka kad vaikas megsta piesti? gal megstantis piesti issiugdytu ten besimokindamas..? ar pries pirma klase yra kokie kursai tenais? ar dideli reikalavimai pirmokams? gal yra pradinuku mamyciu kas galetu papasakoti issamiau?

Laba diena,

matau, kad anskčiau domėjotės šia mokykla. Ir kaip ar visdel to nusprendėte ten leisti vaika? Dabar ir aš apie tai svarstau, matau nauju atsiliepimu near, gal galit papasakoti kaip ten? Kokia Jūsų nuomonė apie šią mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(balsva @ 2014 11 18, 21:02)
Norėčiau daugiau sužinoti apie pradinių klasių mokytoją Rūtą Pečiūrienę. Rengiamės į pirmą klasę nuo ateinančio rugsėjo ir kaip suprantu ši mokytoja kitais metais turės pirmokus, nes dabar turi ketvirtokus

Tai labai nuostabį mokytoja. Vyras grįžęs iš susirinkimo sakė- tokia dar jauna ir tokia išmintinga.
Labai ja mylim visa šeima. Bus sunku išsiskirti.
Šiaip mano vaikiukas problematiškas, bet kažkaip baigiame mes jau ketvirtą klasę. Jų dailės mokytoja irgi puiki. Dabar jaudinames dėl stojamųjų- kad tik įstotų. Į jokia kitą mokyklą nenoriu leisti, o dukrytė nenori irgi kur nors kitur, nes mokyklos dvasia yra tokia...NUOSTABI
Labai puikūs yra vaikų tarpusavio santykiai klasėje ... Abi mokytojos moka gražiai dainuoti... Čia gal aš ne kaip profesionali pedagogų vertintoja atrodau, bet ten yra kitokia dvasia mokykloje, nei kitose Kauno mokyklose. Mokytojai asmenybės ir jei , kitose mokyklose vyrauja vergavimo direktoriams, šustriems tėvams, švietimo skyriui ir pan., dvasia, tai čia mokytojai yra drąsūs ir jie yra asmenybės.
Dar kartais sakoma, kad vaikai išėję iš šios mokyklos sunkiai adaptuojasi kitose mokyklose, nes, tipo, jų žinios prastos. Tai netiesa, sunku yra iktose mokyklose adaptuotis dėl ... to, kad šioje mokykloje yra ugdomi kūrėjai, o ne... net nesakysiu kas.
Mes šeimoje rytais turim du skirtingus žmonės- vienas į mokyklą eina kaip į kokią skerdyklą, o dailės gimnazijos mokinė išsauna kaip kulka iš namų su šypsena veide ir kažkodėl ta šypsena ateina pusvalandį iki pamokų pradžios į klasę.
jei norite laimingo žmogaus tai mokykla wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na, panašu, kad atmosfera mokykloje tikrai jauki. Dabar lankom pamokėles ir greit nusimato atranka. Tenka pastebėti, kad pamokėles lanko vien mergaitės. Kaip yra su berniukais šioje mokykloje?
Atsakyti
Oi, berniukai ten geri, man patinka.
Kai mano priiminėjo dukrytę, tai sakė kad priima po puse vyru ir po puse moteru. Mano požiūriu tai labai gerai, nes subalansuotas kolektyvas. Pati darbuojuos mokytoja, tai kai klasėje būna 3 mergaitės ir daug vyrų sudėtinga. Tada jau futbolo komanda, ne klasė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 26 kovo 2015 - 20:17
Gal kas turit kokių pastebėjimų apie pradinių klasių mokytoją Vidą Kell? kažkaip nepavyko nieko rasti - nei gero nei blogo ax.gif Kaip suprantu ji pirmokus turės nuo 2016 m.
Atsakyti
turim galvos skausma - ieskom paruosiamukui mokyklos smile.gif Vaikas yra linkes i piesima, lankom Martinaicio dailes mokykla ir noretumem pabandyti stoti i dailes gimnazija.
Gal kas galite parasyti atsiliepimus apie mokytoja Rūta Pečiūriene? kiek suprantu kitais metais ji tures pirmokus. Kazka girdejau, kad galima lankyti pasiruosimo pamokas stojimui i sia mokykla ar tiesa? Kada rekomenduotumet nest prasyma priemimui?
Atsakyti
Prašymus reikia nešti iki kovo 15 d.
O aš savo ruožtu su kitais klausimais. Gal kas žinote apie situaciją su valgykla ir prailginta grupe šioje mokykloje? Jos yra, ar nėra? Girdėjau, kad nėra, bet sunku patikėti, jog gali būti mokyklų be valgyklos..
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2016 02 29, 15:31)
O aš savo ruožtu su kitais klausimais. Gal kas žinote apie situaciją su valgykla ir prailginta grupe šioje mokykloje? Jos yra, ar nėra? Girdėjau, kad nėra, bet sunku patikėti, jog gali būti mokyklų be valgyklos..

Na, nebent naujai įrengė valgyklą kur nors, bet valgyklos niekada neturėjo. Jie turėjo tris pastatus - Dainavos, Dzūkų ir Aukštaičių gatvėse, į kuriuos moksleiviai vaikšto iš vieno į kitą (dėl pradinukų nežinau, nuo 5 klasės tikrai vaikšto), juose valgyklos niekada nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2016 02 29, 16:31)

Seniau prailgintos grupės neturėjo, dabar nežinau. Valgo jie medicinos bendrabučio kavinukėje. Jis yra tam pačiame kieme, kaip ir mokykla. Kainos mokinukams būdavo mokyklinės, o maistas visai neblogas.
Atsakyti
Nera ten jokios valgyklos.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 02 29, 22:29)
Nera ten jokios valgyklos.

Valgo Jablonskio gimnazijoje, arba šalia Aukštaičių pastato esančiame ikiukyje nusiperka ką nors, jei iš namų neįsideda. Gyvena per tris pastatus, bet sveika per pertraukas grynu oru pakvėpuoti ir pajudėti, pereinant nuo vieno namo iki kito ar iki valgyklos. Žodžiu dėl to problemų nematau ir nekyla.
Atsakyti
Šiandien kaip tik buvom užsirašyti į šią mokyklą, tai į Aukštaičių g. vaikai sakė vaikšto nuo 6 klasės. Apie valgymą irgi minėjo, jog Jablonskio valgykloje, bet čia randu info ir apie medicinos bendrabutyje esančia valgyklą, nebent sena info ir jau panaikinta smile.gif

LSMU bendrabučio valgykla
Atsakyti