Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Man tai labai patinka tiek Sigmos F60, tiek F80 (ir visi kiti iš 4 kabuki rinkinio wub.gif ). Ir man atvirkščiai, visos su šiais šepetėliais tepamos priemonės naudojasi skalsiau nei kad tepant pirštais.
Papildyta:
Įdomus video biggrin.gif Skirtumas tarp pudros tepimo kempinėle, pirštais, plokščiu šepetėliu ir Sigmos F80 (berods, nuo 6.35 min.)
Youtube
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 27 birželio 2012 - 07:06
http://www.youtube.c...h?v=qyB7omPkWe0
Geriau šis video, nes citrinos paviršius panašesnis į odos struktūrą, nei stiklas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 06 26, 10:39)
maciau kad antrasis Juxt sepetelis tai f50 blush2.gif  biggrin.gif parasykit kai ir si pabandysit, kaip su juo pudra "valgosi", ir kuris labiau patiks.

išbandžiau vakar ir F50, šis kiek skystesnis tad ir pudros valgo mažiau, man tie balti šėreliai pasirodė kiek per ilgi blush2.gif mano turimas CS duo fibre ir mac 187 fake'as labiau patiko rolleyes.gif bet manau ir prie šio priprasiu, o šian ryte vėl tepiau su F80, nu šį kart jau radau būdą kaip mažiau pudros sunaudoti bigsmile.gif
manau susidraugausiu su abiem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 06 28, 10:47)
o šian ryte vėl tepiau su F80, nu šį kart jau radau būdą kaip mažiau pudros sunaudoti  bigsmile.gif
manau susidraugausiu su abiem  biggrin.gif

Pasidalinkit koks tas būdas mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, koki sepeteli nesiojates su savim kosmetinej makiazui pataisyt? Ar naudojat kokius nors "susukamus" sepetelius su dangteliu kur buna, na, kaip eco tools pvz sitas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 28, 12:14)
Pasidalinkit koks tas būdas  mirksiukas.gif

tiesiog nebijot paspaust stipriau ir pudra esanti giliau ant šerelių pasidengia ant veido, žinot kai buvo naujas, pirmą kartą bandomas tai bijojau sugadint lotuliukas.gif tai labai lengvai tik tepiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 14, 12:13)
Is pradziu ir man jis fainas pasirode, bet pardaviau as ji, skaistalams tai is viso jis netinkamas, o pudrai kazkaip neprilipo man jis  schmoll.gif

Skaistalams RT man taip pat per didelis, dairausi kazko kito g.gif
Atsakyti
Perkeliu žinutę iš ecotools nepamačiau kur rašau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Saidutia @ 2012 06 29, 10:26)
Mergaites, gal turite šį e.l.f. Studio 11 Piece Brush Collection rinkinį, ar pavienius? Kaip kokybė ar patinka? Ar verčiau pataupyti ir tarkim Sigma pirkti  g.gif  Šį rinkinį dabar galima už 19$ nupirkti  bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 06 28, 15:42)
Merginos, koki sepeteli nesiojates su savim kosmetinej makiazui pataisyt? Ar naudojat kokius nors "susukamus" sepetelius su dangteliu kur buna, na, kaip eco tools pvz sitas:

user posted image

aš turiu toki sigmos Hollywood glamour retractable kabuki
user posted image man labai patinka
Atsakyti
Laba diena,sakykit savo nuomonę apie štai tokį šepetėlį,kurį naudočiau Egipto žemei (iš Medikatus) http://pigu.lt/grozi...ikos?id=1312847
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 06 28, 16:42)
Merginos, koki sepeteli nesiojates su savim kosmetinej makiazui pataisyt? Ar naudojat kokius nors

As paprastai nesinesioju, bet jei jau nesuosi, tai nesuosi ir pudra, o tada jau automatiskai kosmetine rankinej buna, tai isimetu paprasta sepeteli, kuri tuo metu naudoju (kabuki ar pudros).

QUOTE(Saidutia @ 2012 06 29, 12:48)
Perkeliu žinutę iš ecotools nepamačiau kur rašau  doh.gif  lotuliukas.gif

As turiu pavienius pirkus - turiu veduoklini, kirstu galu ir complexion ar tai skaistalu. Siaip visai nieko jie, kaip uz tokia kaina tikrai faini, kirstu galu naudoju pudrai tept (kai turiu kokio kremo su spalva tai ji irgi situo tepu). Bet su Sigma nepalyginami - visai kitos kainu, kokybes kategorijos.

Pirkt ar ne nepatarsiu - na gal sakyciau verta pirkt, jei sepeteliuose nauja esat, tai tikrai verta sita rinkinuka pabandyt, paskui jau zinosit ko tiksliai reikia, kokie sepeteliai reikalingi, kokie patinka ir galima susipirkt tik tuos reikiamus Sigma ar kitos firmos. O pradziai pilnai ELF uztenka.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 06 28, 15:42)

Mano švelnusis geriausias draugas, keliaujantis su manim visur ir kasdiena ir progom įsitmetamas į delninę kartu su kompaktine pudra. Nepamainomasis Too Faced Kabuki wub.gif
user posted image
Foto skolinta iš interneto.
Atsakyti