Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 05, 18:10)

o as is Sigma noriu vel sakyti , tik bliamba koks siuntimas brangus sad.gif

As irgi noriu, nzn bet sigma mane suzavejo ir noriu ir abejoju, dar lyg noreciau EM kitokius isbandyri, bet is sigmos noriu akiu sepeteliu, miergos - sakot kurie musthave?
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 05, 21:02)

dabar laukiu rinkinio akims wub.gif

Mane siek tiek nuvyle blush2.gif gal per daug gerai tikejausi doh.gif o tiek pagyru, dbr naudojamas pagrinde antakiu ir pagrindiniu seseliu paskirstymo - t.y. du sepeciai visi kiti man sunkiai pritaikomi ax.gif

Rekomenduokit sigmos sepecius akims! Bei tarpininke kuri JAU renka uzsakyma !
Nes paciai po sepetuka pirktis brungiai kainuoja blush2.gif vieni nuostoliai seimos biudzetui doh.gif
Atsakyti
Sakykit, o Sigma sepeteliai naturaliu ar sinteteniu sereliu? Ar nuo sepetelio priklauso? g.gif Konkreciai domina kelioninis rinkinukas, tai gal kuri nors turi ir galetu placiau pakomentuot? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 07 06, 16:49)
Sakykit, o Sigma sepeteliai naturaliu ar sinteteniu sereliu? Ar nuo sepetelio priklauso? g.gif Konkreciai domina kelioninis rinkinukas, tai gal kuri nors turi ir galetu placiau pakomentuot? g.gif  ax.gif

Naturaliu atrodo visi ar bent dauguma, gal tik vienas kitas koks sintetiniu yra (pvz krmepudros). Siaip aprasyme turetu rasyt kokie sereliai....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 07 06, 18:42)
Naturaliu atrodo visi ar bent dauguma, gal tik vienas kitas koks sintetiniu yra (pvz krmepudros). Siaip aprasyme turetu rasyt kokie sereliai....

Turetu, bet neraso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 07 06, 19:33)
Turetu, bet neraso ax.gif

Tai jei neraso, bus naturalus - ju siaip tokie ir yra.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 07 06, 16:49)
Sakykit, o Sigma sepeteliai naturaliu ar sinteteniu sereliu? Ar nuo sepetelio priklauso? g.gif Konkreciai domina kelioninis rinkinukas, tai gal kuri nors turi ir galetu placiau pakomentuot? g.gif  ax.gif

Turiu būtent šitą Travel kit, tai visi šepetėliai sintetiniai
http://www.sigmabeau...Kit_p/btbla.htm
Kažkurioje temoje esu aprašiusi kiekvieną šepetėlį iš rinkinio, paieškokit mano žinučių, gal pavyks rasti, bet jos tikrai ne šitoje temoje, praeitoje gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukasas: 06 liepos 2012 - 21:01
Siandien bandziau RT Buffing sepeteli skystai pudrai labai patiko wub.gif wub.gif zymiai geriau, negu mineraliniai padengti blush2.gif Is akiu rinkinio isbandziau 2 sepetelius. Kitus kol kas galvoju, kaip panaudoti g.gif g.gif Nezinau kaip naudoti ta eye linerio sepeteli g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 07 liepos 2012 - 00:05
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 07, 01:05)
Siandien bandziau RT Buffing sepeteli skystai pudrai labai patiko wub.gif  wub.gif zymiai geriau, negu mineraliniai padengti blush2.gif Is akiu rinkinio isbandziau 2 sepetelius. Kitus kol kas galvoju, kaip panaudoti g.gif  g.gif Nezinau kaip naudoti ta eye linerio sepeteli g.gif  g.gif

Aš jį naudoju spuogelių maskavimui smile.gif nes lineriui man jis visiškai netinkamas schmoll.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir aš atsiėmiau savąjį Sigma F80. Atrodo labai mielas ir ne toks jau standus thumbup.gif Tik va bėda, kad negaliu praktiškai išbandyt, nes tie karščiai doh.gif visiškai nesinori ant savęs kažką tepti, palauksiu kol atvės biggrin.gif
Tuo pačiu gavau ir E45, tai iš karto galiu pasakyt, kad sintetiniai šepetėliai tikrai švelnesni nei naturalūs.
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 07 09, 19:34)
Tuo pačiu gavau ir E45, tai iš karto galiu pasakyt, kad sintetiniai šepetėliai tikrai švelnesni nei naturalūs.

Faktas smile.gif Naturalūs smarkiau kabina produktą.
Atsakyti
Nusipirkau naturalu sepeteli, bet kazkaip sunkiai kabina kietesnus skaistalus. Ar laikui begant jis pasidarys siurkstenis ir tada geriau kabins? dabar labai svelnus smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Real Techniques Expert Face Brush ax.gif (foto iš interneto)
user posted image
Jis daug kur lyginamas su RT Buffing Brush, rekomenduojamas kaip alternatyva nenorintiems pirkti viso Core rinkinuko dėl vieno šepetėlio ax.gif
Šepetėlis gan nedidelis, šereliai labai tankūs ir švelnūs smile.gif Išbandžiau jį su mineraline pudra, tai, turiu pasakyti, kad patiko labiau, nei EcoTools bronzer brush blush2.gif tankumas jų panašus, produktą gerai įtrina į odą, bet man asmeniškai labiau patiko Expert Brush dydis, nes lengviau prieiti prie nosies ir pan. blush2.gif o ir užtrukau panašiai, kaip su dideliu, jei ne trumpiau biggrin.gif
Taip pat bandžiau ir su skysta pudra ax.gif pasidengė labai gražiai ax.gif paprastai naudoju skystai pudrai kempinėlę, tai šepetėlis kiek "riebiau" užtepė, bet be dryžių, labai lygiai, nė kiek ne prasčiau, nei Beauty Blender'is ax.gif
Manau, kad taip pat puikiai tiktų ir skaistalams ar kontūravimui, na, toks universalus pasirodė 4u.gif
Žodžiu, duodu šepetėliui 10 balų bigsmile.gif
Atsakyti