Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(style18 @ 2012 09 30, 10:26)
tuiru dior skaistalams, labai patinka wub.gif

O Dior skaistalams naudojate butent skaistalams ar galima ir kaip pudros sepeteli naudoti? nes jis man toks gana nemazas atrodo, gal net labiau pudros padengimui tinkamas, o ne skaistalams g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 09 30, 10:45)
O Dior skaistalams naudojate butent skaistalams ar galima ir kaip pudros sepeteli naudoti? nes jis man toks gana nemazas atrodo, gal net labiau pudros padengimui tinkamas, o ne skaistalams g.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif mane irgi domina sis klausimas mirksiukas.gif Kazkada domejau siuo sepeteliu, tai jis man skaistalams pasirode gana didokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 09 30, 11:16)
drinks_cheers.gif mane irgi domina sis klausimas  mirksiukas.gif Kazkada domejau siuo sepeteliu, tai jis man skaistalams pasirode gana didokas  g.gif

Didokas jis.. as asmeniskai ji naudociau trb daugiau pudrai sausai, arba bronzatui visam veidui padengt, nes pvz skaistalam man jis didokas gal g.gif nors gal ir ne.. bet ipratus kitokios formos skaistalams kad butu biggrin.gif
O kazin kaip sitas Elf blush brush? toks labai man atrodo neblogas butu skaistalams g.gif turiu kelis elf tai visai patinka
http://nouveaucheap....lush-brush.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 30 rugsėjo 2012 - 20:29
QUOTE(amber123 @ 2012 09 30, 20:27)
Didokas jis.. as asmeniskai ji naudociau trb daugiau pudrai sausai, arba bronzatui visam veidui padengt, nes pvz skaistalam man jis didokas gal  g.gif nors gal ir ne.. bet ipratus kitokios formos skaistalams kad butu biggrin.gif
O kazin kaip sitas Elf blush brush? toks labai man atrodo neblogas butu skaistalams g.gif turiu kelis elf tai visai patinka

Turiu toki, man atrodo berysio, arba as nemoku naudotis biggrin.gif kazkoks plokscias baisiai, man patinka tokie putlesni labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 09 29, 00:04)
tai reikia sepetelius,kai isplaunat ne guldyt juos,o statyt sereliais i apacia,va sitame video gerai pavaizduota nuo 05.22 http://www.youtube.c...h?v=vVdciJkmb7o tik reik isigyt tokiu antgaliuku.Na arba isplovus ant ranksluoscio paguldyt,bet taip kad sepetelio sereliai butu labiau paguldyti i prieki,kad vanduo susikaupes teketu i serelius,o ne i koteli.Na tikiuosi nrml paaiskinau  biggrin.gif

briedas, sakyčiau.
Kiek SM dalyvauju, nesu skaičius, kad kam nors koteliai skylinėtų. Pati n metų tiesiog guldau šepetėlius, nieko jiems nenutiko.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 09 30, 21:22)
briedas, sakyčiau.
Kiek SM dalyvauju, nesu skaičius, kad kam nors koteliai skylinėtų. Pati n metų tiesiog guldau šepetėlius, nieko jiems nenutiko.

Keleta kartu isplovus nepaguldziau, o tiesiog sustaciau i stikline, turbut delto ir suskilinejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 09 30, 21:27)
Didokas jis.. as asmeniskai ji naudociau trb daugiau pudrai sausai, arba bronzatui visam veidui padengt, nes pvz skaistalam man jis didokas gal  g.gif nors gal ir ne.. bet ipratus kitokios formos skaistalams kad butu biggrin.gif

Pritariu Asmodejai - sitas sepetelis blogis. Na ELF nera kazkas wow, bet turi geru sepeteliu (is studio linijos man kabuki patinka, kirstu galu pudros, veduoklinis normalus, is tu po $1 seseliu visam vokui man puikus), o vat sitas skaitalu tai manau bus toks kaip complexion brush, kuri skaistalams pirkau : ploskcias labai ir del to deda rysku ruoza, o toliau nieko graziai neissklaidysi, nes truksta purumo jam.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 30, 22:29)
Pritariu Asmodejai - sitas sepetelis blogis. Na ELF nera kazkas wow, bet turi geru sepeteliu (is studio linijos man kabuki patinka, kirstu galu pudros, veduoklinis normalus, is tu po $1 seseliu visam vokui man puikus), o vat sitas skaitalu tai manau bus toks kaip complexion brush, kuri skaistalams pirkau : ploskcias labai ir del to deda rysku ruoza, o toliau nieko graziai neissklaidysi, nes truksta purumo jam.

Turiu ir ta komplexion, tai palyginus juos abu, komplexion dar ir koks purus biggrin.gif skaistalams kokius du kartus mazesnis ir plokstesnis.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 09 30, 10:45)
O Dior skaistalams naudojate butent skaistalams ar galima ir kaip pudros sepeteli naudoti? nes jis man toks gana nemazas atrodo, gal net labiau pudros padengimui tinkamas, o ne skaistalams g.gif  ax.gif

skaistalams ir bronzantui,jis nemažas, bet man labai jis patinka.manau,kad galima būtų jį ir pudrai naudoti.aš labai juo patenkinta :wub:man atrodo,kad daug ką nuo pirkimo atbaido jo kaina - 139 lt. čia jis parodytas ,komentaruose jį irgi giria. Shopingas, jeigu jums jis blogis tai nereiškia,kad kitiems jis nepatinka.
http://kosmetista.ru...chka/13210.html

http://kosmetista.ru...chka/29155.html

Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2012 09 30, 23:05)
Keleta kartu isplovus nepaguldziau, o tiesiog sustaciau i stikline, turbut delto ir suskilinejo  blush2.gif

as buvau nusipirkus make up forever kabuki uz 160 lt. isploviau ir paguldžiau ant šono. po to pastebejau, kad pradėjo skilinėti kotas. Kai šepetėlis išdžiūvo,nunešiau atgal į parduotuvę. Jis nekokybiškas buvo, gal ir jūsų šepetėliai nekokybiški buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 01 spalio 2012 - 08:34
QUOTE(Dioryte @ 2012 10 01, 12:16)
kokioj cia parduotuvej?  as tai uzsisakiau Sigma sepetelius, tai laukiu nesulaukiu kada gausiu  wub.gif

douglas.as noriu dar mac sepetėliu.svarstau dabar ar sigma geriau ar mac g.gif vieną mac akims turiu,tai labai patinka. kokius jus uzsisaket is sigma?
Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2012 09 30, 23:05)
Keleta kartu isplovus nepaguldziau, o tiesiog sustaciau i stikline, turbut delto ir suskilinejo  blush2.gif

aš išplovus,nusausinu servetėle ir po pririšu ant virvės ir pakabinu balkone biggrin.gif jeigu šiltas oras. bet kartais būna,kad slysta nuo virvės smile.gif kartais padedu ant šono,stengiuosi,kad šereliai būtų nuleisti žemyn truputį.nzn ar aiškiai pasakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 01 spalio 2012 - 11:33
QUOTE(style18 @ 2012 10 01, 09:23)
Shopingas, jeigu jums jis blogis tai nereiškia,kad kitiems jis nepatinka.

Tai kad shopingas, kaip supratau, apie Elf blush brush sepeteli kalbejo
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 10 01, 09:23)
Shopingas, jeigu jums jis blogis tai nereiškia,kad kitiems jis nepatinka.

As apie ELF, o ne Dior rasiau. biggrin.gif

P.S. o manau cia aplamai visos gali savo nuomone pareikst - vienoms patinka vienas, kitoms kitas. Bet tai nereikia iskart uzsipult, jei kazkam kazkas nepatinka, o jums patinka.

P.S.2. Dior as tik toki pudros turejus - nerealiai patiko, tobulas buvo tiek skystiems produktams, tiek sausiems. Nepasilikau tik del to, kad naturalus sereliai ir man alergizavo oda.
user posted image
Atsakyti