Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 08 11, 16:37)
ir dar viena baime yra kad tai nepasikartotu... tikriausiai tai labiausiai ir stabdo..
gine man nesiule jokiu tyrimu pasidaryti unsure.gif

labutis 4u.gif

pastebejau kad nemazai merginu persileidzia jau turedamos viena vaikiuka blink.gif kazin kas cia itakoja g.gif

o as vis galvoju ar nereikia pagert aspirino vaikiska doze bent jau kas antra diena, neiseina is galvos tos seseles zodziai, kad naujausiomis ziniomis ji skiria, kad po nelaimes zirniukas geriau isitaisytu vel pastot padeda g.gif
Atsakyti
rasiuke2010, 3kitten, yra toks rusų posakis: "akys bijo, o rankos daro". Tai, manau, pasakytina apie planavimą po persileidimo - baisu, bet tiesiog negali be rizikos.

Deja, ta baimė nepranyks greitai, ir nepriklauso tai nuo to, kiek laiko lauksite. Visos, kurios laukiamės - laukiamės su baime taip pat. Manau, savo baimės nereikia bijoti, nes ji suprantama.

Bet aš jums noriu palinkėti bent šiek tiek mėgautis naujais planavimais - tuo, kad viskas priešaky, kad turite dabar tokį gražų bendrą tikslą su savo vyrais, kad tikslas reikalauja iš jūsų atkaklumo, stiprybės ir, laimėję šią kovą, būsite ypatingi, užgrūdinti, mokantys vertinti šią dangaus dovaną tėvai.

Aš negaliu nieko nuraminti, nes ir pačiai man trūksta ramybės. Tiesiog labai noriu, kad visos mes persikeltume į nėštukių temas ir įkvėptume kitas, šį siaubą patiriančias. Būkime stiprios.

O dėl tyrimų - daug kas ir po pirmojo persileidimo ar net prieš pradedamos planuoti pasidaro mikroplasmų/ureaplasmų/chlamidijų tyrimą (man, beje, jis labai pravertė - gal būtent dėl ureaplasmos ir persileidau), progesterono lygį (dažnai jo trūkumas neleidžia vaisiui gerai įsitvirtinti), vyro spermogramą (speros kokybė taip pat turi lemtingos įtakos vaisiaus stiprybei). Aišku, tai neprivaloma - ypač, jeigu ciklas reguliarus, išskyros gražios, o vyras gyvena sveiką gyvenimą ir yra pajėgus bei stiprus. Bet, jeigu kažkur kyla įtarimas - verta išsitirti. Pavyzdžiui, skydliaukės tyrimai taip pat būna labai naudingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 11 rugpjūčio 2012 - 21:24
QUOTE(vylabusle @ 2012 08 11, 20:19)
rasiuke2010, 3kitten, yra toks rusų posakis: "akys bijo, o rankos daro". Tai, manau, pasakytina apie planavimą po persileidimo - baisu, bet tiesiog negali be rizikos.

Deja, ta baimė nepranyks greitai, ir nepriklauso tai nuo to, kiek laiko lauksite. Visos, kurios laukiamės - laukiamės su baime taip pat. Manau, savo baimės nereikia bijoti, nes ji suprantama.

Bet aš jums noriu palinkėti bent šiek tiek mėgautis naujais planavimais - tuo, kad viskas priešaky, kad turite dabar tokį gražų bendrą tikslą su savo vyrais, kad tikslas reikalauja iš jūsų atkaklumo, stiprybės ir, laimėję šią kovą, būsite ypatingi, užgrūdinti, mokantys vertinti šią dangaus dovaną tėvai.

Aš negaliu nieko nuraminti, nes ir pačiai man trūksta ramybės. Tiesiog labai noriu, kad visos mes persikeltume į nėštukių temas ir įkvėptume kitas, šį siaubą patiriančias. Būkime stiprios.

O dėl tyrimų - daug kas ir po pirmojo persileidimo ar net prieš pradedamos planuoti pasidaro mikroplasmų/ureaplasmų/chlamidijų tyrimą (man, beje, jis labai pravertė - gal būtent dėl ureaplasmos ir persileidau), progesterono lygį (dažnai jo trūkumas neleidžia vaisiui gerai įsitvirtinti), vyro spermogramą (speros kokybė taip pat turi lemtingos įtakos vaisiaus stiprybei). Aišku, tai neprivaloma - ypač, jeigu ciklas reguliarus, išskyros gražios, o vyras gyvena sveiką gyvenimą ir yra pajėgus bei stiprus. Bet, jeigu kažkur kyla įtarimas - verta išsitirti. Pavyzdžiui, skydliaukės tyrimai taip pat būna labai naudingi.

labai graziai pasakyta blush2.gif gal tu psichologija studijavai blush2.gif

del tyrimu tai man viska istyre visi neigiami, tik mb problemeles, bet geria hormonus tai galbut pades. o ta progesterona tiria 20-21CD?jei taip tai sake pas mane irgi norma.
Atsakyti
mergaites, kas naujus namukus sukursit? ax.gif
vylabusle, tu cia mus vis pasefuoji.. 4u.gif gal dar nepabegai suvisam pas nestukes, ir pratesi....
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 08 11, 22:32)
labai graziai pasakyta blush2.gif gal tu psichologija studijavai blush2.gif

del tyrimu tai man viska istyre visi neigiami, tik mb problemeles, bet geria hormonus tai galbut pades. o ta progesterona tiria 20-21CD?jei taip tai sake pas mane irgi norma.

blush2.gif Nestudijavau psichologijos, bet tiesiog pati tik į pabaigą planavimo ėmiau pajausti, kad ir tame yra šviesioji pusė, kuria pavėlavau pasimėgauti.

Džiugu, kad su tavimi taip gerai viskas thumbup.gif Dėl vyro - neišgyvenk, ir hormonai padės, ir yra milijonas atvejų, kai su gan silpna sėkla sėkmingai pastojama ir išnešiojama 4u.gif Esi sveika - reiškia, netruksite sulaukti savo lauktojo.

P.S. kas nors naują temutę sukurs? Aš tai gal jau nesiimsiu šio darbelio, pastatykite namelį kas nors, kai laiko laisvesnio turėsit, smagu užbėgti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(debesuole @ 2012 08 11, 23:17)
mergaites, kas naujus namukus sukursit?  ax.gif
vylabusle, tu cia mus vis pasefuoji..  4u.gif  gal dar nepabegai suvisam pas nestukes, ir  pratesi....

Tik norėjau ką nors kitą paraginti lotuliukas.gif

Gerai, pakopijuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Nepavyko man išsisukti šį kartą:

Nauja tema

mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai labai gaila ir skaudu kad tiek naujų mergaičių patiria tą patį verysad.gif
Aš kaip ir DUNIU, tuo toliau, tuo labiau pradedu tikėti gamtos atranka... P dabar siaučia kaip maras, ir mes nieko nepakeisim.....
Jau ir aš laukiu pirmųjų mm, matuoju tempą, tai jau į pabaigą mano ciklas, nors net nežinau ar iškart po P galima ciklu pavadinti.
Kažkam čia sakė daryti pertrauką po A. Aš kai šnekėjau su pažystama akušere, tai tos pertraukos sakė skiriamos psichologiškai atsigauti, iš tikro, planuoti reikia iš kart, jei tik pasiruošusi pati esi. 4u.gif
Vakar man kelią perskrido gandras bigsmile.gif Ką tai galėtų reikšti? bigsmile.gif Bet visai vos ne po ratais smile.gif
Vylabusle, ačiukas už naujus namučius 4u.gif Tikėkim kad jie bus sėkmingi user posted image
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 12, 08:43)

Vakar man kelią perskrido gandras  bigsmile.gif  Ką tai galėtų reikšti?  bigsmile.gif  Bet visai vos ne po ratais  smile.gif

Geras zenklas wub.gif Man panasiai buvo pries nestuke.gif .Reikejo net masina pristabdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 08 11, 16:08)
Aciu Sara wub.gif Tikiuosi ir as tu geru naujienu 4u.gif
Kaip tau sekasi? Gal jau grizti prie planavimo  wub.gif

Labukas, aš darysiu kiek ilgesnę pertrauką, dabar geriu KT ir nieko kolkas negalvoju, nes jau reikia man atsigauti, nes ne kartą ir ne du nepasisekė blush2.gif

QUOTE(rasiuke2011 @ 2012 08 11, 17:33)
sveikutes 4u.gif

vis paskaitau jus ir as...... bet taip nedrasu...... o ir noro nera lankytis tokiose temose beet..... juk ir viskas taip nesenai ivyko, liepos 10  turejau A... nors atrodo jau ir susitaikem su tuo kas ivyko, bet dabar vis kirba mintys del tolimesnio planavimo.... o ir gydytoju nuomone laukti puse metu tiesiog zudo....

...dar tikrai laiko nedaug, bet jis tos baimės nepaims vistiek kiekvieną kart bijosim unsure.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 12, 08:43)
Tikrai labai gaila ir skaudu kad tiek naujų mergaičių patiria tą patį  verysad.gif 
Aš kaip ir DUNIU, tuo toliau, tuo labiau pradedu tikėti gamtos atranka... P dabar siaučia kaip maras, ir mes nieko nepakeisim.....
Jau ir aš laukiu pirmųjų mm, matuoju tempą, tai jau į pabaigą mano ciklas, nors net nežinau ar iškart po P galima ciklu pavadinti.
Kažkam čia sakė daryti pertrauką po A. Aš kai šnekėjau su pažystama akušere, tai tos pertraukos sakė skiriamos psichologiškai atsigauti, iš tikro, planuoti reikia iš kart, jei tik pasiruošusi pati esi.  4u.gif 
Vakar man kelią perskrido gandras  bigsmile.gif  Ką tai galėtų reikšti?  bigsmile.gif  Bet visai vos ne po ratais  smile.gif
Vylabusle, ačiukas už naujus namučius  4u.gif  Tikėkim kad jie bus sėkmingi user posted image

...ne tik psichologiškai, bet ir fiziškai reikia atsigaut, nes kaip tai nutinka ne kartą ir ne du tai organizmas gyvena visiškai kitu ritmu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 08 12, 09:47)
Geras zenklas  wub.gif Man panasiai buvo pries  nestuke.gif .Reikejo net masina pristabdyti smile.gif

Tikiu kad geras ženklas wub.gif bet jau kituose cikluose, nes dabar jau tepliot pradėjo 4u.gif
QUOTE(...sara... @ 2012 08 12, 11:21)

...ne tik psichologiškai, bet ir fiziškai reikia atsigaut, nes kaip tai nutinka ne kartą ir ne du tai organizmas gyvena visiškai kitu ritmu  mirksiukas.gif

Žinoma ir fiziškai, o ypač kam ne vieną kartą pasikartojo nelaimės...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti