Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių perrišimas

QUOTE(vija23 @ 2011 02 15, 13:50)
Truputi daugiau nei pries savaite, vasario 4 smile.gif Na skaudejo pora dienu, lyg per daug atsilenkimu buciau padariusi, kelias dienas vaiksciojau apspangusi del narkozes, bet dabar kaip niekur nieko. Jau ir uzgijo beveik viskas.

aciu 4u.gif
nesigaili?neaplanko tokios mintys,kad va daugiau vaiku negalesiu turet,t.t. ir pan.

as vis galvoju,bet niekaip neapsisprendziu....
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2011 02 15, 14:56)
nesigaili?neaplanko tokios mintys,kad va daugiau vaiku negalesiu turet,t.t. ir pan.
as vis galvoju,bet niekaip neapsisprendziu....

Tikrai ne. Del pacio tikslo ne minutes neabejojau, bijojau del pacios operacijos, pasekmiu kuriu kaip jau rasiau niekas cia nepasakoja. Bet cia mane nuramino, tai dabar esu tik patenkinta.
Vaikams save visa atiduodu jau keli metai. Ir dar kelis metus ta darysiu, ir esu labai laiminga kad dabar turiu sita galimybe. Bet turiu ir kitu tikslu, svajoniu, dar vienas vaikas niekaip nebeisipaiso ten. Tokia kokia esu negaleciau 3 menesiu vaiko atiduot auklei, ar palikt lopselyje, o jei dirbsiu ilgiau negaleciau namie sedeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija23: 15 vasario 2011 - 15:04
QUOTE(acura_maniake @ 2011 02 15, 12:31)

o klausykit norejau paklaust,nepriaugot svorio po KP? pilva po to labai pucia ir skauda(ne is kart po operacijos,bet po metu,dvieju)?

Man jau du metai tuoj bus - svoris toks pat, kaip ir jaunystėj biggrin.gif , pilvo nepučia, neraižo. Tiek, kad mėnesinės gausios.

QUOTE(vija23 @ 2011 02 15, 14:20)
As nesupratau, LT galima darytis sita operacija jei gimdai su CP, bet negalima jei gimdai naturaliai? Ar visos tos kurios cia parase, kad pasidariusios ne LT gyvenat?

LT gyvenu. Po cezario aš.
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 02 14, 14:00)
O jums kiausintakius perriso 3ojo CP metu ar veliau?

Taip per CP.
QUOTE(pievu_kamane @ 2011 02 14, 14:01)
Nors  trečiasis mūsų gimė po neplanuoto  nestuke.gif  bet niekaip nesubėčiau priimti tokios minties, kad tai jau ir buvo paskutinis gimdymas, kad daugiau jau niekada niekada..

Na aš taip pat būčiau norėjusi dar vieno vaikelio, bet deja.... Todėl turiu mintį, kai padidės mūsų gyvenamasis plotas (turim minčių kaime statytis sau namus), gal įkalbėsiu vyrą priimti našlaitį.
QUOTE(vija23 @ 2011 02 15, 14:31)
Tai o kur logika? Kodel vienu atveju normalu, o kitu atveju kuno suzalojimas?

Mano atveju logika buvo tokia, kad ši operacija saugo mano sveikatą, o gal net ir gyvybę.
Kitu atveju - kadangi operacija atima vaisingumą negrįžtamai, saugo moterį nuo ateityje galimai pasikeitusios nuomonės dėl vaikų gimdymo. Manau, kad norint savanoriškai atlikti šią operaciją, turėtų konsultuoti psichologas, kad įitikintų, jog moteris tikrai tvirtai apsisprendusi (juk net prieš plastines operacijas būna tokios konsultacijos).
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 02 16, 12:22)
Manau, kad norint savanoriškai atlikti šią operaciją, turėtų konsultuoti psichologas, kad įitikintų, jog moteris tikrai tvirtai apsisprendusi (juk net prieš plastines operacijas būna tokios konsultacijos).

drinks_cheers.gif pritariu, kad ribojimai turėtų būti. vaikų skaičius, amžius, psichologo konsultacija.

o dėl tokios nuomonės, kad iširus vienai šeimai galbūt bus sukurta kita ir pan. - esu tvirtai nusprendusi gimdyti vaikus tik nuo vieno vyro, net jei sukurčiau kitą šeimą, nebenorėčiau vaikų vien todėl, kad noriu vieno tėvo ir motinos vaikų. čia jau gyvenimiška patirtis sudarė tokį mano sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 16, 13:27)
o dėl tokios nuomonės, kad iširus vienai šeimai galbūt bus sukurta kita ir pan. - esu  tvirtai nusprendusi gimdyti vaikus tik nuo vieno vyro, net jei sukurčiau kitą  šeimą, nebenorėčiau vaikų vien todėl, kad noriu vieno tėvo ir motinos vaikų. čia jau gyvenimiška patirtis sudarė tokį mano sprendimą.

O jei ne paslaptis kiek Jums metu? (nors, aisku, jei moteris lieka viena su trim vaikais (cia teoriskai mastau) tai turbut reta ryztusi net ir nuo antro sutuoktinio dar vaiku sulikaukt g.gif )

O gal kur kamyniniese salyse tai daroma? Pas Latvius ar Estus?
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2011 02 16, 13:27)
drinks_cheers.gif pritariu, kad ribojimai turėtų būti. vaikų skaičius, amžius, psichologo konsultacija.

kaip jau rasiau man dar laikas praejes po paskutinio gimdymo svarbus rodyklis atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 02 16, 13:09)
O jei ne paslaptis kiek Jums metu? (nors, aisku, jei moteris lieka viena su trim vaikais (cia teoriskai mastau) tai turbut reta ryztusi net ir nuo antro sutuoktinio dar vaiku sulikaukt  g.gif )

kaip jau rasiau man dar laikas praejes po paskutinio gimdymo svarbus rodyklis atrodo.

30+/35- smile.gif

tai yra? g.gif nelabai suprantu šito rodiklio unsure.gif
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusiom, galvojau LT per CP galima ir pasirinkti jei nori KP, ne tik jei yra pavojingi kiti nestumai daro.

O del visu kitu faktoriu. Mano drauge kai ejo klausti, sake isejo tokiam lengvam soke ir visam laikui persigalvojo del sitos operacijos, nes uzdave kruva klausimu (net tokiu kaip pvz, o jei tavo vaikai mirs unsure.gif ), kurie paskui neleido miegot kelias dienas. As irgi sutinku, kad reikia konsultacijos pries sita operacija, bet amzius, ar laikas po paskutinio gimdymo nemanau, kad yra svarbus.
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2011 02 16, 13:55)
nes uzdave kruva klausimu (net tokiu kaip pvz, o jei tavo vaikai mirs unsure.gif ), kurie paskui neleido miegot kelias dienas. As irgi sutinku, kad reikia konsultacijos pries sita operacija, bet amzius, ar laikas po paskutinio gimdymo nemanau, kad yra svarbus.

Mano vidurinioji dukra mirė.... Po jaunėlės gimimo kiaušintakius perrišo.

Man svarbesnis faktorius tas, kad kitą nėštumą aš pajėgčiau išnešiot tik iki kokios 25-27 savaitės ir tai be garantijų, kad gyva likčiau aš ar vaikelis.

Nors mano gydytojas labai atsargiai rinko žodžius, kalbėdamas apie šią operaciją.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 02 16, 16:20)
Mano vidurinioji dukra mirė....

Nors mano gydytojas labai atsargiai rinko žodžius, kalbėdamas apie šią operaciją.

unsure.gif Kaip baisu... labai uzjauciu 4u.gif

O manes nieks nieko neklause, tik kiek vaiku turi. Ir dar pasake, kad yra kitokiu saugojimosi budu, bet jei tau jie netinka, tavo reikalas. Tuo pokalbis baigesi. O as jau daugiau nei du metus apie sita operacija galvoju, visus uz ir pries apsvarsciau nezinau kiek kartu, buvau pasiruosusi atsakymus i bet koki klausima...
Atsakyti
vija23,o kaip tau dare?ar nudegino ten ar uzdejo "clips"?nes kiek dabar nete skaitau,tai tik blogi atsiliepimai,vos ne kas antra aiskina,kad nukrito tie "segtukai" ir reikejo daryt papildomas operacijas ir t.t. g.gif
as jau irgi liktais buvau apsisprendus,kad eit sneket su gydytoju,bet dabar vel issigandau g.gif

vaiva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2011 02 16, 16:02)
vija23,o kaip tau dare?ar nudegino ten ar uzdejo "clips"?nes kiek dabar nete skaitau,tai tik blogi atsiliepimai,vos ne kas antra aiskina,kad nukrito tie "segtukai" ir reikejo daryt papildomas operacijas ir t.t. g.gif
as jau irgi liktais buvau apsisprendus,kad eit sneket su gydytoju,bet dabar vel issigandau g.gif
vaiva 4u.gif

man uzspaude ir dali iskirpo,jei taip galima issireiksti 4u.gif
Atsakyti