Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių perrišimas

QUOTE(ajivlis @ 2012 02 05, 17:57)
Matyt valymai irgi valstybei apsimoka...Ispanijoje,tokiame katalikiškame krašte matai galima sterilizacija,o va Lietuvoje ne.Kuom lietuvis katalikas skiriasi nuo ispano kataliko?

drinks_cheers.gif tarp kitko, netylek . lt taip nieko ir neatrašė - nei teigiamai, nei neigiamai...
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2012 02 05, 17:57)
Matyt valymai irgi valstybei apsimoka...Ispanijoje,tokiame katalikiškame krašte matai galima sterilizacija,o va Lietuvoje ne.Kuom lietuvis katalikas skiriasi nuo ispano kataliko?

matyt ispanų valdžia nusprendė, kad jie dar nėra išmirštanti rūšis.. rolleyes.gif o lietuva užtat gali džiaugtis pirmaujanti abortais.. nebent ir juos uždraus.. nes visgi reikia tą rūšį saugot.. doh.gif
Atsakyti
Isvis nesuprantu tokiu istatymu. Mano kunas - mano nuosavybe, o ne valstybes. Belieka daryti isvada, kad tom, kuriom LT si procedura nelegali reikia vaziuot atostogu i Ispanija g.gif Cia kaip su Lenkijoj uzdraustais abortais. Tereikia atvaziuot pas kaimynus lietuvius ir bet kurioj privacioj klinikoj viska padarys. Ir dar kaimynines salies biudzeta papildysi - susimokesi uz paslaugas, uz viesbuti ir t.t.
Atsakyti
aš bandžiau domėtis, kaip su BAltarusija. lietuviai ten juk važiuoja dantų taisytis. bet nepavyko rasti, kai normalios kirilicos neturiu ir nelabai sugalvojau, kaip ieškoti mastau.gif
Atsakyti
Surašom peticiją ir į seimą bigsmile.gif Ką manot?
Papildyta:
papildykit:

Sterilizacija yra gana patraukli daugeliui moterų, kadangi tai yra pastovi kontracepcija. Sprendimas sterilizuotis turi būti savanoriškas, gerai apgalvotas, besiremiantis visa turima informacija ir žiniomis apie alternatyvas.
Sterilizacija yra legali ir reglamentuota daugelyje užsienio valstybių.
Lietuvoje šis būdas yra nereglamentuotas, Lietuvoje reglamentuoti valymai, tačiau sterilizacija - NE.
Lietuvoje leidžiama prekiauti daugybe kontraceptinių priemonių, kurių pasėkmės neištirtos iki galo. Daugybe kontraceptinių priemonių tai hormoniniai preparatai žalojantys moters organizmą.
Mes prašome, leiskite mums nuspręsti pačioms, kokiu būdu mes norime išvengti nepageidaujamo neštumo.
Mes nenorime žudyti, mes norime gyventi, mylėti ir jaustis saugiomis išvengiant nepageidaujamo neštumo.
Šiuolaikinė moteris yra savo gyvenimą planuojanti moteris.

Plačiau http://www.spa.lt/7_...ilizacija.phtml
Atsakyti
QUOTE(ZaizaRoza @ 2012 02 06, 11:51)
Surašom peticiją ir į seimą  bigsmile.gif Ką manot?
Papildyta:

man tikrai galite atsiųsti peticijos nuorodą į až 4u.gif o veiksminga tos peticijos?
Atsakyti
QUOTE(ZaizaRoza @ 2012 02 06, 12:51)
Surašom peticiją ir į seimą  bigsmile.gif Ką manot?
Papildyta:
papildykit:
Sterilizacija yra gana patraukli daugeliui moterų, kadangi tai yra pastovi kontracepcija. Sprendimas sterilizuotis turi būti savanoriškas, gerai apgalvotas, besiremiantis visa turima informacija ir žiniomis apie alternatyvas.
Sterilizacija yra legali ir reglamentuota daugelyje užsienio valstybių.
Lietuvoje šis būdas yra nereglamentuotas, Lietuvoje reglamentuoti valymai, tačiau sterilizacija - NE.
Lietuvoje leidžiama prekiauti daugybe kontraceptinių priemonių, kurių pasėkmės neištirtos iki galo. Daugybe kontraceptinių priemonių tai hormoniniai preparatai žalojantys moters organizmą.
Mes prašome, leiskite mums nuspręsti pačioms, kokiu būdu mes norime išvengti nepageidaujamo neštumo.
Mes nenorime žudyti, mes norime gyventi, mylėti ir jaustis saugiomis išvengiant nepageidaujamo neštumo.
Šiuolaikinė moteris yra savo gyvenimą planuojanti moteris.

Plačiau http://www.spa.lt/7_...ilizacija.phtml

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 02 06, 12:02)
man tikrai galite atsiųsti peticijos nuorodą į až  4u.gif o veiksminga tos peticijos?

[CODE]
Tai čia pvz. jei daug žmonių pasirašytų, tai galėtų seime pradėt įstatymo svarstymą, aš taip suprantu unsure.gif Jas gi tam ir rašinėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaizaRoza @ 2012 02 06, 13:49)
[CODE]
Tai čia pvz. jei daug žmonių pasirašytų, tai galėtų seime pradėt įstatymo svarstymą, aš taip suprantu  unsure.gif Jas gi tam ir rašinėja  g.gif

aš pasirašyčiau smile.gif
Atsakyti
jei susatysit, dėkit čia tą peticiją, aš būtinai pasirašysiu smile.gif
Atsakyti
4u.gif Žinoma pasirašysiu.Labai konkrečiai parašyta.Kaip toliau veikti ,gal parašytų teisininkės?
Atsakyti
merginos, gavau atsakymą apie perrišimą. jei kuri norite, rašykit až - persiųsčiau į elektroninį, nes ten trys lapai. tiesą sakant, nelabai įsikertu dar, kad galėčiau reziumuoti mastau.gif lyg ir nedraudžiama, lyg ir negalima...
Atsakyti