Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 04 28, 23:04)
pora valandu. 14val isveze, apie 17 buvau jau palatoj 4u.gif

Pati operacija trunka 40-60 minučių, kaip suprantu, visas kitas laikas išsipagiriojimui biggrin.gif
p. s. gaila, kad jums taip nepasisekė po operacijos, bet viskas gerai, kas gerai baigiasi 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi pas jus 4u.gif
Siandien aptiko 2,3cm akmenuka... siulo operuoti...
o prasidejo viskas man nuo to, kad skaudejo skrandi ir kaireje puseje po sonkauliais, visa sona iki pat pilvo apacios... ir siandien skauda kairej puses o ne desineje.... tokia truputi pasimetus esu ir nezinau ka galvoti...
Atsakyti
man tulzies pusle isoperavo pries menesi, bet labai tankiai skauda kairi sona g.gif ,gal cia nuoo skrandzio ?
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2013 05 01, 10:11)
man tulzies pusle isoperavo pries menesi, bet labai tankiai skauda kairi sona g.gif ,gal cia nuoo skrandzio ?

o nurodytos dietos laikotes? 4u.gif
Atsakyti
merginos o buvo kam kad skauda ne desineje puseje o kaireje?
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 05 01, 11:07)
o nurodytos dietos laikotes?  4u.gif

as is vis beveik negaliu nieko normalaus valgyti, nes pradeda kilti refliuksas, tai tik jogurtai r vaisiai, buljonas.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 01, 21:52)
merginos o buvo kam kad skauda ne desineje puseje o kaireje?

Man skaudėdavo pirmiausia dešinėje, paskui skausmas persimetė į kairę pusę, labai išsigandau, nes visur akcentuojama, kad skauda dešinėj. Dažnai skaudėdavo epigastrio srityje - duobutėje.
Dabar po operacijos, nejaučiu sunkumo epigastrio srityje - duobutėje, nes seniau kaip akmenį prarijus vaikščiojau. O skausmas tai dešinėj tai kairėj vis pasirodo, nepriklausomai nuo to ką valgau.
Atsisakau keptų, riebių patiekalų. Nors aš jų nalabai ir anksčiau valgiau. Bet po biški grįžtu prie normalaus maisto, aišku šašlykų ir cepelinų navalgau, bet ir mišrainių ir mėsytės ir apkepų ir torčiuko po biški ragauju. Vakar suvalgiau puse picos, ir nebuvo jokios reakcijos thumbup.gif . Aišku neprisikemšu kaip seniau, nors ir labai norėtųsi ax.gif
O praeitą savaitę suvalgiau kelis sušius ir kažkaip dešinėj pusėj toj vietoj kur tulžies pūslė buvo pradėjo mausti, nors atrodo kas čia tokio, tik ryžiai su krabų lazdele ir agurku. O gal šiaip sutapimas. manau turi praeit daugiau laiko kol viskas susitvarkys.

Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2013 05 02, 09:20)
Man skaudėdavo pirmiausia dešinėje, paskui skausmas persimetė į kairę pusę, labai išsigandau, nes visur akcentuojama, kad skauda dešinėj. Dažnai skaudėdavo epigastrio srityje - duobutėje.
Dabar po operacijos, nejaučiu sunkumo epigastrio srityje - duobutėje, nes seniau kaip akmenį prarijus vaikščiojau. O skausmas tai dešinėj tai kairėj vis pasirodo, nepriklausomai nuo to ką valgau.
Atsisakau keptų, riebių patiekalų. Nors aš jų nalabai ir anksčiau valgiau.  Bet po biški grįžtu prie normalaus maisto, aišku šašlykų ir cepelinų navalgau, bet ir mišrainių ir mėsytės ir apkepų ir torčiuko po biški ragauju. Vakar suvalgiau puse picos, ir nebuvo jokios reakcijos thumbup.gif . Aišku neprisikemšu kaip seniau, nors ir labai norėtųsi ax.gif
O praeitą savaitę suvalgiau kelis sušius ir kažkaip dešinėj pusėj toj vietoj kur tulžies pūslė buvo pradėjo mausti, nors atrodo kas čia tokio, tik ryžiai su krabų lazdele ir agurku. O gal šiaip sutapimas. manau turi praeit daugiau laiko kol viskas susitvarkys.

as neapsisprendziu del operacijos
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 02, 09:48)
as neapsisprendziu del operacijos

Apsispresk,as ir abejojau,bet per ziurejus si irasa apsisprendziau

http://www.youtube.c...h?v=nAsCdHaH_yg

http://www.youtube.c...h?v=xfWaMAJwmN0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jigsaw: 02 gegužės 2013 - 12:39
QUOTE(Jigsaw @ 2013 05 02, 13:36)
Apsispresk,as ir abejojau,bet per ziurejus si irasa apsisprendziau

http://www.youtube.c...h?v=nAsCdHaH_yg

http://www.youtube.c...h?v=xfWaMAJwmN0

o pas ka Kaune rekomenduotumete operuotis?
Atsakyti
As tai uzsirasiau is lempos,pas kuri papuoliau tam ir pasirasiau,ir jokiu lt nezadu duoti,ziuresim kas bus... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2013 05 02, 14:28)
As tai uzsirasiau is lempos,pas kuri papuoliau tam ir pasirasiau,ir jokiu lt nezadu duoti,ziuresim kas bus... laugh.gif

i klinikas?
Atsakyti