Įkraunama...
Įkraunama...

Tulžies akmenligė

Dariausi ir as grybo g. nezinau man labai patiko, operacines net nepamenu, kazkaip suleidzia vaistuku palatoje, ir vis po truputi atsijungi, pamatai kaip seseles laksto ir vsio uzmiegi... viskas bus gerai, pasirupns ten gerai. Laksto ten sesele ir chirugas daznai ateina paziuret
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2012 06 19, 16:24)
Dariausi ir as grybo g. nezinau man labai patiko, operacines net nepamenu, kazkaip suleidzia vaistuku palatoje, ir vis po truputi atsijungi, pamatai kaip seseles laksto ir vsio uzmiegi... viskas bus gerai, pasirupns ten gerai. Laksto ten sesele ir chirugas daznai ateina paziuret

Tai gerai, kažkaip net nenoriu tos operacinės pamatyt smile.gif O koks gydytojas jus operavo?
Man dar neramu dėl mano to akmens dydžio. Kiek paskaičiau, daugumai būna jų daug, bet jie nors nėra dideli. O čia kad užsiauginau biggrin.gif Aš kaip suprantu, tulžies puslę išims kartu su akmeniu pro skylutę. Tai va, ar pratilps šis turinys? Va koks rūpestėlis smile.gif Ir dar džiaugsmo nekelia, kad skauda..na, gal neskauda, bet toks sunkumas toje vietoje jaučias ir silpnas pamaudenimas..Tai čia skaitosi kad jau uždegimas, komplikacija? Ar tai nėra kažkuo blogai? Esu mėgėja visko prisigalvoti ax.gif
Atsakyti
Mane operavo gyd. Songaila. As atsimenu ten buvau, bet dabar net neatsimenu kaip ji atrode, viskas ten labai greitai, atvaizuoji pasitinka ir sutvarko, greit nereikia jaudintis, nereikia ilgai laukti. Nu vienos skylutes nedideles, kita didesne bent jau pas mane taip buvo, na manau pralistu tas akmenukas mirksiukas.gif Na nezinau as visada jutau skausmus ir visada budavo su temperatura. Bet viskas buvo gerai. 4u.gif Viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2012 06 19, 18:02)
Mane operavo gyd. Songaila. As atsimenu ten buvau, bet dabar net neatsimenu kaip ji atrode, viskas ten labai greitai, atvaizuoji pasitinka ir sutvarko, greit nereikia jaudintis, nereikia ilgai laukti. Nu vienos skylutes nedideles, kita didesne bent jau pas mane taip buvo, na manau pralistu tas akmenukas  mirksiukas.gif Na nezinau as visada jutau skausmus ir visada budavo su temperatura. Bet viskas buvo gerai.  4u.gif  Viskas bus gerai

Mane irgi operuos gyd.Songaila smile.gif Kažkaip gerosios patirtys nuramina smile.gif Ačiū už nuraminimus 4u.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai 4u.gif jis gal ir neperkalbiausias, bet rupinasi. Seseles ten labai fainos, rupinasi ten, stengiasi.
Atsakyti
Beje, gydytojo pamiršau paklausti, ar po operacijos (bent vakare) galima ką nors valgyt? Ar ten duoda maisto? Ir išvis ką galima valgyt po operacijos tą ir kitą dieną? Kažkaip visiškai išgaravo iš galvos paklaust.. Nusipirkau džiuvesėlių ir jogurto bei vandens. Gal užteks smile.gif
Atsakyti
Nieko nereikia, kai ateina laikas viska duos. vakare nieko neduos valgyt, nebent zalios arbatos ir vandenuko. nezinau bent jau man taip, tai turbut ir kitiems taip 4u.gif Ryte duos vaisines arbatos ir dziuveseliu. Ten net dantu sepetukas, dantu pasta slepetes, naktinius duoda, viska matyt uz atitinkama kaina ax.gif Surasis lapa, viska poto paiskins ka galima valgyt kas kiek laiko, ka galima daryt ko. viska paaiskins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Špūlė @ 2012 06 19, 21:26)
Beje, gydytojo pamiršau paklausti, ar po operacijos (bent vakare) galima ką nors valgyt? Ar ten duoda maisto? Ir išvis ką galima valgyt po operacijos tą ir kitą dieną? Kažkaip visiškai išgaravo iš galvos paklaust.. Nusipirkau džiuvesėlių ir jogurto bei vandens. Gal užteks smile.gif

Na, sėkmės tau, nors jau ir pavėluotai rašau 4u.gif būtinai parašyk,kai grįši namučio, kaip viskas pasisekė, kaip jautiesi smile.gif p.s. jogurto, kaip ir pieno produktų, tikrai negalima po operacijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2012 06 20, 19:29)
Na, sėkmės tau, nors jau ir pavėluotai rašau  4u.gif  būtinai parašyk,kai grįši namučio, kaip viskas pasisekė, kaip jautiesi  smile.gif  p.s. jogurto, kaip ir pieno produktų, tikrai negalima po operacijos rolleyes.gif

o man ligoninej sake,kad kita diena galesiu jogurta valgyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2012 06 20, 20:35)
o man ligoninej sake,kad kita diena galesiu jogurta valgyt g.gif

niu ten įdomiai visai pas tave g.gif jei ir kiaušinius davė valgyt... iš tikrųjų aš nežinau kaip yra teisinga, bet keista, kad visur skirtingai... mano mamą kai operavo prieš kokių 15 metų ir tetą dar seniau, tai iš viso dieta griežta buvo pusė metų... o dabar jau tik mėnesis... aišku viskas keičiasi, bet gi tulžys tai tos pačios biggrin.gif

gal Ause makaliause dar pakomentuos, įdomu, ką tau grybe sakė dėl dietos ir visų produktų, ką galima, ko ne rolleyes.gif
Atsakyti
Man sake dvi savaites nevalgyti astriu, rukytu, keptu aliejuje, riebiu patiekalu. Sake galiu valgyt ir varske jei ji neriebi. Poto po truputi grizti prie iprasto maisto. Valgyti po nedaug bet daznai, kokius 4-5 kartus.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2012 06 20, 20:52)
Man sake dvi savaites nevalgyti astriu, rukytu, keptu aliejuje, riebiu patiekalu. Sake galiu valgyt ir varske jei ji neriebi. Poto po truputi grizti prie iprasto maisto. Valgyti po nedaug bet daznai, kokius 4-5 kartus.

as butent to ir nevalgau. o visa kita bandau, kol kas jokiu blogumu nebuvo ax.gif tik viena karta paragavau rukytos lasisos, tai skrandis sustreikavo blush2.gif greitu metu neberizikuosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cvetocik: 20 birželio 2012 - 21:49