Dariausi ir as grybo g. nezinau man labai patiko, operacines net nepamenu, kazkaip suleidzia vaistuku palatoje, ir vis po truputi atsijungi, pamatai kaip seseles laksto ir vsio uzmiegi... viskas bus gerai, pasirupns ten gerai. Laksto ten sesele ir chirugas daznai ateina paziuret
QUOTE(ause makaliause @ 2012 06 19, 16:24)
Dariausi ir as grybo g. nezinau man labai patiko, operacines net nepamenu, kazkaip suleidzia vaistuku palatoje, ir vis po truputi atsijungi, pamatai kaip seseles laksto ir vsio uzmiegi... viskas bus gerai, pasirupns ten gerai. Laksto ten sesele ir chirugas daznai ateina paziuret
Tai gerai, kažkaip net nenoriu tos operacinės pamatyt

Man dar neramu dėl mano to akmens dydžio. Kiek paskaičiau, daugumai būna jų daug, bet jie nors nėra dideli. O čia kad užsiauginau

Mane operavo gyd. Songaila. As atsimenu ten buvau, bet dabar net neatsimenu kaip ji atrode, viskas ten labai greitai, atvaizuoji pasitinka ir sutvarko, greit nereikia jaudintis, nereikia ilgai laukti. Nu vienos skylutes nedideles, kita didesne bent jau pas mane taip buvo, na manau pralistu tas akmenukas
Na nezinau as visada jutau skausmus ir visada budavo su temperatura. Bet viskas buvo gerai.
Viskas bus gerai

QUOTE(ause makaliause @ 2012 06 19, 18:02)
Mane operavo gyd. Songaila. As atsimenu ten buvau, bet dabar net neatsimenu kaip ji atrode, viskas ten labai greitai, atvaizuoji pasitinka ir sutvarko, greit nereikia jaudintis, nereikia ilgai laukti. Nu vienos skylutes nedideles, kita didesne bent jau pas mane taip buvo, na manau pralistu tas akmenukas
Na nezinau as visada jutau skausmus ir visada budavo su temperatura. Bet viskas buvo gerai.
Viskas bus gerai

Mane irgi operuos gyd.Songaila

Viskas bus gerai
jis gal ir neperkalbiausias, bet rupinasi. Seseles ten labai fainos, rupinasi ten, stengiasi.

Beje, gydytojo pamiršau paklausti, ar po operacijos (bent vakare) galima ką nors valgyt? Ar ten duoda maisto? Ir išvis ką galima valgyt po operacijos tą ir kitą dieną? Kažkaip visiškai išgaravo iš galvos paklaust.. Nusipirkau džiuvesėlių ir jogurto bei vandens. Gal užteks

Nieko nereikia, kai ateina laikas viska duos. vakare nieko neduos valgyt, nebent zalios arbatos ir vandenuko. nezinau bent jau man taip, tai turbut ir kitiems taip
Ryte duos vaisines arbatos ir dziuveseliu. Ten net dantu sepetukas, dantu pasta slepetes, naktinius duoda, viska matyt uz atitinkama kaina
Surasis lapa, viska poto paiskins ka galima valgyt kas kiek laiko, ka galima daryt ko. viska paaiskins

QUOTE(Špūlė @ 2012 06 19, 21:26)
Beje, gydytojo pamiršau paklausti, ar po operacijos (bent vakare) galima ką nors valgyt? Ar ten duoda maisto? Ir išvis ką galima valgyt po operacijos tą ir kitą dieną? Kažkaip visiškai išgaravo iš galvos paklaust.. Nusipirkau džiuvesėlių ir jogurto bei vandens. Gal užteks 

Na, sėkmės tau, nors jau ir pavėluotai rašau

QUOTE(pupele99 @ 2012 06 20, 19:29)
Na, sėkmės tau, nors jau ir pavėluotai rašau
būtinai parašyk,kai grįši namučio, kaip viskas pasisekė, kaip jautiesi
p.s. jogurto, kaip ir pieno produktų, tikrai negalima po operacijos 

o man ligoninej sake,kad kita diena galesiu jogurta valgyt

QUOTE(cvetocik @ 2012 06 20, 20:35)
niu ten įdomiai visai pas tave

gal Ause makaliause dar pakomentuos, įdomu, ką tau grybe sakė dėl dietos ir visų produktų, ką galima, ko ne

Man sake dvi savaites nevalgyti astriu, rukytu, keptu aliejuje, riebiu patiekalu. Sake galiu valgyt ir varske jei ji neriebi. Poto po truputi grizti prie iprasto maisto. Valgyti po nedaug bet daznai, kokius 4-5 kartus.
QUOTE(ause makaliause @ 2012 06 20, 20:52)
Man sake dvi savaites nevalgyti astriu, rukytu, keptu aliejuje, riebiu patiekalu. Sake galiu valgyt ir varske jei ji neriebi. Poto po truputi grizti prie iprasto maisto. Valgyti po nedaug bet daznai, kokius 4-5 kartus.
as butent to ir nevalgau. o visa kita bandau, kol kas jokiu blogumu nebuvo