Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(dija @ 2012 06 27, 12:37)
ale smagiausia istorijos dalis tame, kad neisigilinau kaip tuos kiausus valgyt smile.gif sau laiminga su bulka ir majonezu kapojau juos smile.gif tai dreugeska sunervinau konkreciai, nes ana visa savaite kankinosi saziningai ir tik 1 kg numete smile.gif

Oooo, svajoniu dieta biggrin.gif Buna neteisybiu, as vakar prisirijau sausainiu, traskuciu, alko ant virsaus ir numeciau doh.gif biggrin.gif Deja tai isimtis, o ne taisykle 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Katrix, aišku, vadinasi trumpiausiu ir vaizdingiausiu keliu važiavom thumbup.gif
ale smagiausia istorijos dalis tame, kad neisigilinau kaip tuos kiausus valgyt smile.gif sau laiminga su bulka ir majonezu kapojau juos smile.gif tai dreugeska sunervinau konkreciai, nes ana visa savaite kankinosi saziningai ir tik 1 kg numete smile.gif

Nu ja nuo čia kaip juokiausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Va cia tai smagiai pasijuokiau biggrin.gif
O sia dieta reikes ir man pasidometi, gal reiks pabandyti.
Atsakyti
net neisivaizduoju ar cia rimta dieta tie kiausai su greifruktasi, ar cia padruzkes ismislas smile.gif
tik viena zinau, kad braskes ir salotos tei veiksminga smile.gif va turejau kibira braskiu ir didziule deze darzoviu. nu ir ka, praktiskai viena viska surijau. vyresnelis uogu pavalge kazkiek. vyras viena diena parijo ir sako, jau atsibodo nu o as kad geras daiktas neprapultu suvalgiau viska. 3-4 dienos man gavosi beveik braskes ir zole ( 2 kartus mesa valgiau, nes bloga buvo nuo zoles ) tai nuo 58.3 numeciau iki 57.1. skaitau visai liux. nuo zoles niekaip nesugebejau pavalgyt, ale braskes su pienu gerai uzkisdavo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai noreciau , kad kas papasakotu apie pilvo plastika smile.gif
Ar labai sudetinga OP ? Kaip po OP laikotarpis ,ar sumkiai gyja ?
Vis svarstau ar man jos reikia ar ne doh.gif
turiu krutu implantus , tai galvoju jog juos besikeisdama galeciau ir pilvuka susivarkyti ....
Merginos , prasau atsiliepkite ,nes negaliu apsispresti...
Atsakyti
Manau, kad geriau maitintis normaliai ir žiūrėti kiekius, kartais gal padaryti iškrovos dienas (su braškėm ar su kefyru, ar su dar kuo nors), o ne laikytis dietų, nes visą gyvenimą vis tiek dietų neišeis laikytis... Gal ir kiaušiniai su majonezu nieko lotuliukas.gif

QUOTE(**Leila** @ 2012 06 27, 00:32)
O neįmanoma tų riebalų iš kitur paimt ir ten įsodint?

Iš tikrųjų net nepagalvojau apie tokį variantą. Kažin, ar įmanoma g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
ziuriu temą tik spėk skaityti smile.gif

aš po mini jau 3 mėnesiai. viskas čiki, laiminga nerealiai! gyvenimas gerokai paprastesnis, išgėrus stiiklinę nereikia įtraukti pilvo, kad netapčiau kaip nėščia..

tiesa, buvau 3 kartus masaže, norėtųsi dar bet iš VLN į Kauną važinėti sudėtinga. labai padėjo - sumažėjo aptirpimas, randą irgi masažuoja, pilvas ne toks kietas, dar keli kartai ir būtų iš viso gerai, GAL VLN ŽINOTE MASAŽISTŲ? besispecialzuojančių po tokių operacijų?

bendrai, sakė, kad gražiai gyja tiek randas, tiek pats vaizdas smile.gif

norėjau užmesti akį į jūsų pasikeitimus, bet rašo kad blogas slaptažodis. ar jis keitėsi per pastarąjį mėnesį?

Atsakyti
QUOTE(Braske GF @ 2012 06 27, 14:20)
Sveikos  4u.gif
Labai noreciau , kad kas papasakotu apie pilvo plastika  smile.gif
Ar labai sudetinga OP ? Kaip po OP laikotarpis  ,ar sumkiai gyja ?
Vis svarstau ar man jos reikia ar ne  doh.gif
turiu krutu implantus , tai galvoju jog juos besikeisdama galeciau ir pilvuka susivarkyti ....
Merginos , prasau atsiliepkite ,nes negaliu apsispresti...

paskaityk senesnes temas, pakankamai info rasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2012 06 27, 15:20)

Iš tikrųjų net nepagalvojau apie tokį variantą. Kažin, ar įmanoma  g.gif

Man tokia mintis kilo, nes juk į veida sušvirkščia, į kitas vietas, tai ko ten negali g.gif
Atsakyti
Lietuvoj turbūt dar mažai praktikos. norėčiau pamatyt, kaip atrodo pariebalinti (.)(.)
Atsakyti
Gal dėl to, kad (.)(.) reikia didelio kiekio, o kitokioms vietoms mažiau. Reikia pasidomėti.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 06 27, 00:32)
O tau echo ziurejo del skysčių ar apčiuopom?

ziurejo kmuk, ir nemate ax.gif doh.gif Na bet man nelabai kyla abejoniu ir nenuramino tas echo, kad skysciai, masazuotojas patvirtino, kad skysciai. As praktiskai netikejau, kad galima kazka atitaisyt, bet siadnien os rezultatas be koreseto mane nustebino, tai tikiuos kad nevienadienis ispudis ir kad tik geres. Siandien skysciu perpus maziau, is "desreles" liko "sasyska" lotuliukas.gif

Panasu, kad masazas daro stebuklus, planavau vaziuot ryt poryt pas gyd, bet dabar, jei ryt ir poryt toks vaizdas, tai kaip ir nera prasmes ax.gif atidedu pokalbi su gyd po savaitgalio bus aiskiau.

QUOTE(tindiriuska @ 2012 06 27, 15:29)
tiesa, buvau 3 kartus masaže, norėtųsi dar bet iš VLN į Kauną važinėti sudėtinga. labai padėjo - sumažėjo aptirpimas, randą irgi masažuoja, pilvas ne toks kietas, dar keli kartai ir būtų iš viso gerai, GAL VLN ŽINOTE MASAŽISTŲ? besispecialzuojančių po tokių operacijų?

Masazas geris, kaip jau sakiau labai labai mazai tikejau, kad galima ismasazuot, bet... klydau smile.gif
Atsakyti