Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 11, 10:28)
Daiktadėžė "Senasis Paryžius" 29x18x13 cm. - dovana vyro mamai 50-čio proga. Norėjau, kad daiktadėžė tiktų prie svetainės interjero, tad naudojau raudonmedžio beicą bei labai senai tapytų paveikslų reprodukcijas. Daiktadėžės viršuje - inicialai. Viduje išklotas tamsiai rudos spalvos filcas, užrašyti V.Hugo žodžiai.

user posted image

Daugiau nuotaukų rasite čia

Labai grazus visi tavo darbeliai.Ziuriu ir atsigrozeti negaliu. O tu klijuoji tuos didelius paveikslelius arba serveteles visa motyva iskato ar susikarpai juostelemis. Domina dezuciu krastai aplink visa deze g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 11, 14:28)
Ačiū už tokį įvertinimą  4u.gif bet man pačiai dar vertėtų ne vienose kursose pasimokyti  smile.gif

Koks bereikalingas kuklumas..... 4u.gif Zmones ir straipsnius raso, ir kursus veda net puses negebedami... Isties siektinas pavyzdys esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 11, 08:28)
Daiktadėžė "Senasis Paryžius" 29x18x13 cm. - dovana vyro mamai 50-čio proga. Norėjau, kad daiktadėžė tiktų prie svetainės interjero, tad naudojau raudonmedžio beicą bei labai senai tapytų paveikslų reprodukcijas. Daiktadėžės viršuje - inicialai. Viduje išklotas tamsiai rudos spalvos filcas, užrašyti V.Hugo žodžiai.

grazu, skoninga ir akiai malonu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 11, 14:15)
Sielonese, organizuok kursus 4u.gif  4u.gif Pirma eilej busiu ax.gif

drinks_cheers.gif as antra eilej tada
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 11, 07:28)

as vis uzeinu paziureti jusu visu groziu, bet si deze tikrai labai grazi, negalejau nepagirti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 07 11, 14:52)
drinks_cheers.gif as antra eilej tada

Aš trečia. Nes nėra nei vieno darbo, kuris būtų ne mano skonio 4u.gif
Atsakyti
Sieloneše, labai puikus darbas.
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 07 11, 16:58)
Aš trečia. Nes nėra nei vieno darbo, kuris būtų ne mano skonio  4u.gif

Jau manau grupe susirinko... 4u.gif
Atsakyti
Dinulyte, akwariuma, Ispaikyta, Perfect, ačiū 4u.gif

Dinulyte, kiek suprantau klausimą, tai klijuoju visą motyvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 07 12, 10:48)
Dinulyte, akwariuma, Ispaikyta, Perfect, ačiū 4u.gif

Dinulyte, kiek suprantau klausimą, tai klijuoju visą motyvą  smile.gif

Klausimas ar motyva klijuoji visa iskarto ar susikarpai juostelem,kvadraciukais? Kalbu apie tas grazias dezutes albume,na kur su mergaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulyte @ 2012 07 12, 12:43)
Klausimas ar motyva klijuoji visa iskarto ar susikarpai juostelem,kvadraciukais? Kalbu apie tas grazias dezutes albume,na kur su mergaite smile.gif

Parašyk man į až su dėžutės nuoroda smile.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su paskutiniuoju darbeliu... smile.gif Buvo moraliskai sunku daryti si uzsakyma, nes mergaites kurios atsiminimams yra skirta si deze jau su mumis nera sad.gif((( Jos vardas buvo Ariella kas reiskia Dievo Liutas...

user posted image
Atsakyti