AnAngel,keiti stiliu ?
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 03, 01:50)
Oi ne
Ka tik gavau uzsakymuka mergaitiskai "papuosalu" dezutei, t.y. dezute kur 3 metu mergaite laikys savo plauku gumutes, segtukus ir visa kita dar darysiu plauku sepeti ir veidroduka
O ka tau nepatinka tokie mano darbeliai?
Matau šiltą,mielą,spalvingą vaikišką darbelį..AnAngel
AnAngel,labai grazuuuuuuuu
Noreciau tokios kriksto mamos
QUOTE(sobieska @ 2012 08 03, 07:30)
QUOTE(Mmarisha @ 2012 08 03, 10:13)
Aciu, mergaites, labai malonu jog patiko
AnAngel, fainas darbas, labai
Beje, aciu uz lako nuoroda, eisiu ieskoti
Sobieskos pakabos
Sobieskos pakabos
QUOTE(L.M.A. @ 2012 08 03, 11:23)
AnAngel, fainas darbas, labai
Beje, aciu uz lako nuoroda, eisiu ieskoti
Aciu
Nera uz ka. Pigiausias jis Svitrigailos g. Helvina imone. Norfos 2me aukste. Beje labai malonus vyriokas dirba tai nuolaida dar pritaiko
Sveikos
ačiū visoms už žodžius apie mano drobes
VasareV, dėžutė tokia daili
Labi patiko Džiugos ir Sobiekos darbai
Pamačiusi AnAngel komplektuką, man prieš akis iškilo Whatever? dėžė su pėledžiukais
Labai įdomiai vidus atrodo, ką jo dekoravimui naudojai?
ačiū visoms už žodžius apie mano drobes
VasareV, dėžutė tokia daili
Labi patiko Džiugos ir Sobiekos darbai
Pamačiusi AnAngel komplektuką, man prieš akis iškilo Whatever? dėžė su pėledžiukais
QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 03, 19:15)
Viduje beicuota zaliu beicu ir ant dugno priklijuotas zalias su taskiukais filcas, o ant dangcio dekoruotas "P" raide
QUOTE(AnAngel @ 2012 08 03, 19:09)
Viduje beicuota zaliu beicu ir ant dugno priklijuotas zalias su taskiukais filcas, o ant dangcio dekoruotas "P" raide 
Taip ir maniau, kad beicas
... o filcą žinau, pati nesenai dekoravau krikšto dėžę su juos, realiai jis daug ryškesnis ir "smagesnis"
QUOTE(Sielonešė @ 2012 08 03, 22:32)
Taip ir maniau, kad beicas
gražiai atrodo
... o filcą žinau, pati nesenai dekoravau krikšto dėžę su juos, realiai jis daug ryškesnis ir "smagesnis"
Aciu