QUOTE(lilijav @ 2010 09 05, 11:20)
Matau, kad padariau didele klaida
palikau savo dukra pirma diena darzelyje iki 12 val. (pasiliko be problemu, nes jau nepirma karta pasilieka su mociutem net keliom dienom) kai atejau paimti, visa apsiverkusi
, aukletoja sako, tik truputi verke ant pacio galo, bet as matau, kad net zandai israude, lig kas muse per veida, dar tokios niekada nebuvau maciusi apsiverkusios, sakiau aukletojai, kad skambintu, jeigu verks, bet ji nepaskambino
, nejaugi sunku buvo, as visai arti darzelio gyvenu, buciau atbegusi.
Kita diena jau is pat ryto i darzeli eiti nenorejo
, nuejau kartu i grupe, ji iskarto ant ranku uzlipo ir nepaleidzia mane, matau kiti vaikai i mane ziuri irgi lupa pradeda tempti (visi naujokai, mamu nori) aukletoja sako, reikia palikti vaika nes kitiems sunku ir su aukletoja kontakto nebus, jeigu mama grupeja sedes. As jai pritariau ir isejau, atejau pries 12, dar valge, girdziu uz duru maniske vis sako: noriu pas mama, noriu pas mama, o ant pacio galo jau vergdama, tada iejau i grupe, kai pamate mane, kaip pradejo asaroti
nuraminti niekaip negalejau:)))
Dabar nezinau ka daryti???
Gal patarti kas gali, kiek laiko vaika palikti, manau, kad jai per ilgai tiek laiko mamos laukti 3 val.. Aukletoja nepasitikiu, kad pasakys tiesa, kaip vaikas jautesi, nepaskambins jeigu verks, kartu grupeje buti irgi neiseitis 

Kita diena jau is pat ryto i darzeli eiti nenorejo

Dabar nezinau ka daryti???

Nesuprantu,kodel pati nepaskambinote ir nepasiklausete,kaip vaikas jauciasi?Gal aukletoja ne tokia turtinga,kad galetu mamoms is savo telefono skambineti(ir kodel turetu?)supratima reikia tureti.Ir dar ju tokios mazos algos,gal net saskaitos aukletoja nebuvo pasipildziusi,net ir noredama negaletu paskambinti.Mano sunaus aukletoja man tiesiai pasake,kad nepaskambins,nes is sio menesio algos negales pasipildyti saskaitos,tik spalio menesi...gal kaip nors.
Papildyta:
QUOTE(lilijav @ 2010 09 06, 14:58)
Siandien iki darzelio nuejio ramiai
Kai atidariau grupes duris tai vaizdelis buvo toks: aukletoja nesioja ant ranku viena berniuka kuris baisiai rekia
, aplink auklyte kokie 3-4 vaikai kurie irgi verkia, jiuos bando raminti, glosto galvytes, rodo zaisliukus, kiti pakampuose patiliukais vieni verkia
, vaiku apie 10, niekas nezaidzia, dziaugsmo jokio, prie sito pulkelio prisijunge ir maniske
i grupe ieiti nenorejo
, aukletoja padejo ant zemes verkenti berniuka, kuris dar baisiau pradejo rekti ir rekencia isrove is mano ranku manyske
as pabegau
Palikau valandai, nes aukletoja pasake, kad vaiku i lauka neves, manau, kad taisingai, nes tokius apsiverkusius i lauka vesti negalima, iskarto susirgs.
Kai grizau po valandos paimti vaika, pro langa vaizdelis buvo toks: maniske ir dar vienas berniukas padeje galvytes ant palanges guli
(tokioje pozoje niekada savo vaiko neesu maciusi) dar viena mergaite salia ju ramiai stovi
(pasirodo ne visiems taip blogai), kai uzejau i grupe, kveciu dukra, ji lig tais negirdi, jokios reakcijos, priejo auklyte (as nenorejau per kilima su batais eiti) pasirodo ji prisiusiojo i kelnes ir baisiai issigandusi stovi, nes bijo net pajudeti, auklyte pasake nieko tokio, tai kaip pradejo verkti
issilejo emocijos
Manau ir toliau palikinesiu neilgiau valandos, ziuresiu kaip elgsis, kai nebeverks paliksiu truputi ilgiau, tik matau bresta nauja problema
pradejo ciaudeti, snargliuotis
, rytoj visai nevesiu
.

Kai atidariau grupes duris tai vaizdelis buvo toks: aukletoja nesioja ant ranku viena berniuka kuris baisiai rekia

Palikau valandai, nes aukletoja pasake, kad vaiku i lauka neves, manau, kad taisingai, nes tokius apsiverkusius i lauka vesti negalima, iskarto susirgs.
Kai grizau po valandos paimti vaika, pro langa vaizdelis buvo toks: maniske ir dar vienas berniukas padeje galvytes ant palanges guli

Manau ir toliau palikinesiu neilgiau valandos, ziuresiu kaip elgsis, kai nebeverks paliksiu truputi ilgiau, tik matau bresta nauja problema