mano mazius kelesi 7.30 iki 8 dar lovoje draugaujame ,po to einam kloti lovu ir praustis iki 9 papusriciaujame ir tvarkomes ,10 einame i lauka miegoti iki 13 valandos ,tada gryztam pietaujame ir ruosem valgyti sesei ,15 valanda einame i lauka miegoti ir miegame iki 17 val po to einame valgyti ir ruosti teciui valgyti ,18.30 vel einame i lauka ir buname iki20 valandos ,gryze pavalgom nusiprausem ir 21.30 einam miegoti
Na, mano dvynukėms dabar 1m. 3mėn ir jau kurį lauką režimas nusistovėjo toks 9kažkiek su amžium keitės
):
prabundusios paryčiais ar naktį - gauna MP ir verčias ant kito šono, miegam kažkur iki 9-10val, tada vartomės lovoj, MP, pasimyluojam ir 10,30-11 val ridenamės iš lovos.
Kol verdu košę, jos žaidžia arba šeiminikauja šalia, kol košė pravėsta - prausiamės ir persirengiam, po to kažką nuveikiam namuose (skalbinius tvarkom arba kokias gėles palaistyt), ruošiamės į lauką.
jei geras oras - kvėpuojam 'grynu' miesto oru pora val, jei prastas - trumpiau.
grįžusios gauna vaisių arba duoniukų, kukurūzui užkandžiui ir eina miegot su MP.
miega apie 1,5-2,5 val nuo 15 iki 18val.
Tuo metu aš verdu jų pietučius, žiūriu teliką, pamezgu. Atsikėlusios pietauja, žaidžiam namie - skaitom, konstruojam, mokomės; verdam vakarienę tėtukui, sriubą ar kažką, ko joms dar negalima).
kartais apie 19val dar išeinam kur nors, jei geras oras ir šviesus metų laikas.
parėjus tėtukui dūksta su juo, maudomės, vakarieniaujam apie 21val, atliekam vakarinius ritualus (dantų valymas, pižama, pasakos, MP...) ir užmiega įvairiai, priklauso nuo nuovargio - būna, kad ir apie vidurnaktį
Labai nepatinka, kai dėl svečių, išvykų ar skiepų/dantų režimas išsiderina

prabundusios paryčiais ar naktį - gauna MP ir verčias ant kito šono, miegam kažkur iki 9-10val, tada vartomės lovoj, MP, pasimyluojam ir 10,30-11 val ridenamės iš lovos.
Kol verdu košę, jos žaidžia arba šeiminikauja šalia, kol košė pravėsta - prausiamės ir persirengiam, po to kažką nuveikiam namuose (skalbinius tvarkom arba kokias gėles palaistyt), ruošiamės į lauką.
jei geras oras - kvėpuojam 'grynu' miesto oru pora val, jei prastas - trumpiau.
grįžusios gauna vaisių arba duoniukų, kukurūzui užkandžiui ir eina miegot su MP.
miega apie 1,5-2,5 val nuo 15 iki 18val.
Tuo metu aš verdu jų pietučius, žiūriu teliką, pamezgu. Atsikėlusios pietauja, žaidžiam namie - skaitom, konstruojam, mokomės; verdam vakarienę tėtukui, sriubą ar kažką, ko joms dar negalima).
kartais apie 19val dar išeinam kur nors, jei geras oras ir šviesus metų laikas.
parėjus tėtukui dūksta su juo, maudomės, vakarieniaujam apie 21val, atliekam vakarinius ritualus (dantų valymas, pižama, pasakos, MP...) ir užmiega įvairiai, priklauso nuo nuovargio - būna, kad ir apie vidurnaktį

Labai nepatinka, kai dėl svečių, išvykų ar skiepų/dantų režimas išsiderina

Mes taip pat laikomės savo rezimo:keliamės 8.30-9.00,prausiamės,pusryčiaujam,zaidziam,jei grazu lauke zaidziam.po to uzkandam ir pietu miego.atsikelę papietaujam, ir einam i lauką.o kai grįztam taisom tėveliui vakarienę,ir po to jau ir vakaras su tėveliu prasideda:zaidimai,šokiai,filmukai. 20.00 vakarieniaujam,ir 21.00 ruošiames liulia liulia:prausiames,rengiames,skaitom knygutes
zinoma,yra dienu kai lyja ir t.t. tai tada susirandam uziemimu namučiuose
keliones labai išderina,bet gi ne kiekvieną dieną

zinoma,yra dienu kai lyja ir t.t. tai tada susirandam uziemimu namučiuose

Ale kaip jus visi anksti keliates
Mes keliames 11 val
Pavalgom, nuvaziuojam su masina i parduotuve arba pas teveli i darba, gryzus uzkanda ir eina miegoti nuo 15:00-18:00, atsikelus pavalgo pietus
ir laukiam gryztancio tecio, paskui i parduotuve arba pasivaiksciot jei geras oras ir gryzus buna vakariene, o miegot keliaujam apie 24:00

mes tai su vyresniuoju (2,4 m) keliames apie 8 val, iki 9 papusryciaujam, tada tvarkomes, ruosiam pietus, zaidziam; tuo laiku atsikelia ir mazasis (1,5 men). apie 11 val iseinam i lauka, uzmigdom mazyli, pazaidziam, pasivaikstom, griztam namo apie 12 val, valgom pietus ir apie 13h einam su vyresneliu pietu miegelio irgi vezime i kiema. tuo laiku ash tvarkausi, ilsiuosi, ruosiu valgyti kanors. apie 15-16 val abu atsikelia, valgom, zaidziam, kartais telika paziurim pagal poreikius. ziema po miego i lauka nebeinam nes tamsu. mazasis daugiausia laiko vakare leidzia ant ranku nes pilvelio diegliai kamuoja, benesiojamas ir numinga dar karta. apie 19h vakarieniaujam, prausiames, maudomes, dar pazaidziam ir 21-22 val lovoje abu migdosi. ash per ta laika tvarkausi, vis ateinu pasiziureti ir dickiui liepiu nelisti prie brolio. kai uzmiega as dar prie kompiuko pasedziu, telika pziuriu ir miegoti. kaip kuriom dienom isvykstam i burelius 18:00 su dickiu arba 10:00 su abiejais vaziuojam susitikti su kitom mamom kurnors iki 13-14h arba jau tenka migdytis svetur.
QUOTE(daivoska @ 2007 01 17, 16:07)
Mes keliames 11 val
Pavalgom, nuvaziuojam su masina i parduotuve arba pas teveli i darba, gryzus uzkanda ir eina miegoti nuo 15:00-18:00, atsikelus pavalgo pietus
ir laukiam gryztancio tecio, paskui i parduotuve arba pasivaiksciot jei geras oras ir gryzus buna vakariene, o miegot keliaujam apie 24:00

Nu va atsirado ir tokiu kaip mes

Musu darbotvarke
ilga laika iki darzelio buvo tokia:
keliames apie 8,15-8,30 prausiames, pusryciaujam. Apsitvarkom kambarius, indus susiplaunam ir pan. Apie 10 val einam i parduotuve. Jei orai geri, pasidedam pirkinius, sukertam koki jogurtuka, zaislus, dvirati i rankas ir vel i lauka. Gryztam apie 13 val. Vaikas valgo pietusI(ka nors greito pagaminto- desrele ar pan, ar nuo vakar) ir eina pietu miegelio. Per ta laika as pagaminu pietus. Ir visas kitas laikas MANO
Miega nuo 14-17 val. Atsikeles valgo pietusII, jei oras geras einam i lauka. Vasara gryzdavom namo apie 20 val. Vakariene, paskaitom pasaku, praustis ir miegot. Uzmigdavo 22-22,30 val.
Dabar darzelis pakoreguoja, gryztam namo apie 17 val. Kol vaikas uzkanda sio bei to, gaminu vakariene. Vaikas zaidzia kartu su manim virtuvej, arba eina vienas i savo kambari. Apie 19 val vakarieniaujam. Paskui laikas su vaiku- skaitom, zaidziam, ziurim TV. kartais kazka nudirbt reikia, tai kartu- svarbiausia juk demesys. Miegot ruosiames 21 val.

keliames apie 8,15-8,30 prausiames, pusryciaujam. Apsitvarkom kambarius, indus susiplaunam ir pan. Apie 10 val einam i parduotuve. Jei orai geri, pasidedam pirkinius, sukertam koki jogurtuka, zaislus, dvirati i rankas ir vel i lauka. Gryztam apie 13 val. Vaikas valgo pietusI(ka nors greito pagaminto- desrele ar pan, ar nuo vakar) ir eina pietu miegelio. Per ta laika as pagaminu pietus. Ir visas kitas laikas MANO

Dabar darzelis pakoreguoja, gryztam namo apie 17 val. Kol vaikas uzkanda sio bei to, gaminu vakariene. Vaikas zaidzia kartu su manim virtuvej, arba eina vienas i savo kambari. Apie 19 val vakarieniaujam. Paskui laikas su vaiku- skaitom, zaidziam, ziurim TV. kartais kazka nudirbt reikia, tai kartu- svarbiausia juk demesys. Miegot ruosiames 21 val.
QUOTE(daivoska @ 2007 01 17, 16:07)
Mes keliames 11 val

ir mes gyvenam jūsų rėžimu

Nors esu dirbanti mama, bet būna ir laisvadienių gi
Taigi mano mergina keliasi 8 val. apsirengiam, prausiamės, pavalgom. Apie 10 val. aš einu tvarkytis, o mažoji viską daro iš paskos, žodžiu mane kopijuoja, taigi tai mums gaunasi kaip žaidimas
Pietų negaminu niekada, valgome ką nors greito, sriubytę, sumuštinius arba ką nors iš greito maisto (koldūnai, tinginiukai, dešrelės ir pan.) taigi pietūs mūsų gaunasi apie 12 val. Maždaug apie 13 val., mažoji eina miegoti. Miega net 3 valandas
Atsikelia 16 val. tada būtinai lekiam į kiemą, o per tą laiką kai mažoji miega aš būnu paruošusi vakarienę
Pabūnam lauke apie 2 - 3 valandas ir einam namučio, kur mūsų laukia tetukas. Ir einam vakarieniauti. 19 val. nuveikiame ką nors raminančio, knygučių nepripažystame, tai bandome dainuoti ir deklamuoti eilėraštukus, žaidžia su savo lėlytėm, piešia. Stengiuosi per daug su savo pupa neužsižaisti, nes taip tai ir visą dieną norėtų, kad žaisčiau, reikia ir savarankiškumo. Dažniausiai kai ji žaidžia o aš tvarkausi ką man reikia, mes kalbamės ir taip palaikome ryšį.
Nesu iš tų mamų kurios seka kiekvieno vaiko žingsnį ir ištisai su vaiku žaidžia
Miegoti einame apie 21.30 tada ilgai myluojamės, glostau mažiukei nugarytę kol užmiega. Tai tokia ta mūsų dienotvarkė

Musu tik ritinis rezimas nesikeicia, prabunda 7 ir atlieka reikalus. O po to kaip iseina uzmiega 9-10. Kad ir kaip stengemes ipratinti laikytis rezimo nieko nesigauna. Gal kai paaugs ir pasikeis, bnet dabar tai jokio rezimo nera, mums dar tik 3,5 menesio
Smagu pagaliau vasara
. Nes dienos ritmas šiektiek pasikeitė, gyvenu mažosios ritmu. Vyresnėlis pabaigė pirmuosius savo mokslo metus, tai mama gali keltis su mažąja. O tai buna ir 7:00, ir 8:00, o kartais ir apie 9:00. Paskui pusryciai lovoje
. O per mokslo metus keldavausi 6:25
. Pusryčiai mokinukui ir mama arbatos išgerdavo, tėtė pusryčiaudavo. Išleidus vyrus eidavau dar pasaugoti mažosios miego
.
Pakilus iki 14:00 budavo merginu, laikas (čia as apie save su mažąja)
Tai žaidimai, laukas, pasivaikščiojimai ir t.t.
O kitas pusdienis pietu, ruoša, pietu, miegas, pamoku, ruošimas, žaidimai.
Vakare tėtė pasimdavo vyresnėli, pasportuoti (vaikinu, laikas
). O i, miegu, karalystę keliaujam apie 22:00.

Pakilus iki 14:00 budavo merginu, laikas (čia as apie save su mažąja)

Tai žaidimai, laukas, pasivaikščiojimai ir t.t.
O kitas pusdienis pietu, ruoša, pietu, miegas, pamoku, ruošimas, žaidimai.
Vakare tėtė pasimdavo vyresnėli, pasportuoti (vaikinu, laikas

Ir mes turime daugmaž nusistovėjusį režimą. Keliasi Enytė tarp 6.30 ir 7.30, tada susitvarkom po nakties, truputį pažaidžia, apie devintą pavalgo, pažaidži, po 10 eina į lauką pasivaikščioti. Grįžta maždaug po 3 valandų, pavalgo, paskaitom knygutę ar šiaip kokią dėlionę pažaidžiam, apie 15 valandą eina miegot, miega iki 17-17.30, atsikėlus vėl pavalgo ir vėl einam į lauką, iš kur grįžtam apie 20 val. Tuomet išsimaudo, po to pavakarieniauja, vėl pažaidžiam kokių žaidimų ar ba pasaitom knygutes ir 21.30 Enytė eina miegot