Įkraunama...
Įkraunama...

kaip praleidžiate dieną?

QUOTE(julija4ever @ 2009 02 17, 12:36)
...18.00 jau miega...
Jooooo.... cia kazkas is skyrelio fantastika. Idomu butu suzinoti, kaip pripratinot vaika tokiu laiku gultis? blink.gif  Jeigu maniske eitu miegot 18 val. (nors sansai=nuliui, bet galim pafantazuot biggrin.gif ), tai atsikeltu, sakykim 4 val. ryte lotuliukas.gif
g.gif Net nezinau kaip pripratinau. Tiesiog pastebejau kad tokiu laiku jis jau pavarges, ima zysti. O kai jau uzmiega sesta tai negi imsiu ir zadinsiu. Ir ka pazadinus? g.gif

QUOTE(Sin City @ 2009 02 17, 12:52)
blink.gif  mega_shok.gif Jus gal tik antram miegui ji migdykit tokiu laiku,kokia valanda tegu pamiega ir viskas, prikelt unsure.gif Pirma karta girdziu kad metinukas vaikas eitu miegot 18 val unsure.gif
Neisivaizduoju kaip tureciau ji zadinti... Nes kai jis miega, tai mes kituose kambariuose nesisaugom, barskinam indus, kalbam ir tt., o jis labai kietai miega.

O del guldymo 18 val, tai cia tik Lietuvoj nepriimta. Vokietijoj, pvz., visi stebisi jei guldai vaika 22val. Kiek zinau ai pradinukai i lova cia siunciami 19 - 20 val. Ir niekas tuom nesistebi. Tik vaikams, manau geriau jei jie issimiega.

O tarp kitko kiek vaikui reikia miegoti tai isskaiciau is daugeliui gerai pazistamos P. Simulio ir A. Vingro "Jauniems tevams". Ten rasoma, kad metinukas "per para miega 15 val., is ju 2 kartus po 2 val. diena". "2-3 metu vaikai per para miega 13-15 val."Ir siuloma vaikus migdyt du kartus diena.

Iki metu tai ir migdydavau du kartus diena, tada vakare guldavo 19.00. Bet nuo metuku nebenorejo antra karta miegot. Juokdavosi, dukdavo ir tiek. O vakare tada jau budavo pavarges. taip ir isejo su ankstyvu guldymu. O man taip labai patogu, pietu miegeli labai anksti atmiega, o paskui po pietu galim visus reikalus sutvarkyti, pasivaiksciot. O vakaras vel laisvas ax.gif TUriu laiko ir vyresnelei sesiametei. Kuri, beje, i lova guldoma 20val. tongue.gif

Tik vat vasara gali but sunkiau su visais ankstyvais miegojimais. Na, bet ziuresim unsure.gif

Atsakyti
as pati vaika guldau tarp 19.30 ir 20.00,keliasi 6.30-7.00.As nuo pat mazumes ivedziau toki grafika,nes as noriu ir laisva vakara tureti,mano vyras taip pat.Ir tikrai taip Vokietijoje taip yra,kad vaikai eina anksti miegoti,kad bent tevai galetu atsipusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luckylein @ 2009 02 17, 20:44)
as pati vaika guldau tarp  19.30 ir 20.00,keliasi 6.30-7.00.As nuo pat mazumes ivedziau toki grafika,nes as noriu ir laisva vakara tureti,mano vyras taip pat.Ir tikrai taip Vokietijoje taip yra,kad vaikai eina anksti miegoti,kad bent tevai galetu atsipusti smile.gif
Tevai atsipucia, o vaikai normaliai issimiega. Manau miegas vaikams tik i sveikata. bigsmile.gif
Atsakyti
geri jūsų vaikučiai,kad pasiduoda režimui thumbup.gif ,maniškės tai nuo dviejų metų,kai baigiau maitinti,negalėjau užmigdyti schmoll.gif nešiodavau po kelias valandas dainuodavau,bet nieko,kada jai užeina noras tada ir užmiega doh.gif atvirkščiai viską daro g.gif jai patinka 17 val eiti pietų miegoti doh.gif paskui naktinėja doh.gif jei pietų nemiega tai atsigula 23val ir ryte11- 12val atsikelia miego manau pakanka ax.gif
Atsakyti
4u.gif Suneliui 1 metukai ir 1 men,o musu dienotvarke kokia:
8.30- keliame, rengiames, prausiames
9.00 - atsigeriam misinuko
10.00 - valgom varskyte, arba kosyte
10.30 -12.00 einame i lauka
12.00 -13.00 zaidziame namie, verdames pietus
13.00- 13.30 pietaujame
13.30 einame pietu miegelio (tai trunka apie 2,5 val)
~16.00 -17.30 zaidziame
17.30 valgome kokios pieniskos sriubytes, ar kosytes
~18.00-20.00 zaidziame su teveliu, nes bunam labai pasiilge smile.gif
20.00 ruosiames miegot, tvarkome zaislus,
20.30-21.00 vakarieniaujam, prausiames, rengiames
21.00 gulime loveleje ir miegam
4u.gif
zinoma ne visada gaunasi viskas laiku , na bet stengiames neissimusti is grafiko
Atsakyti
QUOTE(RutaT @ 2009 02 17, 23:56)
Tevai atsipucia, o vaikai normaliai issimiega. Manau miegas vaikams tik i sveikata.  bigsmile.gif

Cia daug nuo pacio vaiko priklauso. Vienems reikia ilgiau meguoti kitiems maziau. Mes suauge gi irgi ne vienoda mego grafika turime. As esu miegale galiu miegoti apie 12 ir daugiau valandu, o mano vyrui uztenka max 6 valandos per para doh.gif
Vienos pazistamos mergaite pirmus 5menesius miegodavo be sustojimo, atsibusdavo arba mama pazadindavo pavalgyti ir vel uzmigdavo blink.gif
Mano maze miega apie 15 valandu per para. Nuo 21.00(plius/minus) iki 9.00(plius/minus) ir pietu nuo 12.00 iki 15.00. O jos drauge uzmiega 19.00 iki 5.00 ryto, vel miega 7.00-9.00 ir vel 13.00-14.30.
Visi vaikai skirtingi
Atsakyti
Mums greit metukai 4u.gif Einam miegot 20 val, keliames 6-7 val (nakti daznai kelias mp). Diena miegodavo dukart po valanda, bet dabar sunus pradeda atsisakinet antro miegelio. Buna ir ziovauja, trina akeles, bet kai bandau migdyt, pyksta, lekia zaist. Taigi gaunasi nedaug to miegelio doh.gif , bet matyt tiek uztenka ax.gif
Atsakyti
Mes atsikeleme einame pavalgyti,paskui einame i lauka ar i zaidimu kambari nuvedu,paskui einame i kavinuke kartais pasedeti arba namie pavalgyti pietu,paskui vel i lauka smile.gif
Atsakyti
4u.gif Mano suneliui jau greit bus 2 metukai.
Musu dienotvarke tokia:
8-9val. Keliames, prausiames, geriam arbatyte, valgom obuoliuka ar meliona ar kitoki vaisiu, jei nera vaisiu tai apsieinam
9-10val. Valgom kose, pavalgius vaikas ka nors pazaidzia, o as issiverdu sriubyte
11val. einam i lauka pazaisti, jei lyja varom pas draugu i svecius arba namie zaidziam
12-13val. valgom sriubyte ir skaitom knygutes
13-14val. Pietu miegelis, trunka apie 2-3val., as tuo tarpu ka nors pietums pasidarau
15-16val. valgom pietus, paskui zaidzia vaikas, as tvarkausi ar kur nors prasiblaskyt ismaunu, cia kaip tetukas dirba ir nuo situacijos priklauso
19val. valgom vakariene, dazniausiai kose
20-21val. nusiprausiam, vakarine pasakele, dainele ar lopsine ir miega, o man pats darbymetis prasideda arba poilsis, laikas vyrui ir sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanroma: 05 kovo 2009 - 21:51
na, is tiesu, dienotvarke, neblogai smile.gif

bet pas mus jos tokios idealios kaip ir nera biggrin.gif

dukryte, labai puikiai kiekvienakart vis kokiu naujoviu man pateikia, tai valgyt nenori, tai nori, miegoti - tai miega ilgiau, tai trumpiau, zaidzia taip pat labai skirtingai kiekviena diena biggrin.gif

stengiuosi aisku vakare neleisti dukti iki velumos, bet jau kai ateina eile dantuku kalimuisi, tai gali stengtis, kiek nori, kol nepraeis skausmas, tol ir nemiegos.

gal kai paaugs, ir atsiras tas toks rezimas, bet kolkas, tai labai retai kada viskas atitinka laika ta pati g.gif

bus matyt 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu dienotvarke priklauso nuo to kada ji pabunda,kadangi pastebejau yra peleduke ir jos neprikelsi be 10ryto,tai ir miegiuko eina tik 22val.Daug praleidziame kieme laiko ir gamtoje nes savo turime smile.gif Pietu miegas buna apie 14:00-14:30 pora valandeliu ir po to jau vel kaip iseina jei nesalta i kiemeli arba zaidziame namuose ax.gif
Atsakyti
Paprastai: keliamės, valgom, einam laukan, vėl valgom, miegam, vėl valgom, tvarkomės namuose, geriam kakavą ir einam miegoti. Atrodo paprasta, bet mamytei laiko nebelieka knygą paskaityti...
Atsakyti