Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai

Siaubas, nu ir zmoniu pasauly yra doh.gif man taip apmaudu, gyvena juk kazkiek laiko du zmones, vienas kitam grazius zodzius sako, vaikus kartu gimdo, augina......ir stai po skyrybu va kokie tikrieji veidai pasirodo..... Laikykites mamka35, labai jus uzjauciu. Isivaizduoju, kaip skaudu turetu buti.
Pati as, mielosios, irgi i jus pagalbos kreipiuosi. Situacija tokia, vyras mete mane su dviem vaikais, beveik du metus ne cento nemoka, vis laukiau, tikejausi kazko, per teisine pagalba padaviau skyrybom dokumentus. Gavau is teismo nutarima del laikinuju apsaugos priemoniu taikymo. Vyrelis, kiek zinau, Anglijoje sedi, oficialiai niekur nedirba, tad is jo, matyt, nieko ir neisreikalausiu. bet va, koks klausimas, nutarta: nutarti pavesti vykdyti ieskoves pasirinktam anstoliui. Nutarti vykdyti skubiai. Teismo nutarti gavau kovo 20 d., joje parasyta, kad islaikyma vaikams moketi nuo kovo 8 d. Kada man i antstoli kreiptis? Iskart dabar, ar laukti kazkiek laiko, kol tie alimentai nebus mokami? Teks kreiptis i VIF, ten anstolio pazyma reikalinga, o va, per kiek laiko, nuo kada ta pazyma gaunama, tai gal jus mane paprotinsit 4u.gif dekoju is anksto uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
4u.gif aciu mikisa uz grazius zodzius...mano geros drauges giminaite yra prokurore,tai jinai jai papasakojo apie toki atsaka i ieskini,tai prokurore pasake,lai nekreipia i ta rasliava demesi,kuris surasytas belekaip,parodo iskart zmogaus intelekta ir issilavinima,taip kad teiseja tikrai pamatys kas yra kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2013 03 25, 14:42)
4u.gif mamytes,gal kuri susidure su atveju,kai i paduota ieskini del alimentu,vaiku tevas i ji atsake smeiztu,melu...konkreciai del savo negalejimo moket alimentu parase tik keleta sakiniu(tipo bedarbis)...o visas likes atsakas tai kad as esu valkata,kurv...per 10m niekur nedirbau(nors gimdziau ir auginau vaikus,su mazuoju dirbau iki pat paskutines dekreto dienos)kad per tuos metus pirkes indu uz 500lt,telika,spinta,viska ivardijes nerealiom sumom,tipo visa ta palikes,ir kad dabar vos ne 10m jam nereiktu alimentu moket... doh.gif mano nesantuokine dukra isvadines pridibta merga,nu zodziu skaiciau ir vos neisvirtau is koju doh.gif ....sakykit,teiseja reaguoja i tokius atsiprasant briedus,ar man reikes aiskintis kad nesu atsiprasant valkata doh.gif

na kai mano advokate ispedavo mane paduodant alimentams... sako ruoskis, busi tingine, bloga zmona, dirbt nenorejei, pinigus svaistei...ir kad vargselis ex vyras JAU (staaiga) bedarbis,... zodziu nekreipkit demesio. nemanau kad i tai teismas atsizvelgs. vaikai yra vaikai. juos reikia islaikyti ir maitinti. tevai , kokie jie bebutu Privalo vaikus islaikyti. tiesiog kaip pagalba paprasykit pazymu is aukletoju, mokytoju. tegu paraso kad vaikai ateina priziureti, svarus. ka sjuos pasiima is darzelio/mokyklos. tegu buna kozyris. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2013 03 26, 21:01)
na kai mano advokate ispedavo mane paduodant alimentams... sako ruoskis, busi tingine, bloga zmona, dirbt nenorejei, pinigus svaistei...ir kad vargselis ex vyras JAU (staaiga) bedarbis,...  zodziu nekreipkit demesio. nemanau kad i tai teismas atsizvelgs. vaikai yra vaikai. juos reikia islaikyti ir maitinti. tevai , kokie jie bebutu Privalo vaikus islaikyti. tiesiog kaip pagalba paprasykit pazymu is aukletoju, mokytoju. tegu paraso kad vaikai ateina priziureti, svarus. ka sjuos pasiima is darzelio/mokyklos. tegu buna kozyris. mirksiukas.gif

g.gif o kokio pobudzio ta pazyma turi buti is mokyklos,ar cia paprastai mokytoja ant lapo turi parasyti kad vaikas priziuretas ir pasirasyt?bet kai pagalvoji,kokia geda,turi irodyneti kad nesi ryza,del kazkokio atsiprasant idioto pastailu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2013 03 26, 20:27)
g.gif o kokio pobudzio ta pazyma turi buti is mokyklos,ar cia paprastai mokytoja ant lapo turi parasyti kad vaikas priziuretas ir pasirasyt?bet kai pagalvoji,kokia geda,turi irodyneti kad nesi ryza,del kazkokio atsiprasant idioto pastailu doh.gif

laisva forma, jei gerai atsimenu. na irodinet kad ne ryza tikrai neverta. i tas nesamones niekas nekreips demesio. svarbiausia kaip jauciasi vaikai. ju busena. mano atveju advokate liepe padaryti psihologu ekspertize. (labai brangus tyrimas ir ilgas) psihologu komisija parase isvada. kaip perskaiciau plaukai visur atsistojo. trumpai sakant parasyta kad tevas tiranas, vaikai jo bijo. vaikai myli mamyte ir tik ja 4u.gif na a cia savo atveji pradejau pasakot blush2.gif . tiesiog norejau pasakyt, kad del vyro paistalu nesamoningu nesinervuotumet. svarbiausia kad jus gera mama ir vaikai tikrai lieka su jumis, todel alimentai is jo ir orasykit didesniu 4u.gif jo pajamos dzin.
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2013 03 27, 20:51)
laisva forma, jei gerai atsimenu. na irodinet kad ne ryza tikrai neverta. i tas nesamones niekas nekreips demesio. svarbiausia kaip jauciasi vaikai. ju busena. mano atveju advokate liepe padaryti psihologu ekspertize. (labai brangus tyrimas ir ilgas) psihologu komisija parase isvada. kaip perskaiciau plaukai visur atsistojo. trumpai sakant parasyta kad tevas tiranas, vaikai jo bijo. vaikai myli mamyte ir tik ja 4u.gif na a cia savo atveji pradejau pasakot  blush2.gif . tiesiog norejau pasakyt, kad del vyro paistalu nesamoningu nesinervuotumet. svarbiausia kad jus gera mama ir vaikai tikrai lieka su jumis, todel alimentai is jo ir orasykit didesniu 4u.gif  jo pajamos dzin.

vaikai jauciasi gerai,mazasis 4 m neklausineja is vis apie teva, 9 m berniukas aisku noretu bendraut su tevu,jei sis elgtusi zmoniskai,atsiliepes i tevo skambuti pasake,kad su juo nekalbes,nes jis negraziai kalba apie mama ir sese...nes tetusis dar sugeba berniuko sporto treneri isvadint debilu,su kaimietiska masina doh.gif nu zodziu sneka kaip su savo pijokais statybose,nesvarbu kad vaikai girdi...tai berniukas savaime atsiribojo nuo tevo,siaip visi vaikai visada prie manes,nuo pat mazens...tiesa,mano advokatas valdiskas,tai is vis nieko nepatarineja,nepasako,neinformavo net apie atsakyma i mano jieskini,kai paklausiau,sako koks jums skirtumas ka jis raso doh.gif bus teismas ,ten viska ir issiaiskinsim doh.gif eisiu pas mokytoja,prasysiu kad parasytu del vaiku tada,paduosiu advokatui,tikiuosi neignoruos tos pazymos g.gif p.s o ka rasyti mokytojai,kam skirta ta pazyma?ir dar idomu,ka konkreciai per teisma klausia,visi tik sako,ai paklaus keleta klausimo taves ir ex ir viskas,bet idomu konkreciai suzinot ko butent klausineja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2013 03 27, 23:34)
vaikai jauciasi gerai,mazasis 4 m neklausineja is vis apie teva, 9 m berniukas aisku noretu bendraut su tevu,jei sis elgtusi zmoniskai,atsiliepes i tevo skambuti pasake,kad su juo nekalbes,nes jis negraziai kalba apie mama ir sese...nes tetusis dar sugeba berniuko sporto treneri isvadint debilu,su kaimietiska masina doh.gif nu zodziu sneka kaip su savo pijokais statybose,nesvarbu kad vaikai girdi...tai berniukas savaime atsiribojo nuo tevo,siaip visi vaikai visada prie manes,nuo pat mazens...tiesa,mano advokatas valdiskas,tai is vis nieko nepatarineja,nepasako,neinformavo net apie atsakyma i mano jieskini,kai paklausiau,sako koks jums skirtumas ka jis raso doh.gif bus teismas ,ten viska ir issiaiskinsim doh.gif eisiu pas mokytoja,prasysiu kad parasytu del vaiku tada,paduosiu advokatui,tikiuosi neignoruos tos pazymos g.gif p.s o ka rasyti mokytojai,kam skirta ta pazyma?ir dar idomu,ka konkreciai per teisma klausia,visi tik sako,ai paklaus keleta klausimo taves ir ex ir viskas,bet idomu konkreciai suzinot ko butent klausineja ax.gif

jei byla tik del alimentu, tai tik apie tai ir bus pokalbis. ir rinkit cekius. prasykit draugiu cekiu, kur pirkta vaiikisku drabuziu, valgio... paskaiciuokit. kiek iseina vaiko islaikimas. bureliai, vaistai, komunaliniai. geriausia viska pagristi pazymomis, cekiais. o apie pazyma is mokyklos tai nelabai atsimenu tiksliai, laisva forma, skirta teismui... vaikai graziai svariai aprengti, susukuoti. mokytojos nuomone ape vaiko psihologine busena...uzdaras, ar agresivus. kas pasiima is darzelio, kas domisi mokslais... (mano aveju mokytojos ir aukletojos net nezinojo kaip atrodo tevas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2013 03 28, 18:34)
jei byla tik del alimentu, tai tik apie tai ir bus pokalbis. ir rinkit cekius. prasykit draugiu cekiu, kur pirkta vaiikisku drabuziu, valgio... paskaiciuokit. kiek iseina vaiko islaikimas. bureliai, vaistai, komunaliniai. geriausia viska pagristi pazymomis, cekiais.  o apie pazyma is mokyklos tai nelabai atsimenu tiksliai, laisva forma, skirta teismui...  vaikai graziai svariai aprengti, susukuoti. mokytojos nuomone ape vaiko psihologine busena...uzdaras, ar agresivus. kas pasiima is darzelio, kas domisi mokslais... (mano aveju mokytojos ir aukletojos net nezinojo kaip atrodo tevas) 4u.gif

as kreipiausi i advokata noredama teisiskai iforminti alimentus,su vaiku tevu nebuvom susituoke...bet advokatas ieskini sustate taip,kad gaunasi jog reikalingas svarstymas del vaiku islaikymo,gyvenamosios vietos nustatymo ir bendravimo su tevu nustatymo..cekiu nerenku,nes prasiau po 400lt(uz du-800lt),turiu is gyd.pazyma,nes abu berniukai yra alergiski(nustatyta)..bet jei gauciau 600lt tai butu super,bet kadangi tetusis oficialus bedarbis(savo neturi net banko korteles)dar moka (tiksliau vaiku fondas moka jo mergaitems is pirmos santuokos islaikyma),pats turi skolu del pirmuju alimentu,anstoliai neisiesko doh.gif nu zodziu realiausiai suma kuria priteis 400lt uz abu doh.gif ...
Atsakyti
sveiki mamukai,
si ryta gavau teismo popierius ex padave mane i teisma del vaiko matymosi su vaiku,moka 400lt elementu,prirases kad praranda emocini rysi su vaiku ir pan...nu zdz tokiu nesamoniu per 14 d turiu parasyti atsirasyma,tad noriu paklausti ar itraukti jo naujaja sugyventine,jog ji mane persiakioja,grasina,tevas liepia atsisakyti pinigu tada mus palik ramybei,jog jei vaikas nevaziuos su juo jis pasiims tokiu budu koks man nepatiks,ir pan ar tai turetu itakos teisme?
Atsakyti
QUOTE(liudvine @ 2013 03 28, 19:25)
sveiki mamukai,
si ryta gavau teismo popierius ex padave mane i teisma del vaiko matymosi su vaiku,moka 400lt elementu,prirases kad praranda emocini rysi su vaiku ir pan...nu zdz tokiu nesamoniu  per 14 d turiu parasyti atsirasyma,tad noriu paklausti ar itraukti jo naujaja sugyventine,jog ji mane persiakioja,grasina,tevas liepia atsisakyti pinigu tada mus palik ramybei,jog jei vaikas nevaziuos su juo jis pasiims tokiu budu koks man nepatiks,ir pan ar tai turetu itakos teisme?
ir dar mergaites,kaip ta indeksavima skaiciuoti-jei mes nuo 2011-11-29 issiskyre priteisti elementai,nuo 2010 kartu apie metus laiko negyvenome,vaika islaikiau viena,tai ar verta kreiptis i anstoli,ir ar nuo 2011 man tas indeksavimas uzsiskaito ar ne?

Atsakyti
QUOTE(liudvine @ 2013 03 28, 16:25)
sveiki mamukai,
si ryta gavau teismo popierius ex padave mane i teisma del vaiko matymosi su vaiku,moka 400lt elementu,prirases kad praranda emocini rysi su vaiku ir pan...nu zdz tokiu nesamoniu  per 14 d turiu parasyti atsirasyma,tad noriu paklausti ar itraukti jo naujaja sugyventine,jog ji mane persiakioja,grasina,tevas liepia atsisakyti pinigu tada mus palik ramybei,jog jei vaikas nevaziuos su juo jis pasiims tokiu budu koks man nepatiks,ir pan ar tai turetu itakos teisme?

atskirkit "by..i" nuo vargankes, tpsknt. Kalba apie tevo bendravima su vaiku. Ieskinys yra del bendravimo tvarkos nustatymo? ir jus turite parasyti atsiliepima, o ne "atsirasyma". Tai ir rasykit, apie bendravimo tvarka - ar sutinkate, kad vaikas bendrautu taip, kaip rasoma ieskinyje su tevu.
jei ne, rasykite savo bendravimo tvarka, ir rasykite kad su pasiulyta tvarka ieskinyje nesutinkate.

Pamirskite visas sugyventines, persekiojimus, grasinimus ir etc. atsiliepime ir ypac teismo posedyje.
Atsakyti
TAI GERAI BUTU KAD JIS NORETU BENDRAUTI O NEKISTU SAVO TOS MERGOS,KITAS REIKALAS REIKALAUJA KAD VAIKAS I SAVAITE NEITU DVI DIENASI DARZELI IR BUTU SU JUO,NES JAM SLENKANTIS GRAFIKAS,PLIUS PRIVALAU VAIKO GIMTADIENI DERINTI SU JUO KADA JAM PATOGU BUTU,TIESIOG LABAI DAUG TAM IESKINYJE ZODZIO AS ,MAN IR PAN-NERA ELEMENTARAUS ZODELIO-SUNUS TIK JO INORIAI doh.gif
Atsakyti