Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai

QUOTE(Erikauzas @ 2013 05 15, 11:11)
Dėl vif nežinau,prašiau iš darbovietės už tris mėnesius,daugiau tai ne mažiau,o antstolė kad išduotų pažymą liepė išsiimti 3 mėnesių bankinius išrašus,nustebino nes vif pirmą kartą girdi,kad antstoliai lieptų pristatyti bankinių pavedimų išrašus,tam,kad išduotų pažymą,kaip čia išeina vieniems reikia kitiems nereikia g.gif

dar tokio negirdėjau g.gif gal nuo pačio antstolio priklauso, arba vėl savo taisyklių prisigalvoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2013 05 15, 10:29)
dar tokio negirdėjau  g.gif gal nuo pačio antstolio priklauso, arba vėl savo taisyklių prisigalvoja  doh.gif

Gerai,kad ką tik pasiskambinau,pasirodo prašyme antstolei gautų sumų už paskutinius mėnesius neįrašiau,o nerašiau,nes pridėjau kaip ir prašė bankinius išrašus doh.gif Nusiunčiau el.paštu naują prašymą,neduok Dieve vėl kas negerai,jau kaip nemėgstu popierizmų schmoll.gif nors kas juos mėgsta rolleyes.gif
Matomai kiekvienas antstolis su savomis taisyklėmis doh.gif
Dar vyro šefas sakė paskutines dienas dirba vyras pas juos,turi kitą darbą,nežinau kaip paskui,skambintis antstolei,kad ieškotų jo naujos darbovietės,vėl ką nors reikės siųsti iš naujo į vif,kartais net pasigailiu,kad iš vis prasidėjau su tais alimentais,tiek nervų išeikvoju,pas mane viskas tvarkoma per penkis miestus,visur kabinasi,kad neišsiskyrę,skaitomės kaip šeima pajamos bendros,o kai bendros,negaliu reikiamų pažymų gauti,nes tik vyras apie savo atlyginimus gali prašyti pažymų,tai lieku be jų verysad.gif Trūks man kantrybė spjausiu į viską,tegul auga skola biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 15 gegužės 2013 - 11:01
Labutės,

aš vis dar nepasikaustau kantrybe imtis popierizmo, kad gauti išmokas. Klausimėlis - kiek mokat antstoliams? Ar mano atmintis paveda, ar tikrai anksčiau (prieš ~15 metų) buvo nemokamos paslaugos ieškovui. Dabar porai pasiskambinau ir pirmiausia apie pinigus kalba, kiek turiu pervesti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2013 05 15, 11:58)
Gerai,kad ką tik pasiskambinau,pasirodo prašyme antstolei gautų sumų už paskutinius mėnesius neįrašiau,o nerašiau,nes pridėjau kaip ir prašė bankinius išrašus doh.gif Nusiunčiau el.paštu naują prašymą,neduok Dieve vėl kas negerai,jau kaip nemėgstu popierizmų schmoll.gif nors kas juos mėgsta rolleyes.gif
Matomai kiekvienas antstolis su savomis taisyklėmis doh.gif
Dar vyro šefas sakė paskutines dienas dirba vyras pas juos,turi kitą darbą,nežinau kaip paskui,skambintis antstolei,kad ieškotų jo naujos darbovietės,vėl ką nors reikės siųsti iš naujo į vif,kartais net pasigailiu,kad iš vis prasidėjau su tais alimentais,tiek nervų išeikvoju,pas mane viskas tvarkoma per penkis miestus,visur kabinasi,kad neišsiskyrę,skaitomės kaip šeima pajamos bendros,o kai bendros,negaliu reikiamų pažymų gauti,nes tik vyras apie savo atlyginimus gali prašyti pažymų,tai lieku be jų verysad.gif Trūks man kantrybė spjausiu į viską,tegul auga skola biggrin.gif

O tai kodėl neišsiskiriat g.gif

QUOTE(Saule danguje @ 2013 05 15, 14:22)
Labutės,

aš vis dar nepasikaustau kantrybe imtis popierizmo, kad gauti išmokas. Klausimėlis - kiek mokat antstoliams? Ar mano atmintis paveda, ar tikrai anksčiau (prieš ~15 metų) buvo nemokamos paslaugos ieškovui. Dabar porai pasiskambinau ir pirmiausia apie pinigus kalba, kiek turiu pervesti  blink.gif

antrą kartą paduosiu antstoliams dokumentus, viskas kaip supratau priklauso nuo sumos kurią teks jiems išieškoti. Pirmu atvėju skola buvo 1000l tai sumokėjau 98lt, dabar skola sudaro 10000Lt blink.gif neįsivaizduoju nejau reiks beveik tūkstantį paklot už dokumentų sutvarkymą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2013 05 15, 13:32)
O tai kodėl neišsiskiriat  g.gif

Yra tam tikrų priežasčių dėl ko negalime išsiskirti,su labai geru advokatu tik gal išskirtu,domėjausi mano atveju kaina skyrybų nuo 15000lt.iš kur ten pas mane tokie pinigai doh.gif biggrin.gif
Saule danguje ,pas mane buvo 4-5tūkst.skolos mokėjau 80lt.Dabar nežinau kiek tektų mokėti,nes skola apie 15tūkst.Manau priklauso nuo sumos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 15 gegužės 2013 - 14:10
QUOTE(Erikauzas @ 2013 05 15, 14:50)
Yra tam tikrų priežasčių dėl ko negalime išsiskirti,su labai geru advokatu tik gal išskirtu,domėjausi mano atveju kaina skyrybų nuo 15000lt.iš kur ten pas mane tokie pinigai doh.gif  biggrin.gif
Saule danguje ,pas  mane buvo 4-5tūkst.skolos mokėjau 80lt.Dabar nežinau kiek tektų mokėti,nes skola apie 15tūkst.Manau priklauso nuo sumos.

blink.gif nu nieko sau sumos kokios, tai dabar susituokt žymiai pigiau atseina nei skirtis lotuliukas.gif
Atsakyti
skyrybos, jei piktuoju, o ne graziuoju, gali kainuoti del bendro turto dalijamo vertes.

rasykit skyrybas bendru sutarimu ir nekainuos.

beje, su teismo sprendimu apie priteista islaikyma negali jums atsisakyti isduoti pazymu.
Tiesiog pateikit rastu -

ex, exiene
gyv. gyvenveciu mieste 1-1, tel. nr.

UAB "Exo darboviete"
dirykui

PRASYMAS
Del pazymos apie atskaitymus
2013-03-16

Prasau isduoti pazyma apie tokio ir tokio atlyginima,.,.,.. atliktas isskaitas uz laikotarpi nuo....... iki .... .
PRIDEDAMA. teismo sprendimas, 3 lapai.

parasas Exe exiene

Nenorint eit paciai, siusciau pastu ir prideciau sakini - prasau atsiuti pazyma pastu smile.gif
Antstolio paslaugos alimentams isieskoti nuo sumos nepriklauso. As kreipiausi po menesio, kai nesumokejo, mokejau apie 80 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realesne: 15 gegužės 2013 - 18:58
QUOTE(Realesne @ 2013 05 15, 18:48)
skyrybos, jei piktuoju, o ne graziuoju, gali kainuoti del bendro turto dalijamo vertes.

rasykit skyrybas bendru sutarimu ir nekainuos.

Gražiuoju ar piktuoju reikalas ne tame,yra visai kiti dalykai,dėl kurių negalime išsiskirti,nemokamai man niekas nepriklauso,nes nedirbu oficialiai.Turto bendro ir neturime.Yra kaip yra skyrybos galimos tik su nemaža suma ir tai advokatas sakė su klaustuku,žodžiu šia tema nenorėčiau plėstis,misija neįmanoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2013 05 15, 17:30)
Gražiuoju ar piktuoju reikalas ne tame,yra visai kiti dalykai,dėl kurių negalime išsiskirti,nemokamai man niekas nepriklauso,nes nedirbu oficialiai.Turto bendro ir neturime.Yra kaip yra skyrybos galimos tik su nemaža suma ir tai advokatas sakė su klaustuku,žodžiu šia tema nenorėčiau plėstis,misija neįmanoma ax.gif

Laidavimas? BENDRA PASKOLA? pirma kart girdziu, galit i az parasyt, parasysiu nuomone is salies.

kas jums sake, kad nemokamai gauna teisine pagalba tie, kurie tik dirba? g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2013 05 15, 20:11)
Laidavimas?  BENDRA PASKOLA? pirma kart girdziu, galit i az parasyt, parasysiu nuomone is salies.

kas jums sake, kad nemokamai gauna teisine pagalba tie, kurie tik dirba?  g.gif .

Nei laidavimas,nei bendra paskola,parašiau asmeniškai 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

ačiū už atsakymą. Su manim be 200 lt niekas į kalbas nėjo, net nepaklausė kokią sumą reiks išieškoti. Pati gyvenu kitame mieste nei ex, nejau reiks važiuoti, kad kalbėtų kitaip doh.gif O gal kuri žinot antstolį normalų Šiauliuose?
Atsakyti
Vakar išsiunčiau dokumentus į vif,labai tikiuosi,kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti