QUOTE(bumbasi @ 2013 10 10, 11:14)
Aš viską puikiai suprantu

Man vien dukrai 300 lt reikia už darželį ir būrelį. Dukra gabi, pripratus dainuoti ir to atimt aš nenoriu.. O kur visa kita dar...
Kas svarbiausia aš siūliau, kad pusmetį kol pagis mokėtų mažiau, o paskui kai galės atiduos kitą dalį. Tačiau nesutiko.. Žmogus užsienį dirbdamas pakankamai susitaupė man rodos.. Aišku gyvena su drauge, kuri turi du vaikus. Juos irgi išlaikyt turbūt reik padėt... Ir šiaip alimentus mažint yra prieŽastis kai trauma yra visam laikui, o ne laikinai... O šita kojos trauma buvo patirta dar kartu gyvenant. Kadangi nesigydė normaliai po pirmos operacijos, nes reikėjo gert ir vaikščiot pas draugus, tai koja skaudėjo iki šiol ir teko daryt antrą operaciją.. Tad tai net nėra naujai patirta trauma..Ai... man dar skyryboms pasibaigus buvo pasakyta, kad greit grįš į Lietuvą ir alimentus teisis iki 200 lt vaikui.. Tas buvo jau seniai numatyta. Kadangi aš vaikų pinigus "sau išleidžiu"
Manau, jeigu teismas nesutinka numatyt konkrečios datos, iki kada alimentai turi būt sumažinti, tai vėliau bus galima teistis dėl didesnių, kai matysit, kad situacija geresnė , kai pradės vėl dirbti. Juk dėl alimentų dydžio galit kreiptis kiek tik norit.
Jeigu turi pinigų pragyvenimui, tai tą kažkaip reiktų įrodyti (pvz kokios jo pragyvenimo sąlygos).
O tos draugės vaikai čia nė prie ko, jeigu jie nėra jo vaikai

jie turi savo tėvą ir savo mamą.
Ir man labai įdomu, kaip jis įrodys, kad vaikui užtenka iš jo 200-250 lt /mėn
O jūs rinkit čekius, jei dar nerenkat , vien darželis ir būrelis jau kiek kainuoja, o kur maistas, drabužiai,vaistai.