Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas serga AD.. (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man Cerniauskas patiko mirksiukas.gif Malonus, sukalbamas. Prasiau kad neteptu hormonais, tai nesispyriojo ir netepe. I visus rupimus klausimus atsako, tik reikia klausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 06 24, 18:40)
Man Cerniauskas patiko mirksiukas.gif Malonus, sukalbamas. Prasiau kad neteptu hormonais, tai nesispyriojo ir netepe. I visus rupimus klausimus atsako, tik reikia klausti biggrin.gif

nors mes ne pas ji gulejom,bet patiko man jis irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 06 24, 17:52)
Neblogas jis, tik traukt visk? iš jo reikia, o d?l hormon?, nežinau, mes neatsisak?m, nes nebelabai jau bebuvo ka daryt ... šiaip jis gana sukalbamas  pasirod?, manau sutartum?t...

Niekas nieko jusu vaikui negali daryt be jusu sutikimo. Gali tik nepatenkinti but, bet prievarta nieks vaiko nepaims ir tikrai niekuo neteps.
Atsakyti
Del alijosiu lapu - tai kaip tik mano mama turguj pirko, mociutes visokios turi, nereik nei spec. parduotuviu. Jei tik as apie tuos pacius kalbu. Reiks ir mums isbandyti rolleyes.gif
Kazkada cia rasiau, kad mano mazylei gresia vejaraupiai ir kad laukiam kremo su sidabro, kurio "laukiu nesulaukiu" biggrin.gif Tai pasidalinsiu patirtim...
Mano mergytei pripazintas sunkus AD, tai vejaraupiai, deja, kai dejo tai dejo!!! Nebuvo sveikos vietos! Kadangi temperaturos niekaip nebenumusiau (39.5-40), nemazejo 2 paras, eme trukciot miegodama, gavom keliaut i infekcine ligonine schmoll.gif Ten temperatura po laseliniu eme mazet tik po dvieju paru. Komplikavosi i plauciu uzdegima... Iskentejom sia savaite baisia.
O dabar apie krema su sidabru: sutapo, kad kaip tik ir atkeliavo pas mus, kai islindo pirmi spuogai. Briliantines zalumos tept neleido, nes dar labiau dziovina, purskiau octenisept - vel sausina oda, tepiau medetku tepalu - na nieko. O tu pusleliu tiek daug, kad bijojau uzkretimo kokio. Tai emem tepti ta krema su sidabru, tai jis mums pagelbejo butent siuo periodu. Net didziosios zaizdos, kur tikrai maniau liks randai, beveik visai uzstrauke. Siuo metu giriu ta kremuka, kiek tik galiu thumbup.gif Na va, issipasakojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NaujokeBN @ 2012 06 24, 22:20)

Kazkada cia rasiau, kad mano mazylei gresia vejaraupiai ir kad laukiam kremo su sidabro, kurio "laukiu nesulaukiu"  biggrin.gif  Tai pasidalinsiu patirtim...
Mano mergytei pripazintas sunkus AD, tai vejaraupiai, deja, kai dejo tai dejo!!! Nebuvo sveikos vietos!

cia tie vejaraupiai tikrai ne nuo AD sunkumo priklauso, musu irgi sunkus ad, ir alergija ir astma, bet vejaurapiais prasirgo labai lengvai.
Atsakyti
Vejaraupiai - tik kaip pavyzdys mums, bet kokia liga kosmaras, juk imunetatas silpnas, vaistai stiprus, vitaminu jokiu, maisto racionas minimalus - tai ko tiketis, bet kokia infekcija kaip bomba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2012 06 24, 16:38)
kaip del gydytojo Cerniausko Antakalnio stacionare?

Puikiai, mums teko guleti kai mazajam buvo pusmetis, nes visas kunas iskaitant ir veiduka, pagyde, prirase tepalu, nelabai padejo, kunelio nebeizbere taip stipriai, bet veiduka vel taip pat doh.gif Kaune paskutini karta kai buvom israse labai gera kremuka veidukui, elideli, nehormoninis, padejo puikiai thumbup.gif tiesa as ir maista labai riboju, sekmes 4u.gif
Papildyta:
O siaip vargstam jau maziau, kasytis nori labai, bet tik kai neturi ka veikt ar pyksta g.gif duodu valgyt tik avizu kose, triusiena, ir nespalvotas darzoves, geria misinuka Aptamil allergy care, dar sulciu duodu retkarciais ir obuoliuko, ragavo ir braskes, neizbere, duodu kartais ir morkytes, bet retai verysad.gif jau antra nakti miegojo savo lovyteje, sekasi gerai jam ten, pries tai migdziau su savim, nes labai kasydavosi ir buvo neramus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2012 06 24, 16:38)
kaip del gydytojo Cerniausko Antakalnio stacionare?

Mus gyde Astrauskaite, bet kiek teko matyti Cerniauska, pasirode labai malonus, sukalbamas zmogus, mamos, kurios pas ji gyde vaikucius, buvo patenkintos, kiek teko pabendrauti smile.gif

Man jau protas nebeisnesa, kaip vaikui kasymasi nuimti, vel draskesi nakti unsure.gif ko gero teks tepti hormonais. Kokius tepate, esant ypac sunkiai situacijai? Turiu Cutivate ir Advantan. Skaiciau, kad Advantan maziau i krauja eina, lyg labiau tiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 25 birželio 2012 - 06:41
Klaudi, o jums silpnesni hormonai nepadeda? elidelio, protopico nemeginot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 25 birželio 2012 - 07:52
QUOTE(NaujokeBN @ 2012 06 24, 23:20)
Del alijosiu lapu - tai kaip tik mano mama turguj pirko, mociutes visokios turi, nereik nei spec. parduotuviu. Jei tik as apie tuos pacius kalbu. Reiks ir mums isbandyti  rolleyes.gif

Kaip suprantu ne tas pats...
Mūsų auginami alijošiai yra tikrųjų alijošių atmaina, jie auga nenatūraliomis sąlygomis, nesurenka viso įmanomo kiekio gerųjų medžiagų ir dar medėja smile.gif
O tas jau reklamuojamas, tai tikrasis, auga natūraliose augimvietėse, gauna žymiai daugiau saulės, nei pas mus, lapai kaip klėties vartai...
Asmeniškai, manau, kad galėtų kažkiek pagelbėti ir lietuviškasis bobučių alijošius, tik kol vasara reikėtų į lauką nešti augti, o žiemą laikyti šviesiausioje vietoje...
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 06 25, 07:49)
Klaudi, o jums silpnesni hormonai nepadeda? elidelio, protopico nemeginot?

Elidelis jug ne hormoninis g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2012 06 25, 07:37)
Mus gyde Astrauskaite, bet kiek teko matyti Cerniauska, pasirode labai malonus, sukalbamas zmogus, mamos, kurios pas ji gyde vaikucius, buvo patenkintos, kiek teko pabendrauti smile.gif
Man jau protas nebeisnesa, kaip vaikui kasymasi nuimti, vel draskesi nakti unsure.gif ko gero teks tepti hormonais. Kokius tepate, esant ypac sunkiai situacijai? Turiu Cutivate ir Advantan. Skaiciau, kad Advantan maziau i krauja eina, lyg labiau tiktu g.gif

hidrokortizona pavegink is silpniasniu o kaip elidelis ar protopikas?bet kasulys isliks dar ilgai jei ir berimu nesimato kasosi o is jusu paminetu tepdavome cutivate tik su kremu sumaisydavau
mums tai vel toks pablogejimas bet dar snargliuojam ir pakosinam bet vaistu jokiu negerem dar eisim vel siand pas daktare,penktadieny krauja dare tai crb-8 tai norma ar taip?sake zofilu ir leukocitu daug bet nurase ant gerkles ir alergijos,mamos gal galite rekomenduoti koky gera lor?registruosimes ir vaziuosime nesvarbu ar kaunas ar vilnius...
Papildyta:
QUOTE(wixxxx @ 2012 06 25, 09:36)
Elidelis jug ne hormoninis g.gif

bet ir nesventas vandenelis bet kai tikrai reikia ir tepame
o gal kas tepete linu semenu ta toky kaip klijuka ant zizdeliu?mums niezejima sumazindavo ir labai drekino...
mano mazius bijo maudytis ka daryti ko tik nebandem tik pradek prausti ir viskas rekia lipa doh.gif vandenukas ganetinai vesus jie bent kiek siltesnis stipriau tai paleidzia dudas
ir dar vienas klausimas tokio panasaus amzius 2-3 metukai ar miega naktimis jusu vaikai?mano nesvarbu ar isbertas ar pagerijas labai didelis keliasi kas pora valandu verkia kasosi bet jau taip matosi kad nerviskai kaso viska ir taip kaip leliukas maziukas keliasi ir keliasi o kaip migruoja per miegus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdukele: 25 birželio 2012 - 08:54