QUOTE(Girdutexxx @ 2012 06 17, 21:35)
Laba,
gal kuri naudojote Himalajų druską maudant vaikučius? Kažkada lyg ir buvo apie tai kalbėta, bet dabar neberandu info, kiek reikėtų jos dėti į vaikišką vonelę? Nors šiaip mano dukrytės 9 mėn. būklė palyginus gera, tik ant veiduko pora plėmelių vis atsinaujina, kūnelis jau nuo kovo mėn gražus. Ar man gal tik veidelį su ta druska paplauti

Ir ar reikia nuskalauti švariu vandeniu ar palikti? Dėkui
Jos reikia deti tiek, kad vandenukas butu siek tiek surus. Mano nuomone geriausia yra maudyt, o tas tiesiog nuprausimas manau nelabai veiksmingas. Juk drukos daro savo darbeli, kai odele pluduriuoja vonioje.

Jei yra kelios sausos demeles, tepkit jas drekinanciais kremais ir tiek. Sveikit.
QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 17, 22:26)
Linkiu kad neisbertu. Zemuoges siaip labiau alergizuoja kiek skaiciau. Mes neragavom nes tiesiog neturim. Laukiam serbentu dabar, bet ju yra ragavus saldytu.
Dar tiesa vakar maudem cia kaime tai nesupratau_ nubere dilgeline visa nugaryte. Bet greit nuprausiau, nusluosciau ir praejo. Gal prausiklis netiko... Neutral naudojau, neatsivezem savo weledos. Bet tai but gal tada visa kuneli isbere? Nes visa gi ja prausiau. Ar gali tik va taip va nugara nubert o visa kita ne?
Na, po braskiu kol kas kunelis ramus. Paragom si ryta zemuogiu. Ziuresim kas bus.
Nemanai, kad galejo but prakaitine?
QUOTE(LiloSun @ 2012 06 18, 05:51)
tik nepersistenkit, po keleta uogyciu.
Mes irgi valgom po biski ju, ir siaip visas uogas turbut galim nedideliais kiekiais
Dekui.