Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Ragany @ 2012 07 08, 12:23)
Gal. Bet tada reikš, kad mm vėl ne laiku pasirodys, ir ciklas reiškias nebus grįžęs į vėžes. Na, tiek to, nurašau vistiek šį ciklą ir kitą mėn jau tyrimai.

o tai kiek CD tavo ciklai trunka normaliai? jei po kokiu kontraceptiku gal ir pasimakalavo ir reikia laiko kad sugryztu i vezias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 08, 12:29)
o tai kiek CD tavo ciklai trunka normaliai? jei po kokiu kontraceptiku gal ir pasimakalavo ir reikia laiko kad sugryztu i vezias  mirksiukas.gif

Mano ciklas buvo kaip laikrodis -28 dienos. Labai tuo džiaugiausi. O susimakalavo po antibiotikų kurso balandžio mėn. Bet gegužę, jau kaip ir laiku parėjo, tai maniau - valio, susitvarkė. Daba vėl matau, kad grybai kozeriai. Kontraceptikų nevartojau. Bet turbūt ir po antibiotikų reikia laiko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 07 08, 12:32)
Mano ciklas buvo kaip laikrodis -28 dienos. Labai tuo džiaugiausi. O susimakalavo po antibiotikų kurso balandžio mėn. Bet gegužę, jau kaip ir laiku parėjo, tai maniau - valio, susitvarkė. Daba vėl matau, kad grybai kozeriai. Kontraceptikų nevartojau. Bet turbūt ir po antibiotikų reikia laiko daugiau.

visko gali buti, bet man po arklisku doziu antibiotiku tai nebuvo susimakalaves ciklas, kaip buvo ilgas taip ir buvo ilgas tiek pat dienu, o dabar kai pradejau gerti nuo velyku vit. A+E tai pora cikliuku turejau po 37 CD sis ir tas pats lotuliukas.gif tai sakiau gersiu dabar tuos vitaminus, tuo labiau, kad gine leido mirksiukas.gif

Jei ka mano BT cia tas vakarykstis suolis jauciu buvo todel, kad nakty ziauriai karsta buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakšt*: 08 liepos 2012 - 11:40
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 08, 12:38)
visko gali buti, bet man po arklisku doziu antibiotiku tai nebuvo susimakalaves ciklas, kaip buvo ilgas taip ir buvo ilgas tiek pat dienu, o dabar kai pradejau gerti nuo velyku vit. A+E tai pora cikliuku turejau po 37 CD sis ir tas pats  lotuliukas.gif tai sakiau gersiu dabar tuos vitaminus, tuo labiau, kad gine leido  mirksiukas.gif

Anie kažką gero duoda? gal reik nuripirkt ir man unsure.gif o geriu dabar tik folio rūgštį.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 07 08, 12:40)
Anie kažką gero duoda? gal reik nuripirkt ir man unsure.gif o geriu dabar tik folio rūgštį.

nezinau gera ar ne, ne kiek zmoniu tiek nuomoniu, man jie gerai as juos geriu, o ir gine sake man gerti tai ir nekreipiu demesio ka kiti kalba... nes vienas vitaminas persileidima sukelia, kitas ir dievazi ka daro negerao, bet kol jie mma padeda tai as ir geriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką, damušinėkime temą. smile.gif

Mano reali BT, manau, kiek žemesnė, nes savaitgalį kėliausi vėliau, matavau vėliau. Bet vis viena džiugu, kad panaši į poovuliacinę pagaliau. smile.gif

Tik baltosios varškingos išskyros mane jau užkankino visai. Kitą savaitę lėksiu tyrimų nieko nelaukusi...
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 07 08, 02:51)
va imetu savo grozi..

Labai labai labai sveikinu 4u.gif dziaugiuosi uz jus
Atsakyti
vylabusle o gal tos isskyros reiskia nestuke.gif kiek laiko jos tave jau kamuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 08, 15:56)
vylabusle o gal tos isskyros reiskia  nestuke.gif kiek laiko jos tave jau kamuoja? blush2.gif

Tikrai ne. Kamuoti mane jos pradėjo iš karto po šių mėnesinių, o prieš jas jau buvo šiokių tokių požymių - įprastos skystos baltos išskyros jau turėjo varškinių gumuliukų ir gausėjo pamažu verysad.gif

Tai nėra įprastas piengrybis. Aš turėjau ureaplasmą, gydžiausi vasarį. Dabar eisiu pakartotino tyrimo, nes panašu, jog ureplasma neišnyko, ir dėl jos veši piengrybis. Man taip iki gydymo buvo - tada iš viso buvo žiauru, nė dienos be perštėjimo, sausos, smardžios varškės... Dabar kvapas dar ne toks aštrus (bet jau yra) ir išskyros ne tokios bjaurios ir gausios, bet kad pakartotinas gydymas laukia - tai faktas... Na, vienintelė viltis, kad tai paprastas piengrybis, bet ir jis, šlykštynė, sunkiai išnaikinamas.

jeigu būčiau pastojusi - tikimybė išnešioti vaisių nedidelė, nes dėl ureaplasmos galiu vėl persileisti, kaip ir pirmąsyk verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
skaitinėju visas temas apie planavimą, BT matavimą...
Bandysiu jungtis į jūsų gretas, jei priimsite ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti