Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(salamandra07 @ 2012 07 26, 11:05)
P.S. Egi man rodos pas pati musu klinkeristai fasada klijuoja  4u.gif

Kokia kaina dabar uz klinkeriniu plyteliu klijavima eina?
Atsakyti
o mano kaime kriminalai verysad.gif suniokojo mano taip ilgai auginta darziuka verysad.gif pri**ko papludymi verysad.gif ir nieko kaltint negali...gyvuliai pasidarbavo, kazkam karvutes pabego doh.gif tai pirmajam derliui amen verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BrAiVa @ 2012 07 26, 13:30)
o mano kaime kriminalai verysad.gif suniokojo mano taip ilgai auginta darziuka verysad.gif pri**ko papludymi verysad.gif ir nieko kaltint negali...gyvuliai pasidarbavo, kazkam karvutes pabego doh.gif tai pirmajam derliui amen verysad.gif

doh.gif doh.gif siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 07 26, 12:05)
As net nezinau, jei tiktu diena gal ir prisijungciau - pasiilgau jusu  4u.gif
Bet dabar tooks itemptas etapas pas mus, kad nieko nebesinori. PRADZIA PABAIGOS  4u.gif Tvoros pamata baigineja, ryt turetu pradet tapetuot, kareikejo dazyt isdaze, rozetes, jungtukai sudeti, kita savaite trinkeles zadam det. Liko grindys, laiptai (apie 10 diena), virtuvinis jau laukia pagamintas. Nu zodziu yra reikalu (kaip kiaule pasipjovus  lotuliukas.gif ). Neapsisprendziam ar tvoros medine dali deti ar geriau terasa tvarkyt (kaip nervina tas pinigu trukumas  verysad.gif ).
P.S. Egi man rodos pas pati musu klinkeristai fasada klijuoja  4u.gif

Cia i mane kreipetes? smile.gif Siaip klijuoja plyteles Tadukas toks, superinis vaikis bet jis dirba Donato tokioje firmoje..O is kur jus zinote?
Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2012 07 26, 14:01)
Kokia kaina dabar uz klinkeriniu plyteliu klijavima eina?

Pagal skelbimus galima rasti ir nuo 35lt/m2, man klijuoja po 45 lt/m2. Priklauso dar kokios plyteles..
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 07 26, 22:32)
Cia i mane kreipetes? smile.gif Siaip klijuoja plyteles Tadukas toks, superinis vaikis bet jis dirba Donato tokioje firmoje..O is kur jus zinote?
Papildyta:

Pagal skelbimus galima rasti ir nuo 35lt/m2, man klijuoja po 45 lt/m2. Priklauso dar kokios plyteles..

Tada apsipazinau ( Musu ne Tadukas buvo), buvom su vyru "pasnipinet" iki jusu nuvaziave. Norejom paziuret kaip atrodo kvartaliukas jusu ir t.t. kazkada minejau , kad vos kaimynais netapom.
Papildyta:
QUOTE(braske24 @ 2012 07 26, 12:30)
doh.gif uzjauciu - bet kaip viskas baigsis kaip bus smagu! thumbup.gif
noriu paklausti kokia tvoros pamato beginio metro ar kv/m kaina uz darba ir uz medziagas? Dekui 4u.gif

Mes mokam uz darba, o medziagas patys perkam, mokam nepigiausiai (pobrangiai), kadangi norejom greitai, vis per ta neapsisprendima kam teikti prioriteta . Priekaistu kol kas neturiu, pamatysim po keleriu metu 4u.gif
O del klinkerio nezinau kainos, nes mums baiginejo ka is pernai nespejo padaryti. Tai ta kaina prideta prie fasado siltinimo, tinkavimo...
Klausimukas - kas dejote trinkeles: ar pylet skaldos ar tik zvyra?
Atsakyti
idomu ar uz tvoros pamato padaryma iskeliant pamata virs zemes - vien uz darba uzsiprase 50 lt?ar cia brangu ar ne neturiu nei zalio supratimo g.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 27 liepos 2012 - 08:04
QUOTE(braske24 @ 2012 07 27, 08:04)
idomu ar uz tvoros pamato padaryma iskeliant pamata virs zemes - vien uz darba uzsiprase 50 lt?ar cia brangu ar ne neturiu nei zalio supratimo g.gif
Labas rytas 4u.gif

kas tas 50 lt siais laikais...jeigu per visa perimetra pamata virs zemes iskelt.tai cia sakyciau labai net pigiai..
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

vonių interjerai

http://gyvenimas.del...i.d?id=59187213
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 07 27, 00:00)

pylem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 07 26, 23:00)

Tik zvyra
Atsakyti

klausimas įdomus toks pirkom 180 kv.m. klinkerio plytelių, suklijavo pusę, logiškai mąstant turėtumėm mokėt už tuos 90kv.m. bet dabar pasako, kad išklijavo 110kv.m. nes tipo siūlės plačios (10mm) ir jie su siūlėmis skaičiuoja, angokraščiai dar derybų klausimas smile.gif mausto čia mus ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chypsa: 27 liepos 2012 - 15:06
QUOTE(Ritaram @ 2012 07 23, 17:09)
Įdėjau keletą foto į albumą savo valgomojo stalo  ax.gif

nu labai wub.gif kad ir neapvalus- svarbu ne baltas blush2.gif hihihi.gif

QUOTE(braske24 @ 2012 07 27, 09:04)

cia uz metra, uz vieneta ar is viso uz visa tvora g.gif siaip tvora brangus dalykas- mums kai buvo paskaiciave doh.gif tai patys vyrai trigubai pigiau pasidare...

merginos, gal kas norit jungtis prie ikea uzsakymo? reik man smulkmes visokios, bet nezinau ar gausis minimali suma g.gif mazu dar kazkam kazko is ten reikia???

RK, tu kursus lankei fotografijos ar is knygu svieteisi? ir visos graziu nuotrauku savininkes, prisipazinkit- savamoksles ar kazkur nors pradziamokslius lanket? As dovanu noriu padovanoti kursus, bet po paskutines keliones ir pati uzsirasyciau smile.gif

Atsakyti